Şimdi Ara

Ömersirket hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Winterfox

Günlük işlem başlatacam konusu, daha yapanını görmedim.

Zor birşey değil bunu yapmak herkes iyi niyetinden yapmıyor. Ki daha önce amerigo hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

quote:

Zor birşey değil bunu yapmak herkes iyi niyetinden yapmıyor. Ki daha önce amerigo hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Zor bişey değil de mahkemeye gidersen alacağından çok giderin olur büyük meblağ değilse.

• Bir pislikden kurtuluruz ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Orda anlatilmak istenilen eski uye olundugu. Senin gibi 2015 uyesi degiliz. Simdi boş yapma lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Orda anlatilmak istenilen eski uye olundugu. Senin gibi 2015 uyesi degiliz. Simdi boş yapma lutfen.

Eski üyeliğim senin gibileri kapak etmekten banlandığı için bunla devam ediyorum gazoz var içermisin kapağını açtım gazoz ziyan olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 29 Nisan 2015; 11:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Bir pislikden kurtuluruz ama.

13 yaşında veletten kurtulsan n'olacak kurtulamazsın da zaten en fazla anası babası azarlar. Şahsen ben olsam ben de uğraşmam hem zaman hem para kaybı.

• ben de daha önce alışveriş yapmıştım sıkıntı yaşamamıştım. bir sıkıntı vardır halleder bence yoksa dolandırmak için bir sürü fırsatı vardı forumda yapar giderdi yapacak olsaydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

quote:

Zor bişey değil de mahkemeye gidersen alacağından çok giderin olur büyük meblağ değilse.

Mahkemeye değil savcılığa gidiliyor ve bunun maliyeti yok.

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Block. Max 14 ergen.

• quote:

Block. Max 14 ergen.

Demek senden mantıklı insanlara ergen diyip kaçıyorsun kaçarken 2500 mesajını almayı unutma onlar korumayacak seni

• Gereksiz tartışmayalım ya para hesabıma yatmazsa bu kişinin parasını iade etmediği kişilerle birlikte hareket edip gerekeni yapacağım.
  • rekt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Bak abicim. 2500 civari mesajim arti en az 10 kisi ile alisverisim var. Beni bilen bilir bos yapma

Mesajla adam olunsaydı turkcell adamın dibiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Eski üyeliğim senin gibileri kapak etmekten banlandığı için bunla devam ediyorum gazoz var içermisin kapağını açtım gazoz ziyan olmasın." Ergenliğini belirten çok sağlam bir laf. Seni artılayanlarda senin gibi. Ha ip ye falan baktırmana gerek yok heçkır ben sana atayım bi resim. Kendimle mesajlaşıp kodlarıda kendime yolladım
     Ömersirket hakkında

• quote:

"Eski üyeliğim senin gibileri kapak etmekten banlandığı için bunla devam ediyorum gazoz var içermisin kapağını açtım gazoz ziyan olmasın." Ergenliğini belirten çok sağlam bir laf. Seni artılayanlarda senin gibi. Ha ip ye falan baktırmana gerek yok heçkır ben sana atayım bi resim. Kendimle mesajlaşıp kodlarıda kendime yolladım
     Ömersirket hakkında

Arkadaşımız aman 2500 mesajlı karizmam gider hemen gidip cevap veriyimde alta kalmıyim diye düşünerek blocku açmış madem açtın cevaplıyim sen ve senin gibi şapşalların yüzünden böyle dolandırıcılara fırsat doğuyor ergen olayına gelincede boşuna dememiş atalarımız insan neyse karşısındakini öyle görür diye

• Arkadaşlar kodları almış bulunmaktayım fazlasıyla verdi hatta biraz sancılı bi alışveriş oldu ama sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglarakca

Arkadaşlar kodları almış bulunmaktayım fazlasıyla verdi hatta biraz sancılı bi alışveriş oldu ama sorun çözüldü

Hadi gözün aydın savcılıktan korktu heralde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.