Şimdi Ara

Olympus FE 150 hakkında yorumlarınızı istiyorum arkadaşlar sony s600'la olympus FE 150 arasında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nerdeyse bir haftadır hergün digital fotoğraf makinalarını araştırıyorum tam karar verdim Sony dsc s600 alıcam derkeeeeeeeen bugün bi bilgisayar mağazasında arkadaş Olympus FE-150 diye bir model tanıttı makina dış görünüş olarak sony s600'dan daha karizmatik lcd ekranı daha geniş (gerçi pil ömrü daha kısa olur ama) ve sony gibi kalem pille değil LITHIUM-ION pille çalışıyor. Araştıran makinayı bilen arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. olympus'un özelliklerini ulaştığım belli özelliklerini yazım gerçi internette makina var ama

Marka OLYMPUS FE-150
    Açıklama 24.5mm ufak ve tarz sahibi gövde
    Olympus Master Yazılımı
    Özellikler Fotoğraf Hassasiyeti 5.0 MegaPiksel
    Optik Zoom 3X - 32-96mm (35mm kameradaki eşitliği), 1:2.8-4.8
    Digital Zoom 4X
    LCD Ekran 2,5" (6,4 cm) 230,000 piksel
    Fotoğraf Çekim Özelliği Flaş, Makro (6cm), video çekimi, portre,manzaraigece çekimi
    Ön Bellek (MB) 9
    Mobil Bellek xD picture card
    Pil Çeşidi LITHIUM-ION (LI-42Bl
    )

• sevgili zeyyat
    kalem pil her zaman avantajdır. neden mi? bir gezidesin pilin bitti ne yapacan... hiç bir şey.; ama kalem pil olsa hemen an yakın bir bakkaldan alırsın. bu bir avantaj.
    her iki makineyi kullandım ikiside iyi ama ben olsam sony tercih ederim; çünkü resimleri daha parlak ve net(tabi bu bana göre)
  • Hah ikisinide kullandım yazmışsın kanka bana sen lazımsın şarkı gibi oldu ya dediğinde haklısın kalem pil ulaşımı daha kolay ama ben tedbirli bi insanım şarjsız bırakmam onu ona göre önlemimi alırımda benim aklımı karıştıran bu pil olayı değil daha çok video kaydı beni düşündürüyor, çözünürlüğü sony'e göre daha düşük 320x240. video kaydedip hiç bilgisayardan izledin mi??? bide çektiğin videoyu anında sesli olarak izleyebiliyor musun???
  • Olympus FE 150

• olympus sp700 kullanıyorum 3"lcd ekran var ve sürekli optik zoom, otomatik odaklama, video çekimi felan... 200 fotoda makinanın şarjı yetiyor. 650 ye yakın foto çektim ve bir saate yakında video(izlemeleri, kurcalamaları saymıyorum) buna rağmen 3 kere 1.5 saatten şarj yaptım.

bence olympus sony'e göre çok daha iyi bir tercih olur.
  • yarın bide sirkeci piyasasına bakim nede olsa foto piyasasının silikon vadisi sirkeci
    çünküm aklım bi olympus'a gidiyo bi sony'e, olympus'u çok kullanan arkadaşta yok anlaşılan sony'nin tartışma paylaşım sayfasına bakıyom aboooooo oku oku bitmiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.