50++ lvller davetlidir hehe str tercihimizdir :) tabi 60++ daha ii olur... ingilzce olsa ii olur guild gavur dolu ama problem diil ;) gelin dağıtalım su serverı :D oyundayken bana pm atın.. Nolur sadece 50++ lvller
quote:
Orjinalden alıntı: TG_Baron
50++ lvller davetlidir hehe str tercihimizdir :) tabi 60++ daha ii olur... ingilzce olsa ii olur guild gavur dolu ama problem diil ;) gelin dağıtalım su serverı :D oyundayken bana pm atın.. Nolur sadece 50++ lvller
senin dağıtmadığınmı kaldı
cons 64 lv dibırakırken girdiğimde gene 64 lvdi sen 67 idin 70 olmuşundur sanırım guild zaten coşmuş gitmiş bu arada ben Mr_Death
sizin _bone_ yle arkadas olduk baya :) sizin guilde gelioduk moonlightla ama sorunn u bırakamdım. ayıp olurdu. valla bi kere bloodproof un lafıyla beni partiden attın botcuyum diye. ama sanırım simdi gormussundur botcu olmadıgımı, lvl 55 olabildim
oo mr_death selam :) nasıl gidiyo tibet hehe... senden de özür diliyoruz o zaman bone ;)
iyi aama aynı zamanda kötü serverda ilk zamanlara göre lvli ilerlettik ama adamlar dün gece isy u kestiler bizde lv47 olduk okullar açılmadan caveye gireyim yeter birde farma başlıcam seneye devam ederim
sana elixleri verdikten 1 hafta sonra charın şifresini değiştirmiş birisi acıdım adama bütün değerli itemler el değiştirdi boş charı aldı
Yazık çoluk çocuk oyuncağı esiri olmuş oyun tühh tühh tühh!!!
hah lovesome seni beklioduk biz de forumun eğlencesi nerde diye.
yaw arkadaşlar nasıl bu kadar hızlı kasabiliyorsunuz anlamadım tibet açılalı ne kadar oldu 47 lvlım diyorsun sırrını solede bizde kasak
Onlar Ağır Kasmıyo Sen Yavaş Kasıyon. Adamlar Ticket Alıyo Tibet Açılalı 3 Hafta Olacak.
nasıl kasıom bilion mu. 2+1 gün ticket iriktiriom 9 saat durmadan kasıorum 2 bucuk lvl alıyorum. arada yine gun be gun kasıoyorum. ama ciddi. kervan falan yok, boss yok. kas babam kas
quote:
Orjinalden alıntı: Hemelos_Tr
yaw arkadaşlar nasıl bu kadar hızlı kasabiliyorsunuz anlamadım tibet açılalı ne kadar oldu 47 lvlım diyorsun sırrını solede bizde kasak
ilk 3 gün 9gap farm 4k sp biriktirdim sonra lv30a kadar yettti bunlar cold fire lg e daha sonra çiçek görevi bitene kadar günde 15 saat tabi o bereketli lahanalardan düşen sos glavie sayesinde paraya ihtiyacım olmadı hiç hemde baştaki farm ban parada sıkıntı yaşatmadı şu anda bile 2.5m var gerekirse kurduma isim koymadım lv46 oda onu satmayı düşünüyorum
çiçek görevinden sonra ticket aldım arada botta kullandım ama guild amblem getiren pathden sonraki pathe kadar olan dönemde hiç kullanamadım bot bir tek bana arıza çıkarttı pazartesi okul başlayınca büyük ihtimallen pc açamıcam o yüzden lv50 olup caveye girmek istiyorum
iyi para veren olursa yeni serverda nuker char satılıktır şu anda lg-fire lv45 te 2 gap gidiyorum devamlı tickette 15 güne yakın maymundada bir hafta filan kaldı maddi sıkıntısı yok elindeki itemler tahmini 3.5-4m edecektir 2.5m nakit var ve bir sürü item
lv1 den beri alchemy olaylarınıda yakından takip ettiğim için o konudada bir sıkıntısı yok charın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme