Şimdi Ara

Olympus MR-100 ---Sony HD3 20 gb---Creative Jukebox ZEN Touch 20 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3ünden birini alacağım ama kararsızım.Bu ürünleri kullanan bilen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ya.Kafayı yicem bütün parayı buna yatıracağım için iyice pimpirikleştim :) Gözünüzü seveyim alternatif sunmayın kafam zaten iyice karışık bu 3ünden birini alıcam inşallah :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• M:Robe iyidir :)
  • m:robe ... 3 aydır kullanıyorum ,

ses: bence en iyisi (firmware yüklendikten sonra)
    pil: çok iyi
    kapasite: çok yeterli, (eğer kapasite çok sorun olmaz diyorsan) şuan sadece %60 ını kullanıyorum, tabi kişiden kişiye değişebilir
    kullanılabilirlik: kullanımı çok kolay, touch pad çok iyi, menüler çok basit
    karizma: sadece cebinden çıkart ve kırmızı ışıklarını yak... sonra çevrendekilerin bakışlarını izle (bizzat denendi ve deneniyor...)

Daha fazla söze gerek yok sanırım...
  • Çok saolun arkadaşlar...ama ben hala acaba sony mi diyorum

öf öf öf öf
  • sony hd3 ü 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim ses kalitesi gayet iyi ve yüksekliğide yeterli sonradan alınan kaliteli bir kulaklıkla dahada iyi oluyo 20 gb lıklar arasındaki en küçük playerlardan biri yalnız pili 8 saat civarı gidiyo kılavuzunda yazdığı gibi 22 saat deil...
  • Peki pili değiştirelebiliyor mu?Ya bu pil olayıı da amma kasmışlarpilin ömrü bitince napıcaz abi ya.bu 3 cihazda da pil olayı aynı galiba?tak çıkar yapamıyormuyuz yani
  • pil cok sorun değil bence... pil ömrü olarak soruyorsan 2 sene garantisi var... bu süre içerisinde bi problem çıktığında zaten aleti değiştiriyorlar (m:robe), eğer dahili olması yani şarj olayı kafana takılıyorsa bu tür mp3 playerlarda harici pil ile çalışan ben görmedim, belki vardır ama araştırmadım... bence pil olayına kafanı takma çok fazla... sadece kapasitesine karar ver ve m:robe ve sony arasında bi seçim yap... creative de güsel ama hem çok eskidi modeli hemde boyut olarak diğer iki playera göre çok büyük...
  • pil şarj edile edile ölüyor ya ondan dolayı dert ettim.Peki pilin ömrü bitti, o zaman makine çöp mü oluyor?değiştirilebiliyor mu?çok cahilim allah kahretsin

çok saol ilgilendiğin için
  • he son bişey

mesela bugün dinledim 6 saat kadar.ertesi güne pil beni yarı yolda bırakmasın diye şarj edemem çünkü tam bitmeden edersem pilin ömrü kısalır. o yüzden yedek alsam tak çıkar yapabilirmiyim diyorum.

çok mu uyanığım ne
  • m:robe icin konusursak sanırım cok pratik degil...
    yani kapagın vidalarını sök sonra tekrar kapat...belki daha ayrıntılıdır...ama takıp cıkartman problem olmaz...zaten o zaman 2 sene dolmadan pil ölür ve garantiden faydalanırsın...
  • Zen Touch kullanıyorum,bana göre tercih edilmeme ihtimalinin tek sebebi biraz büyük boyutları ve ağırlığı (ama ben tercih ettim çünkü benim için rahatsız edici değildi kesinlikle),ses kalitesi,pil ömrü aşmış bir cihaz...
  • kesinlikle zen touch cidden aşmış bir alet.
  • bir arkadaşım sony hd kullanıyor. bir ara işe gidip gelirken kullandım. ses performansı iyi. arkadaşın dediği gibi şarjı 8-10 saat arası gitmektedir. bu üçü arasında sony'i tavsiye ederim.
  • bende zen touch diyorum tek eksi yönü yazılım kurulmada pc nin aleti görmemesi bunun dışında bi senheiser MX550 takviyesiyle bu üçü arasında fiyat performans olarak 1. diyebilirim
  • ben de aynısını düşündüm.Bugün alıyorum inşallah :))

çok teşekkürler arkadaşlar
  • dostum umaırm hayırlısı olur senin için ve umaırm yardımcı olabilmişizdir
  • Ne alırsan hayırlı olsun Chino ;)
  • Teşekkürler arkadaşlar!Tecrübeleriniz bilgileriniz sayesinde hayırlı bir karar oldu sanırım

siparişi verdim zen touch aldım 476 YTL+radyolu kulaklık

www.estore.com.tr
    www.hepsiburada.com da 20 ytl daha ucuz!benim kart world,world'e 12 taksit yapıyor ve en makul fiyat estore da.İlgilenenler için ek bilgi olsun istedim

• güzel fiyat umarım pişman olmazsın dostum güle güle kullan
  • darısı kontG'nin başına ona da aldırırsak bitecek bu gergin anlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.