Şimdi Ara

OMEGA 3 ŞURUP VE KAPSULLERİ SAHTEMİ ORJİNAL Mİ? TESTEDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
46.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • reklam gibi olmasın ama iki siteden alışverişlerimi yapıyorum ve tamamen güvenilir, orjinal ürünler satılıyor.
    eczane.com.tr ve dermoeczanem

bardak eritme olayına gelince;
    diğer arkadaşların da dediği gibi etil ester ve trigliserid form olan omega 3 lerde, etil ester bardağı eritir.
    köpük bardaklar plastik ve benzeri petrol ürünlerinden yapıldığını herkes iyi bilir. damarlarımız ile bu maddeleri nasıl aynı
    kefeye koyarlar anlamıyorum.

bu konudaki bütün yerli ve yabancı araştırmaları ve tezleri okudum;
    trigliserid form vücutta daha kolay emilimi sağlıyor ve yemekle beraber alınması tavsiye ediliyor.
  • Balık yağları trigliserit ve etil ester formunda yapılıyor diye biliyorum. etil ester formda köpük bardağı eritiyor anlicanız bu videolar yıllardır var vede bir şey ifade etmiyor ancak triglsesrit form olanları vücut tarafından daha fazla emiliyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar64

reklam gibi olmasın ama iki siteden alışverişlerimi yapıyorum ve tamamen güvenilir, orjinal ürünler satılıyor.

diğer arkadaşların da dediği gibi etil ester ve trigliserid form olan omega 3 lerde, etil ester bardağı eritir.
    köpük bardaklar plastik ve benzeri petrol ürünlerinden yapıldığını herkes iyi bilir. damarlarımız ile bu maddeleri nasıl aynı

trigliserid form vücutta daha kolay emilimi sağlıyor ve yemekle beraber alınması tavsiye ediliyor.

eczane.com.tr ve dermoeczanem sitelerinden yakın zamanda aldığım EFA S-1200 ürün fiyatına baktım. Bir sitede 87 lira iken diğer sitede 59 lira. Ben de yakın zamanda başka bir siteden daha hesaplı diye 53,84 liraya aldım (akakçe üzerinden hedef vitamin diye bir satıcıdan).

Dün aldığım ürünler elime ulaştı. Gelen paket üzerinde satış fiyatı için 87 lira etiketi var. Elimde kalan daha önceden eczaneden aldığım aynı ürün ile karşılaştırdığımda kapsül renkleri farklı. Ekli resimde açık sarı olanlar internetten aldıklarım. OMEGA 3 ŞURUP VE KAPSULLERİ SAHTEMİ ORJİNAL Mİ? TESTEDİN

bu ürünün gerçekliği konusunda artık endişelerim var. internetten aldığım bu ürünün orijinalliğini teyit etmek için ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbaki

quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar64

reklam gibi olmasın ama iki siteden alışverişlerimi yapıyorum ve tamamen güvenilir, orjinal ürünler satılıyor.

eczane.com.tr ve dermoeczanem sitelerinden yakın zamanda aldığım EFA S-1200 ürün fiyatına baktım. Bir sitede 87 lira iken diğer sitede 59 lira. Ben de yakın zamanda başka bir siteden daha hesaplı diye 53,84 liraya aldım (akakçe üzerinden hedef vitamin diye bir satıcıdan).

Dün aldığım ürünler elime ulaştı. Gelen paket üzerinde satış fiyatı için 87 lira etiketi var. Elimde kalan daha önceden eczaneden aldığım aynı ürün ile karşılaştırdığımda kapsül renkleri farklı. Ekli resimde açık sarı olanlar internetten aldıklarım. OMEGA 3 ŞURUP VE KAPSULLERİ SAHTEMİ ORJİNAL Mİ? TESTEDİN

bu ürünün gerçekliği konusunda artık endişelerim var. internetten aldığım bu ürünün orijinalliğini teyit etmek için ne yapabilirim?

Bahsettiğiniz ürünhttp://www.newlife.com.tr ye ait bir ürün. Kutuda barkod yada seri no gibi bişeyler varsa iletişim kısmından arayıp teyit edilebilir belki.
    Onun dışında nasıl teyit edilir aklıma başka bişey gelmiyo

• bahtiyar64 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

ben de bu ürünü uzun süredir kullanıyorum, renk değişikliği için firma zaten kendi sitesine açıklama koymuş.www.newlife.com.tr açınca direkt açıklama çıkıyor.
  • Konuyu hortlatıyorum ilgili arkadaşların dikkatine;
    nutrigen omega adlı ürünle köpük bardak testini ben de yaptım. Köpük bardak bulamadığım için evdeki imkanlarla köpük tabağa doğrudan 5 ml kadar döktüm. Yaklaşık 5 dakika bekledim fakat hiçbir şey olmadı. Sonrasında ambalaj için kullanılan kalın beyaz köpüğün(yeni alınan beyaz eşyaların kutularında alt ve köşelere konulan) üzerine döktüm onu da 5 dk kadar beklettim ama ona da birşey olmadı. Ürün ambalajında yağın formu etil ester veya trigliserit olarak belirtilmemiş. İlk mesajdaki ürün aynı testte farklı sonuç verdiğine göre ya içeriği değiştirilmiş veya benim aldığım ürün sahte. İşin içinden çıkamadım. Ayrıca aynı testi Nature's Supreme marka yumuşak kapsül formundaki balık yağı için de denedim. Onda da sonuç aynı. Bardak veya ambalaj köpüğü delinmedi.

• IFOS adlı kuruluşun belgesi varsa sıkıntı yok. Bir de ek gıda konusunda Japonlar en hassas ülke. Japonya'nın belge verdiği firmalara bakın. Ayrıca balık yağı çabuk bozulan ve oksidan etkisi olan bir yağdır. Bunun için mutlaka yağ kapsülü içinde antioksidan vitamin bulunmalı.

Diğer bir konu balık yağı gerçek bile olsa dip başlıklarında ağır metal içerir. Bu daha zararlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.