Şimdi Ara

OLympia ORC ^ şer*** :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkdaşlar Cz De GiderKen Duke çıktı :S başladım kesmeye Neyse Çok az canı kalmıştı 30 felan dır sanırsam tek spike :( Arkdan Bi orc Geldi Ve kesti beni Üste Üste Adam Dukeyi Çekior Yanımdan Sonra Canını Doldurttu Ve kesti :S Yazık ya :S

Bir Dier Olayda Bu gün Oldu Lobo ' Keserken :S Az İnSaflı Olun Bari Bosu Kesek Be

Bide Burdan !! LaSt_Asasian ' a Teşekkürler Shaula Keserken Bıraktı Oturdu !! Drop Bash Olsa Bile !! Sevindim Bu haraketine

• Adamın doğal hakkı.
  • Neresi Doğal Hakkı Sana YapSalar Konu Başlamıştı !! K.bakma Ama Haksızlık Bence !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: A_KisS_SeuS

Neresi Doğal Hakkı Sana YapSalar Konu Başlamıştı !! K.bakma Ama Haksızlık Bence !!

Cz de herkez herkezi kesebilir.İstediği bosu istedği zaman kesbilir.
  • Tamam Bende Diorum İstediği Bosu Keser Die Ama Saygı Gerektirir Bu !! Ben Bosu Kesiorum Canı Ful Olsa Neyse Eleman Bitmeye Yakınken Kesior Beni Üste ÇEkior!! Bence Aç
  • VALLA kardeş bbende x te bark ı gördüm daldım 3 tane varior geldi oturudu yanıma izlediler ben bosu yatırdım onlarda beni ama daha sonra latter atıp o 3 variora teker teker teşekkür ettim o yüzden ne kadarda cz e olsa baktın karsı ırk bosa dalmıs bbırak kessin sonra kescen varsa sende onu kes sana katılıyorum bencede haksızlık
  • Benimde başıma çok gelmiştir fakat boss kimsenin malı değil kimin elinden en iyisi geliyorsa onu yapmaya hakkı var CZ de üzgünüm sen haksızsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Benimde başıma çok gelmiştir fakat boss kimsenin malı değil kimin elinden en iyisi geliyorsa onu yapmaya hakkı var CZ de üzgünüm sen haksızsın..

Dikkat Edersen Erhan Ben Canı Çok Az diorum belkide Tek Spike Kala :S Bence Bu HakszLık + Açlıkdır!! Sana Katılmıyorum !! Bence Cz Die Her Vs ye Grişcekmisiniz ? Bence Az Saygı Lasım Herşey Oyun Diildir !!
  • quote:

quote:

Benimde başıma çok gelmiştir fakat boss kimsenin malı değil kimin elinden en iyisi geliyorsa onu yapmaya hakkı var CZ de üzgünüm sen haksızsın..

Dikkat Edersen Erhan Ben Canı Çok Az diorum belkide Tek Spike Kala :S Bence Bu HakszLık + Açlıkdır!! Sana Katılmıyorum !! Bence Cz Die Her Vs ye Grişcekmisiniz ? Bence Az Saygı Lasım Herşey Oyun Diildir !!

ewt o zaman bende gidim bi ws ye karışim bu nasıl olcak oturayım orda adam yıpratsın son spikeyi atim np yi alim bu adilik olmazmı

• bende x te oynuyorum xıgenon un havasındanmıdır suyundanmıdır anlamadım aynı şey hep yapılıo cz de isteyen istedi şeyi keser tabi gücü yetiosa adam boss a dalabilir boss sana özel düşmüo ancak biraz delikanlı davranan dalmayabilir tabi ama oda onun insafiyetine kalmış vs izler gibi izlese güzel olurmuş sen keserken,geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: vidivod@

Adamın doğal hakkı.

• Napalim ? Hizli kesseydin Allah Allah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 18 Mart 2008; 13:50:42 >
  • Çok Biliosan Kendin Kes !! Yada Yorum Yapma
  • czdesin dimi pvp desin yani isteyen isteğini yapar orada o adamda senin gibi her ay üyelik veriyor çok iyi yapmış doğrusu
  • ban yapılsa bende sinirlenirdim ama başkasına yapardım bende cz burası herkes yapıor herşeyi ne diyim sende o son spike yi çaksaydın adam sana tekmi attı :S
  • eed tek attı !! :S SaygıLı Lvl Li Adamlardan Sanardım Kendisini Ama yazıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: manindark

quote:

quote:

ewt o zaman bende gidim bi ws ye karışim bu nasıl olcak oturayım orda adam yıpratsın son spikeyi atim np yi alim bu adilik olmazmı

o zman o senın maharifetsizliğindir...spike ' ı vuramıyosan adama suc atmamalısın

• quote:

ARkdaşlar Cz De GiderKen Duke çıktı :S başladım kesmeye Neyse Çok az canı kalmıştı 30 felan dır sanırsam tek spike :( Arkdan Bi orc Geldi Ve kesti beni Üste Üste Adam Dukeyi Çekior Yanımdan Sonra Canını Doldurttu Ve kesti :S Yazık ya :S

Bir Dier Olayda Bu gün Oldu Lobo ' Keserken :S Az İnSaflı Olun Bari Bosu Kesek Be

Bide Burdan !! LaSt_Asasian ' a Teşekkürler Shaula Keserken Bıraktı Oturdu !! Drop Bash Olsa Bile !! Sevindim Bu haraketine

Last Efendiliğini Bozmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: IMADI

quote:

quote:

quote:

o zman o senın maharifetsizliğindir...spike ' ı vuramıyosan adama suc atmamalısın

senin o spike dediğin skilin dolma zamanı var sen vursaydın ozaman son spikeyi hemen dolsa 10 tane vurim bırakın yaa sizin adamınıza dalıp np nizi alsalar cz deil herhangi bi haritada ilk senin görüp daldıgın bi bossa ks yapıp dropu elinden alsalar orda küfür edersin haksızlık oldu dersin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IMADI

quote:

quote:

quote:

senin o spike dediğin skilin dolma zamanı var sen vursaydın ozaman son spikeyi hemen dolsa 10 tane vurim bırakın yaa sizin adamınıza dalıp np nizi alsalar cz deil herhangi bi haritada ilk senin görüp daldıgın bi bossa ks yapıp dropu elinden alsalar orda küfür edersin haksızlık oldu dersin

yapma ya ciddimisin ben spike i HS gibi seri vuruluyo sanıyordum...Eger bi spikelık canı varsa cut , pierce , thrust , vs ... bi dunya asas skili var... vuramadıysa bu onun sorunu !!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.