Bildirim
OLYMPUS'U NASIL BİLİRSİNİZ
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi bilirdik Allah rahmet eylesin Şaka bi yana internetten örnek fotoğraflarını incele, özelliklerinide beğenirsen al sonuçta makineyi sen kullanacaksın -
Nete baktım ama makina heralde yeni olduğundan pek bilgiye rastlamadım acaba Olympus un diğer modellerini kullanalar Olympus hakkında ne derler -
valla bende bu forumda bir olympus eksiği görüyorum.bende de sp 500 uz var.kodak z 740 kullanıyordum eskiden sonra bunu aldım.inanılmaz farklı özellikleri var.marka olarak yani lens olarak kodaktan iyi(kodak ın cam lensinden,zaten baska lensi yok).ben memnunum, az önce de upgrade ettim makina firmwire ni.suan daha da hızlandı mesela.farklı oldugunu düşündüğüm özellikleri ; ayarladıgınızda kendi kendine çekim (mesela dakikada 3 tane fotograf cek önümüzdeki 3 saat boyunca diyebiliyorsunuz), 8dk minimum enstantene özelliği var "bulb") aklıma bunlar geliyor.bilare markanın değişik özeliiklerini de yazarım.kolay gelsin.
not: review sitelerine bak bulursun inceleme. -
@pyr@mid sana katılıyorum forumda sadece canon ve nikon üzerine açılna konulara rağbet var özellikle canon canonkoliklere göre dünyanın en iyi makinası canonlar gerisi yalanmışş -
İçine sindiyese al. -
quote:
Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing
İçine sindiyese al.
İçime tam sinmediği için size sorim dedim ama pek cevap veren yok -
yakınlarda acacagım böyle bir konu.olympus adlı konuya katılımlarınızı bekliyorum.arkadaşım içine sinmesi konusunda yardım etmek istiyorum ama bu konuda en iyi yorum tecrüben olur, etrafında kullananlar vardır muhakak git incele.eger marka kalitesini soruyorsan da sp 550 modelini incelersen o segmentte diğer markaların bu özelliklerde bir makinesi olmadıgını görürsün.ben sp 500 aldım geçenlerde, mükemmel bir makina, beklediğimden çok fazlasını buldum (review sitelerinde yazmayan bir ton özelliği var), yanında verilen olympus master yazılımı da cok güzel, öyleki makinemin firmwire ni yukseltmek için onu kullandım gönül rahatlıgıyla.lensi de gayet kaliteli.ne diyebilirim ki baska bilmiyorum.satıcıdan da bilgi istersen seni yanıltmadan bilgi veririm umarım.neyse sana iyi secimler, kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X