Şimdi Ara

Xandal Ardream Mage Tanıtım (Edana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardream için kastıgım paper mage i umarım begenirsiniz 2 gündür ardreamdeyim np az o yuzden .
    itemler
    +9 Bone Staff
    +8 Paper Set
    Elemental Pentant
    Dual Mage Earring
    Dual Rubry Ring
    Kekuri Belt +1
    Defans Basılı Valky set
    Bunlarda SS ler
    http://img250.imageshack.us/img250/8693/paperkv3.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/1932/tailadk2.jpg

Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
    Edit: Server Edana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 3 Eylül 2007; 23:43:21 >

• + 9 boneden memnunmusun onun yerine woe al bence + 7 genelde güzel char iyi np kasmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 3 Eylül 2007; 23:57:58 >
  • Bone İşimi Goruo Hem goruntusu Güzel Hem Woe İçin extra int e vermem lzm + bone staff ı 70 m e aldım suan elixir +7 + 50 m veren var vermiorum . Çünkü bi eşi daha yok . woe +7 nerden baksan 800 m ona vericem parayla takıları +1 yaparım
  • Bence o staffı sakın verme hem atack iyi hem int çok az istiyor ayrıcaaa +9 :D neyse birader iyi NP kasmalar
  • la ana sen bızım clandasın ne ara gırdın la :D bende stylex gormusundur belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: JazZ_07

Bence o staffı sakın verme hem atack iyi hem int çok az istiyor ayrıcaaa +9 :D neyse birader iyi NP kasmalar

saol 70 m e aldıgım staffa elixir + 50 m veriyolar yine vermioyorum sonucta Elixir i 2 gün ticaretle alırım ama bunu nerden bulucamda alıcam .
  • up up başka yorum yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Edana ardream isim yapmışlar!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Bir Char.Bone Staff İyi Düşünmüşsün.72 Flame Damage Bir nevi +9 Wood Staf.Defansa Gelince Bir Paper Mage İçin İyi Sayılacak Bir Defans.Charın Güzel Gerçekten.Hayırlı Oyunlar.
  • bence healtın az
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wh0IsN3xT

bence healtın az

defans a daha cok agırlık verdigimden health biraz az . 59 olursam bundan yaklasık 140 ye yakın hp fazla olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wh0IsN3xT

bence healtın az

ya bırak oyuna ya sen bakma ona hp çok çok iyi benim 59 roguemde bufflı 2900 healt ve 600 def oluoduu charın çok güzel allah hackten korusun
  • Ne yap ne et 64 görevinden cıkan mage paper dd lerden bi tane edin +6 13 dd işini görür talia da kullanman gerek aktif olarak yoksa ayakta kalamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Ne yap ne et 64 görevinden cıkan mage paper dd lerden bi tane edin +6 13 dd işini görür talia da kullanman gerek aktif olarak yoksa ayakta kalamazsın

paper dd +6 değilde charın zevkini biraz cıkardıktan sonra battle mage yapmayı dusunuorum dol +5 +6 alıp elimede tooth alıcam orc towna giricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.