Şimdi Ara

olympus kullanıcıları burayaa!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SP500UZ kullanıcısıyım, memnun olmakla birlikte DSLR Olympus makina alamamanın üzüntüsü içerisindeyim lenslerinin pahalı ve az bulunmasından dolayı. Sanırsam Olympus yolculuğum bu makinayla sınırlı olacak.

Birkaç foto(bazılarında photoshop müdahelesi vardır)

olympus kullanıcıları burayaa!!

• quote:

Orjinalden alıntı: maeglin3

SP500UZ kullanıcısıyım, memnun olmakla birlikte DSLR Olympus makina alamamanın üzüntüsü içerisindeyim lenslerinin pahalı ve az bulunmasından dolayı. Sanırsam Olympus yolculuğum bu makinayla sınırlı olacak.

Birkaç foto(bazılarında photoshop müdahelesi vardır)

çok güzel fotolar emegine saglık..

• olympus mju 720 sw gece çekimi...

• olympus 720sw
    + up

• olympus 720sw
    makro

•  olympus kullanıcıları burayaa!!

Süphan Dağı ve Aygır Gölü Olympus Mju 810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontmaster -- 8 Aralık 2007; 22:22:19 >

Aygır gölü
  • sevgili hkntrk
    makinan sualtı çekimi yapabiliyor bildiğim kadarıyla. hiç sualtı çekimi yaptın mı örnek foto koyabilirmisin
    ben de almayı düşünüyorum aslında sırf bu özelliği için sen ne zaman kaça almıştın, memnun musun özelliklerinden?
  • slm arkadaslar ben ıkı makıne arasında kalmıstım canon S5 ve olympus SP560 Uz acaba olympus topıgı oldugu ıcın soruyorum bu makıneyı aranızda kullanan bı arakdas yada bılen bı arkadas varmı nasıl sızce ???
  • ya arkadaşlar bişe sorabilirmiyim.bu kadar net görüntüleri nasıl elde ediyosunuzz??hangi ayarlarda yapıyosunuz çekimlerii??benim bi çektiğim bi çektiğimi tutmuyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

olympus fe-230 pek alışamadım şık bir görüntü incelik ve şarjlı olması alınmasına sebep oldu nasıl çektiğine pek bakmadım, bakmadığıma pişman olmuştum ki çekimleri görünce içim rahatladı

börek biraz yanmış ama güzeldi ahiyetle yedim

arkadaşım resimleri çekerken hangi modu kullanıyorsun. bi de odağın dışında kalan görüntülerde hafif bi bulanıklık oluyor mu çekimlerinde?

• arkadaşlar şu kampanya nasıl?https://www.yokyokki.com/urundetay.asp?urun=32163

bu makine iyi midir?

Gökyüzünden Nemrut Kalderası... Uçaktan çektiğim için ışığı fazla ayarlayamadım... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsidoga -- 16 Aralık 2007; 11:58:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: conq81

sevgili hkntrk
    makinan sualtı çekimi yapabiliyor bildiğim kadarıyla. hiç sualtı çekimi yaptın mı örnek foto koyabilirmisin
    ben de almayı düşünüyorum aslında sırf bu özelliği için sen ne zaman kaça almıştın, memnun musun özelliklerinden?

merhaba arkadaşım
    cevabım biraz geç oldu kusura bakma.su altı çekimini hiç denemedim bilmiyorum denemeyede kıyamıyorum açıkçası :) güzel küçük kompakt bir makina kasası metal ve diğer makinalardan biraz ağır.çekimler hakkında da buraya koyduğum resimler iyi birer örnek sanırım,ben memnunum.manuel kullanım kısıtlı full manuel değil yani diyafram , estantane ayarları yok.bir çok otomatik çekim modu var bunlar çok kullanışlı .ilk makina için ideal foto çekimleri hakıkında bilgin artıkça sana yetmiyecektir manuel ayarlar bakımından.birde alırsan olympusun kendi xd kartını (H type olanından ) kullan makinanın panaroma modu sadece bu kartla aktif oluyor bende fuji var kulanamıyorum.ben açık artıtma (g****g******r)sitesinden mayıs 2007 de 480 ytl almıştım şimdiki fiyatları hakkında bilgim yok.kısaca tavsiye ederim ..

• Arkadaşlar

2 sene kadar Olympus' ta çalıştım. Olympus ürünleri ile ilgili bütün sorularınızı bu başlık altından veya özel mesaj ile bana sorabilirsiniz.

Şuan bende Olympus MJU800 kullanıyorumm.

Olympus MJU-720 SW Su Altı Çekimi

Çok iyi bir kare değil ama bir fikir verir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackened -- 17 Aralık 2007; 13:47:19 >

• olympus sp 560uz kullanıcısıyım....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.