Şimdi Ara

olympusta klan arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben olympusta oynuyorum her akşam kasıyorum int le str ye eşit veriyorum mızrak çıyım 23 levelim oyunda nick im rasitsaygili en az 2 level bir klan atarsanız sevinirim dediğim gibi iyi kasarım şimdiden teşekkürlerr

• ahanda salata tipi bi char yatar-yatırmaz çok severim böle charları ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: müsteşar_kemal

ahanda salata tipi bi char yatar-yatırmaz çok severim böle charları ya

kullanmasının bilince hiç bişey olmazzzz
  • bana oyunda pm at alırım kerem751_TR veya PRENSES_ adlı kişye pm atın alırız lv farketmez ayrıca sen str vermelısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozntunertr1111

quote:

BU ARADA HYBIRD CHARLARA BI DAHA LAF ATMAYIN LUTFEN EGER ATARIM DIOSAN ALPS e GELIP SOLE BU LAFI 80 Lv olan cok kısı archer we hybird Bu arada bende 71 lv hybırd heuskal fire spearcıyım Cok asırı damage wuruyorm 71 lv blader olan hıc kımseye yatmadm full ınt sword nukere yatmıstım onunda block u asırı yuksektıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0!!Obbs!!0 -- 10 Şubat 2007; 17:45:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

quote:

quote:

BU ARADA HYBIRD CHARLARA BI DAHA LAF ATMAYIN LUTFEN EGER ATARIM DIOSAN ALPS e GELIP SOLE BU LAFI 80 Lv olan cok kısı archer we hybird Bu arada bende 71 lv hybırd heuskal fire spearcıyım Cok asırı damage wuruyorm 71 lv blader olan hıc kımseye yatmadm full ınt sword nukere yatmıstım onunda block u asırı yuksektıı

2 int 1 str mi?

• oyunda Lord_Hordes e pm at o seni alır sanırsam oke guild adı Enclaw lvl 1 %52
  • quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

quote:

quote:

Taktiğin ne dostum? 2int 1 str mi?

• ADAM HYBİRD DERKEN 2 İNT 1 STR YE LAF ETMEMİŞ TOPİĞİ OKUDUYSANIZ EĞER STR İNT EŞİT VERMİŞ BU CHAR HYBİRD DEĞİL ÇORBA OLUR HYBİRD STATLARI EŞİT EVRMEK DEĞİL 2:1 7:1 GİBİ BELİRLİ ŞEKİLDE DAĞITMAKTIR
  • Abi Beni De Alır Mısın Şu An EziqHim Ama 2 Günde olurum 20-25
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Mk!__

Abi Beni De Alır Mısın Şu An EziqHim Ama 2 Günde olurum 20-25

eyer str isen biraz zor olur o iş ama intsende derimki 16 lvl ol sp farm yap yapabildiğin kadar yaptıktan sonra kasmaya devam
  • dostum level 32 arası bi guildim var . level 2 lik guildimiz için oyuncu gerek hızlıca kasıp bizim levelimize gel.buarada sen oyundayken ben sana pm atıcam.bizim guilde girersin.sen şimdiden levelini kastırmaya başla.neyse ben sana pm atıcam....
  • PUHAHAHA OLYMPUSUN EZİqleri

ME olympus server NiCk :0oLoVeSo0_TR BEN KASARKEN SİZLER NERDEYDİNİZ

teknocombo & 0oLoVeSo0_TR SÜPER KANKALAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.