darısı kontG'nin başına ona da aldırırsak bitecek bu gergin anlar
valla çok rahatsız ettim sizleri kusura bakmayın lütfen...
@chinomonero
arkadaşım ürün gelince bizi aydınlatırsan sevinirim....
Ürün en geç salı elimde olurmuş.Geldiği gibi bütün denemeleri yapıp senin için analiz yapıcam dostum.Darısı senin başına kontg.Bu arada belki biliyosundur ama söyliyeyim yine de http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=429 bu link te analiz var.Güzel bir test ve güvenilir bir site...
quote:
Orjinalden alıntı: Chinomoreno
Ürün en geç salı elimde olurmuş.Geldiği gibi bütün denemeleri yapıp senin için analiz yapıcam dostum.Darısı senin başına kontg.Bu arada belki biliyosundur ama söyliyeyim yine de http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=429 bu link te analiz var.Güzel bir test ve güvenilir bir site...
teşekkür ederim yazıyı inceliyorum şimdi... ürün geldiğinde de analizlerini bekliyoruz...
okudum ve gerçekten beğendim... şu anda hemen almaya bile kararlıyım...
ancak şu "pili bizim değiştiremememiz" olayı nedir?
Olympus ta cihaz açılıp pil değiştirilebiliyormuş.Kullanan bir arkadaş söyledi.yani vidaları söküp açabiliyorsun kapaklı bişey değil..Ama muhtemelen garanti kapsamı dışına çıkıyodur.Tam olarak bilmiyorum aslında yalan olmasın.
Creative'i açarak pili değiştirebilmemiz mümkün değilmiş.Hem analizlerde hem de ürünü elime alıp incelediğimde pek sökülecek gibi olmadığını gördüm.Yani söküp değiştirsek bile bir arıza olduğunda garantiden yararlanamayız diye düşünüyorum.Bir analiz daha vardı ama siteyi hatırlamıyorum.O adamlar da güvenilir bir analiz yapmışlardı.Ben çok düşündüm araştırdım öyle aldım..Creative zen touch 20 gb yaz ya da 20 gb belirtme çıkan sitelerin açıklamalarından belli olur analiz olduğu.Ben bu şekilde birçok farklı kişiden analiz okudum.Tavsiye ederim.Cihaz geldiğinde sana yardımcı olurum yine
Bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler diyelim yine bu sayede
Yav hala ürün gelmedi
Estore ve mynet ten alışveriş yapacaklara uyarı.
En geç 2 gün içinde kargo diyorlar ya yalan.En az 10 gün sürüyor.Benim ürünü cuma vereceklermiş kesinde değil.bana salı günü gelir ve 10 gün sonra almış olurum siparişimi.Bahaneleri de alyapıda çalışmalarımız hede hödö...
hepsi mi öyle bilmiyorum ama bunlardan alışveriş yaptım ordan biliyorum.ya da bana kıllık yapıyorlar
gelince yorumlarını bekliyoruz.... ama neden gecikti anlamadım hemen gelmesi lazımdı... bi de kredi kartıyla mı alışveriş yaptın?
Evet Kredi kartıyla yaptım 12 taksitle aldım yav. 470 ytl ye geldi.Hepsiburada da daha ucuz ama bonus kart yok bende bonusa 12 ypıyorlar.Benim cihaz gelene kadar sen alırsın eskitirsin be kontg
Öbür haftaya sarkıcak aha da görürsün gelmicek yine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme