Şimdi Ara

olympus kullanıcıları burayaa!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memketten Karanfil Dağı manzasarası, arka görünen ise Demirkazık...

olympus kullanıcıları burayaa!!
  • up

• hadi benden de bir foto olsun bari nacizhane bir macro makina olympus e-400 lens 14-42 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukdursun48 -- 3 Kasım 2007; 0:33:50 >
  • olympusun su altı makinası olan yok mu , hiç değilse küvette çektiği bir iki fotoyu koysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukdursun48

hadi benden de bir foto olsun bari nacizhane bir macro makina olympus e-400 lens 14-42 mm

Armızda seningi gibi DSLR li Olympuscularıda görmek güzel, bi de fotoyu görsek daha güzel olacak, bu arada fotolar hakkında eleştirilerde bulunabilirmisin, kendimizi geliştirmek adına...
  • HOŞGÖRDÜK ESTAGFİRULLAH BİZDE YENİ BAŞLADIK DAHA 6-7 AYDIR DSLR KULLANIYOM FOTOYU EKLMEYE ÇALŞTIM AMA NETTE Bİ SORUN VARDI EKLEMEDİ SANIRIM YAKINDA EKLERİM . SU SAMLALARINI ÇEKEN ARKADAŞIDA TEBRİK EDERİM. GÜZEL Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukdursun48

HOŞGÖRDÜK ESTAGFİRULLAH BİZDE YENİ BAŞLADIK DAHA 6-7 AYDIR DSLR KULLANIYOM FOTOYU EKLMEYE ÇALŞTIM AMA NETTE Bİ SORUN VARDI EKLEMEDİ SANIRIM YAKINDA EKLERİM . SU SAMLALARINI ÇEKEN ARKADAŞIDA TEBRİK EDERİM. GÜZEL Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ

Teşekkür ederim. manuel fokusla flaşlı 1/1000 şutter hızıyla çektim...
  • Makinem Olympus SP-320, olympusun sitesinde en yüksek çekim hızı 1/2000 görünüyor, ancak ben "M" modda 1/1000 in üzerine çıkaramıyorum, bilen varsa ne yapabilirim 1/2000 de kullanmak için. bu özelliği olmasa kendi sitesi bile öyle yazmaz heralde...
  • arkadaslar oncelıkle selamlar...
    yakın zamanda bende bır makıne almayı dusunuorum. aslında bu konuda bıraz yabancıyım. Olympus mju-820 almayı dusunuorum...fakat merak ettıgım bır sey war: sımdı bu macro degerlerı cmlerle belırtılmıs mesela mju-820de 3cm ken mju-760 da 8cm olarak gozukuor. sorum su kı bu macro degerı azaldıkca mı ıyı oluor yoksa cogaldıkca mı ? yanı 8cm macro mu ııdır 3cm macro mu ? bırı bıraz acıklayıcı bır sekılde yazarsa sewınırım.komık bır soru oldusa ozur dılerım dedım ya bu makınelere bıraz yabancıyım.
    tesekkurler en yakın zamanda aılenıze katılmak umidiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: komputur

Makinem Olympus SP-320, olympusun sitesinde en yüksek çekim hızı 1/2000 görünüyor, ancak ben "M" modda 1/1000 in üzerine çıkaramıyorum, bilen varsa ne yapabilirim 1/2000 de kullanmak için. bu özelliği olmasa kendi sitesi bile öyle yazmaz heralde...

1/2000 biraz alamsız bi değer o makina için ama iso yu yükseltip, güneşli bi ortamda, bide flash açık olursa, 1/2000 i görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

arkadaslar oncelıkle selamlar...
    yakın zamanda bende bır makıne almayı dusunuorum. aslında bu konuda bıraz yabancıyım. Olympus mju-820 almayı dusunuorum...fakat merak ettıgım bır sey war: sımdı bu macro degerlerı cmlerle belırtılmıs mesela mju-820de 3cm ken mju-760 da 8cm olarak gozukuor. sorum su kı bu macro degerı azaldıkca mı ıyı oluor yoksa cogaldıkca mı ? yanı 8cm macro mu ııdır 3cm macro mu ? bırı bıraz acıklayıcı bır sekılde yazarsa sewınırım.komık bır soru oldusa ozur dılerım dedım ya bu makınelere bıraz yabancıyım.

Tabiiki 3cm 8cm den iyidir. Ne kadar yakından çekebiliryorsa o kadar iyi. DSLR lerde 0cm macro var diye biliyorum.

• OLYMPUS FE-210 7.1MP 2.5" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
    bu makineyi almayı düşünüyorum tavsiye eden varmı
  • Cisimlere ne kadar fazla yaklaşırsan o kadar fazla detay kaydedersin bu yüzden 0'cm'ye yaklaşması her zaman iyidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

arkadaslar oncelıkle selamlar...

• arkadaşlar bunlarda benim amatör çekimlerim..

• ekkooo arkadaşımm benim makine olympus mju820.2 gb kart ve kılıfla beraber 520ye aldım.hemde 12 ay taksitle.bilgine
  • Olympuksssss MJU 810 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsidoga -- 11 Kasım 2007; 20:01:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeeRa

ekkooo arkadaşımm benim makine olympus mju820.2 gb kart ve kılıfla beraber 520ye aldım.hemde 12 ay taksitle.bilgine

anladım ben de ıncelemelerım sonucunda we ozellıkle 2.7'' ekranın etkısınden dolayı mju 820ye karar werdım. kısmetse 1 ay ıcınde alıcagım...tesekkurler...
  • olympus fe-230 pek alışamadım şık bir görüntü incelik ve şarjlı olması alınmasına sebep oldu nasıl çektiğine pek bakmadım, bakmadığıma pişman olmuştum ki çekimleri görünce içim rahatladı

börek biraz yanmış ama güzeldi ahiyetle yedim

• Olympus E-500, resimlerini daha sonra eklerim
    1 sene oldu ama hala makineyi tanımaya çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.