Şimdi Ara

Omerta Oynuan varmı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omerta'ya kayit oluyorum ancak keske oyunu yazan arkadaslar daha bir ciddi,seviyeli yazsalarmis.
  • turkcemi bide bizim nuevitas batti baskani vurdular godfather oldu bende Cavatore ailesine girdim
  • oynuyorum ama şimdilik pekbirşey yapamadım.
    7 araba falan çaldım ama çoğu 500$dan gitti ancak iki tanesi para etti onlardan 100.000$ kazandım
    Picciotto'yum şu an yapacak birşey bulamıyorum.ne yapayım şimdi?

çünkü sürekli araba çalmayı denemek ve basit suçları yapmak baymaya başladı.
  • benim oyundaki adım bolsevik thief ve üstü olan varsa banka falan soyarız :D
  • az kaldi kardes
  • yahu nıckım Harslan bı aileye alın benı
  • sehırimide yazayım new york araba calmaktan sıkıldım artık yazıyorum yazıyorum alan yok almmanızın sebebı varsa barı onu yazın
  • araba çalmaktan sıkılıp para bolluğundan şikayet ediyorsanız çare bana 3000 dolarcık gönderip sevap kazanacaksınız

Nick:Melikus
  • ya beyler lütfeen yardım edin

aktivasyon maili gelmiyo tekrar gönder dedim kaçkere

.................HELP......................

LÜTFEEN
    ...................YARDIMMMMM.........................
  • Arkadaşım mail bazen junk lara yani gereksiz mesajlara atıyo.Junk mail lere de bi bak istersen
  • megaoyun abi senin arkadaşlar hani para gönderecekti 3000 dolar lütfen
  • ben soldier oldum olcam az kaldi
  • arkadaşlar oynayan herkes msn imi eklesin cancakim93@gmail.com
  • arkadaşlar ben başladım nickim Xcvbnm ailem yok almıolar aileniz varsa beklerim 900 000 binim war ailesi olan warsa msj attın bana lazım msjlarınızzı beklerim arkadaş listenize ekleyin bide las vegasta türk ailesi varmış aileye nsl girerim
  • ben çok önceden oynamıştım ama beni öldürmüştüler benden size bir öneri para varsa iilk önce bir silah sonra da koruma alın benim elimde makineli silah vardı beni öldürdüler ya

• Omerta ayrı bi dunya bende oynuyorum. H.dizman@hotmail.com isteyen ekleyebilir aileden ziyade e-5 baskını ve organize suç işlemek istiyorum.thief charım var.Hala oynayanlar varsa görüşelim
  • yes
  • arkadaslar ben oyuna yeni basladım (daha bugüm) ve iki kere suc girisiminde bulundum , yakalandım , kefaletle cıktım para bitti ... ne yapmam lazım bilen arkadaslar yardım edebilirler mi lütfen... su anda hapistemiyim serbestmiyimne dudumdayım onu bile bilmiyorum ... kefalet ödemezsek ne olacak nasıl cıkcaz???????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: chen_kiss

arkadaslar ben oyuna yeni basladım (daha bugüm) ve iki kere suc girisiminde bulundum , yakalandım , kefaletle cıktım para bitti ... ne yapmam lazım bilen arkadaslar yardım edebilirler mi lütfen... su anda hapistemiyim serbestmiyimne dudumdayım onu bile bilmiyorum ... kefalet ödemezsek ne olacak nasıl cıkcaz???????????

sakın kefalet odeme 1 dakka içinde çıkıyon zaten

• bende oynuyodum gecen yaz basladim tam da guzel bi yerlere geliodum ki oldurduler bidaha basladim yine oldum 3.kez olunce bıraktım bende yaklasik 5 ay oldu girmeyeli...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.