Bulunduğumuz EU Spinebreaker serverındaki Horde Olympos guildi olarak birlik ve beraberliğe önem veren, birbirimize güvenen ve herhangi yardıma muhtaç olmayacak şekilde tercübeli ve deneyimli oyuncularıyız. Guild sohbet kanalımız arkadaş canlısına önem vermektedir. İtem ve kadrolaşma gibi bireysel çıkarları gözetlemeyen, kaba davranmadan ve küfür etmeden insan gibi konuşmasını bilen olgun insanlarız.
Uzun zamandır beraber oynayan ve oynadığı sınıf son derece iyi bilen onurlu Türk oyunculardan oluşmuş bir Türk guildi Olympos, Spinebreaker server tarafından bilinmektedir. Raid progressimiz askeri bir disipline sahip olmakla birlikte Wow bosslara karşı kolay kolay pes etmeyecek kadar güçlüdür. Raidlerimiz düzenli ve disiplinli olduğu gibi 25 man sınırlarını zorlamaktadır. Uymayanlar barınamaz. Herkes birbirine yardım eder ama zaten Olymposlu üyeler tek tek yardıma ihtiyaç duymacak derecede kendilerini toparlamıştır.
Olympos Kuruluş Tarihi: 02.06.2007 Guild Master: Enochian Officerlarımız ve Class Masterlarımız vardır
TBC Progress: Karazhan 10 Cleared Zul'Aman 10 Cleared Gruul's Lair 25 Cleared Magtheridon's Lair 25 Cleared Serpentshrine Cavern 25 Cleared The Eye 25 Cleared Battle for Mount Hyjal 25 Cleared Black Temple 25 Cleared
Wotlk Progress: * Naxxramas - 10/25 [COLOR="Red"]Cleared[/COLOR] * The Eye of Eternity - 10/25 [COLOR="Red"]Cleared[/COLOR] * Vault of Archavon - 10/25 [COLOR="Red"]Cleared[/COLOR]
* Chamber of Aspects 1/5 (1) Black Dragonflight Odası 10/25 (the Obsidian Sanctum) - Cleared - Drake x 2 Completed (2) Yeşil Dragonflight Odası 10/25 - (3) Kırmızı Dragonflight Odası 10/25 - (4) Mavi Dragonflight Odası 10/25 - (5) Brozn Dragonflight Odası 10/25 -
__________________________________________________ Bronz Dragonflight Odası
The Eye of Eternity
Ulduar Raid ÇALIŞIYORUZ
Azjol-Nerub Raid KAPALI
Icecrown Citadel KAPALI
CLASS ALIMLARIMIZ:>
Paladin Holy: Acık Warrior: Kapalı Mage : Kapalı Hunter: Kapalı Resto Druid: Kapalı Rogue: Kapalı Warlock: Acık Priest Holy: Acık Priest Shadow: Acık Shaman: Acık (Resto)
Spinebreaker için neden tırt deniyor sürekli ben de onu anlamıyorum. Hem yeterince kalabalık, hem lagsız bir server. Kitlesi de genelde seviyeli. Ah de herşeyi satabiliyorum. Eksik olan ne?
Spinebraker serveri raid yapmak isteyen Türk oyuncular için çok uygun olduğu gibi birçok Türk guild vardır. Dunemaul, Burning Legion ve Karazhan gibi değil kaba olmayan iyi insanlarımız var. İceride bulunanlar Spinebreakerden memnun ama pvp anlamında hariç.
Bu hafta içinde Ulduar 10 temizlenecek. Sınavlara denk gelen zamanımızda Ulduar25 yapmaya çalışıyoruz ilk boss wipesiz kesildi. İkinci boss TTnet spikesi nedeniyle yarım kaldı. Mümkün olabildiğince çalışıyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme