79elendil79@ böyle güzel bir makineyi neden sattın
(bu güzelmiş) Makinayı değilde 14-150mm'yi sattığıma pişmanım kullanımı rahattı performansıda bu aralık için mükemmeldi tam bir tak-gez lensiydi asıl ona pişmanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 79elendil79 -- 11 Temmuz 2012; 8:51:42 >
quote:
Orijinalden alıntı: 79elendil79
Makinayı değilde 14-150mm'yi sattığıma pişmanım kullanımı rahattı performansıda bu aralık için mükemmeldi tam bir tak-gez lensiydi asıl ona pişmanım
geniş odak aralıklı lenslerden istediğim sonucu şimdiye kadar alamadım...bu tür lenslerden en çok fuji s5 pro üzerinde sigma 18-200 kullandım-kullanıyorum, o da idare eder...
öğle güneşi altında...
daha önce çektiğim gibi yüklemiştim- şimdi raw dan işlenmiş hali
kırsala devam
bu dikenleri çekmeyi seviyorum
quote:
Orijinalden alıntı: real pagan bu dikenleri çekmeyi seviyorum
...ama güzel çekiyorsunuz :)
quote:
Orijinalden alıntı: real pagan
quote:
Makinayı değilde 14-150mm'yi sattığıma pişmanım kullanımı rahattı performansıda bu aralık için mükemmeldi tam bir tak-gez lensiydi asıl ona pişmanım
geniş odak aralıklı lenslerden istediğim sonucu şimdiye kadar alamadım...bu tür lenslerden en çok fuji s5 pro üzerinde sigma 18-200 kullandım-kullanıyorum, o da idare eder...
öğle güneşi altında...
Şansına Bulutlarda iyi denk gelmiş her zaman böyle güzel sıralanmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
quote:
Orijinalden alıntı: real pagan bu dikenleri çekmeyi seviyorum
...ama güzel çekiyorsunuz :)
teşekkür ederim jiddi@
quote:
quote:
quote:
öğle güneşi altında...
Şansına Bulutlarda iyi denk gelmiş her zaman böyle güzel sıralanmazlar
haftanın 4 günü köylere gidiyorum, illa ki bulutlu bir hava yakalanıyor
quote:
acaba neler uyguladınız bu fotoğrafa?
quote:
Orijinalden alıntı: obaaa
quote:
acaba neler uyguladınız bu fotoğrafa?
aynı köyde 2 farklı yerde çekilen imaj (birisi manzara diğeri portre) ps de layer şeklinde eklendi, biraz da renklerle oynandı
Geçen gün kendi kendime evde iso denemeleri yaparken farkettiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Eğer makinede (epm1) is1 açıksa ve tripodla çekim yaparsanız fotolar sallantılı-bulanık çıkıyor. Is'i kapatıp yine tripodla çekim yaparsanız bu defa keskin sonuçlar yakalayabiliyorsunuz. Diğer makinelerde de aynı şekilde mi bilmiyorum ama deneyip görebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
Geçen gün kendi kendime evde iso denemeleri yaparken farkettiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Eğer makinede (epm1) is1 açıksa ve tripodla çekim yaparsanız fotolar sallantılı-bulanık çıkıyor. Is'i kapatıp yine tripodla çekim yaparsanız bu defa keskin sonuçlar yakalayabiliyorsunuz. Diğer makinelerde de aynı şekilde mi bilmiyorum ama deneyip görebilirsiniz.
yarın denerim, merak uyandırdı..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
photoshop ile resim renkleri canlandırabiliriz ancak çekilen resimlerde bu kadar renk oynaması taraftarı değilim hiçbir zaman yani ya çekim çok amatör yada makine çok amatör