Şimdi Ara

Ömersirket hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kişiye 10 gün önce parasını yatırdım bir gün sonra kodu vereceğini söyledi olmadı erteledi ertesi gün dedi toptancı yamuk yaptı kodlar yalan oldu dedi paranı yatırcam dedi 1 er 2 şer gün oyalaya oyalaya 10. güne geldik en son ayın 1 inde vereceğini söyledi.Beklemedeyim ayın 1inde para hesabıma yatmazsa gerekli işlemleri başlatıcam.Böyle bi durumdakalan başka arkadaşlardan da tavsiyelere açığım.

• Toptancı? Rp? Ne alaka la yalandır. Bu arada geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rpleri toptan alıp uyguna satıyor sanırım.Bi kişi daha konu açmıştı bu kişi hakkında
  • ya bu adam dolandiricilik yapmaz. nasil oldu acaba ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket misiniz lan siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hukuk okuyorum ve bu tarz şeyleri arkadaşlarım çok soruyor kendisini konuya davet et gerekirse bana konuşma mesajlarını at yardımcı olayım git dava aç 10 liraya ihtiyacın olduğundan değil sırf o hareketinden dolayı.

• Mesajlarımı okuyup 10 15 saat sonra cevap verip oyalıyor.Ben de referanslara güvenip yatırdım parayı sonuç ortada 2 güne parayı yatırmazsa ona göre hareket edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

ya bu adam dolandiricilik yapmaz. nasil oldu acaba ya?

Senin gibi adamlar böyle körü körüne güvendiği için işte. Gerçek hayatta tanımıyorsanız ne güvenin ne de güven verin, yarın öbür gün sizin başınız ağrır hocam.
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Ben kendisinden en az 5 defa alisveris yaptim. Hicbirinde sıkıntı cikmadi Benimde yakinmam bubundandir. Boyle bir adam nasil yapar boyle bir seyi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

quote:

ya bu adam dolandiricilik yapmaz. nasil oldu acaba ya?

Senin gibi adamlar böyle körü körüne güvendiği için işte. Gerçek hayatta tanımıyorsanız ne güvenin ne de güven verin, yarın öbür gün sizin başınız ağrır hocam.

Burada ondan kod alan çok kişi var, %99u sorunsuz olarak almıştır kodlarını. Kimse babamızın oğlu değilde adam bir sıkıntı yaşadı diye yerden yere vurmanında manası yok bence. Parasını iade alamazsa o zaman hak veririm ama alışverişlerde böyle sıkıntılar olabiliyor anlayışlı davranmak gerekiyor.
  • Banada vermedi ayın 1ine erteledi

• Bankaya git sebepsiz zenginlesme hukumlerini uygulattir parayi geri al.

• daha öncede bu adamın konusu açılmıstı online gözüküp cevap vermiyor bu adam nerden buluyor bu kodları rpleri şirketmisiniz ulan
  • Bende beklemedeyim. Ayın 1'inde yatıracağını söylüyor.

• Günlük işlem başlatacam konusu, daha yapanını görmedim.

• quote:

Ben kendisinden en az 5 defa alisveris yaptim. Hicbirinde sıkıntı cikmadi Benimde yakinmam bubundandir. Boyle bir adam nasil yapar boyle bir seyi diye.

Seninde nickin ömer ve yazıların bi enteresan ip lere bakılmasını tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Seninde nickin ömer ve yazıların bi enteresan ip lere bakılmasını tavsiye ederim

Sherlock Holmes detected
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Bak abicim. 2500 civari mesajim arti en az 10 kisi ile alisverisim var. Beni bilen bilir bos yapma

• quote:

Bak abicim. 2500 civari mesajim arti en az 10 kisi ile alisverisim var. Beni bilen bilir bos yapma

Mesajla adam olunsaydı turkcell adamın dibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Mesajla adam olunsaydı turkcell adamın dibiydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.