Şimdi Ara

OM654 D16 kodlu M.-Benz 1.6 dizel motoru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu motoru deneyimleyen var mı? iyi kaçıyor mu? sessiz mi? ve merak ettiğim şey çift turbolu mu?

• Duydugum kadarıyla sıkıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Duydugum kadarıyla sıkıntılı
    Ne sıkıntısı hocam mercedesin ürettiği motor kaç testten geçiyor sen bilir misin? Sıkıntılıysa eğer yuh yani mercedese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Duydugum kadarıyla sıkıntılı
    Sıkıntılı olan reno motoru. Bu motorun daha doğru dürüst satışı bile olmadı sıkıntılı veya değil demek için erken.
  • 160 hp olan yeni Dizel motor değil mi bu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu motor bazı ülkelerde emisyon sorunları yüzünden geri çağırıldı. Şimdilerde eskisi gibi yüzbinlerce km binebileceğiniz araçlar yapılmıyor artık. Öğrenci olduğum zamanlarda sadece dergilerden okuduğum mercedes audi bmw ferrari gibi markaların hiç sorun çıkarmadığını düşünürdüm. Bir tane alınca gördüm ki böyle bişi yok. Hatta en az sorun çıkaran araçlar c sınıfındaki ekonomik araçlar. Bir zamanlar hayalimdeki araçlardan olan ferrari 360 modenanın otomatik şanzımanının 30 bin km gitmediğini öğrendiğimde bardağı taşıran son damla oldu. Premium markaların itibarı gözümde yerle bir olmuştu.

• yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Bu motorla geri cagirilan motor ayni degil. Geri cagirilan renault motoruydu bu mercedes in kendi motoru.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S70 2.0 T5 1998 ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renault motoruna herkes alkış tutuyor söz konusu yıldız kaputu içinde olunca’mı pis kaka oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O motoru Reno bile kullanmayacak artık. En fazla zararlı salınım yapan motor o. Yeni 1.7 lik üniteye geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Sıkıntılı olan reno motoru. Bu motorun daha doğru dürüst satışı bile olmadı sıkıntılı veya değil demek için erken.

Alıntıları Göster
    Ben renonun 1.6 dizeli ile karıstırdım, bu motor için demmeiştim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.