Şimdi Ara

olympus'un bu cihazini gordunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olympus'un bu cihazini daha once gordunuzmu aletin uzerinde hicbir dugme yok, touch screen buyuk bir ekrandan olusuyor ve 1.5 megapiksellig kameraya ve 20 gb diske sahip...

fotonun linkiftp://24.13.136.164/mrobe-big.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris -- 3 Ağustos 2005, 7:02:43 >

• İlk defa görüyorum ama prototip gibi geldi bana
  • fotografi bulmamdan kisa bir sure sonra cihazin prototip degil gercek oldugunu ogrenmis durumdayim cihazin ismi

m robe 500i gercekten cok etkileyeci. cok ta guzel bir siteye sahip ozellikle tv reklamlarindan goruntuler oldugu sandigim video cok hos....

konu ile link burdahttp://www.olympusgroove.com/flash.html?//www.olympusgroove.com/
  • bizim mR-100ün abisi oluyor Gercekten cok harika o da..
  • Çok şık bir cihaza benziyor...
  • Arkadşlar MR 100 olarka aratırsanız o cihaz hakkında bu forumda yapılmış bir sürü başlığa ulaşabilirsiniz. Hatta benim yorumumu vardı bi tanesinde. Lütfen arama yapalım başlık açmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur NET

Arkadşlar MR 100 olarka aratırsanız o cihaz hakkında bu forumda yapılmış bir sürü başlığa ulaşabilirsiniz. Hatta benim yorumumu vardı bi tanesinde. Lütfen arama yapalım başlık açmadan.

Konunun açılma sebebi olan cihaz MR 100 değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ups pardon, resim açılmadı da yazıda M:robe görünce 100 sandım. Bundan Tr'de yok ama suç sizde :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur NET

Ups pardon, resim açılmadı da yazıda M:robe görünce 100 sandım. Bundan Tr'de yok ama suç sizde :P

Hehehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.