bişey sorcam.. bana e-posta gelmiş ..şifrem yazıyo.. ama oyuna giremedim.herşeyi doğru yazdım.yüz kere denedim. girmedi..yardım edebilir misiniz?
ben 3 koruma tomyy gun 500 mermi 0 para (hepsini kumarda kaybettim) baya esikim aslında niyeti bozmustum güçlencektim ama nedense oyundan sogudum heralde kumarda kaybedince oldu
Ben 2.4Tr de: %98 Bruglione 130k bullets Market Full (ucak koruma falan filan ) Pozisyon #1 idi
bence salllıyorsun brug olan adamın zaten market full olur sölemesinin bir mantığı yok bundan salladını anladım bence sen yeni başlamışsın vede burdakilere hgava atmaya çalışıyosun
BURDAKI COGU KISI BU OYUNU TAM OLARAK BILMEDIGIN ICIN OYLE BI ACIKLAMA YAPMA GEREGINDE BULDUM. ASIL SEN BILMIOSUN MERMİ FABRAİKASI OLAN CHİEF E SIKMISINDA BF YEMEMİSİN. OYUNU BİLSEN MERMİ FABRİKASI SAHIBI O MERMİLERİ KENDİSİ ALAMADIGINIDA BILIRSIN. YADA GİT #booze/narcs.tr ye güner i tanıyan varmı de orda da bulabılırsın beni. 2.4 tr de oynadıysan Ares ailesini bilirsin ordakilere sor emmiyi tanıyosundur ona sor güner kim die bilip bilmeden konusup durmayın burda. rank kasmayı kolaylaştılar bilende bilmeyende rankını mermisini kastı kralım die dolaştı piyasada. 2.5 te de savaş cıkmadı adam akıllı chief olmusun daha 1 cinayetin var ben bruglioneydim 2.5 tr de 20 ++ kill vardı 75 ks vardı. istersen her türlü konuda kapışırız kocum senle pm den msj at istedidign mirc kanalına geleyım orda konusurz burda cok bılmıslık taslayıp millet e artistlik taslamaya çalışma. ------ Al buda 2.4 tr de okyanus ailesini kurdugum anlarda aldıgım bi ss pozisyon #2 assa ya 10k sıkmıştım. 1 idim http://img338.imageshack.us/my.php?image=asdnj0.jpg okyy??
Sende kolpacısın birader asso ile aile kurulmaz
oyunda en önemli şey mermi ve paradır ayrıca iyi bir ailede olmak.Siteyi Türkçe leştirmek için soldaki menülerden other profile ye girin en altta türkçe seçeneği var onu işaretleyip sayfayı yenileyin.Hotmail vermeyin şifre çok geç gelir mynet,yahoo,gmail verirseniz daha kolay olur.Aile kurmak kolay bir iş değil onun için bir sürü brug,chief,lc ve assa ya ihtiyaç var atrıca spot almanız ki bunun için 25m paranız olması gerekiyor.Ve tabi en önemlisi ailelerden izin almanız ailelerden izin almazsanız anında yıkılırsınız.
oyunda en önemli şey mermi ve paradır ayrıca iyi bir ailede olmak.Siteyi Türkçe leştirmek için soldaki menülerden other profile ye girin en altta türkçe seçeneği var onu işaretleyip sayfayı yenileyin.Hotmail vermeyin şifre çok geç gelir mynet,yahoo,gmail verirseniz daha kolay olur.Aile kurmak kolay bir iş değil onun için bir sürü brug,chief,lc ve assa ya ihtiyaç var atrıca spot almanız ki bunun için 25m paranız olması gerekiyor.Ve tabi en önemlisi ailelerden izin almanız ailelerden izin almazsanız anında yıkılırsınız.
bnm seviyem düşük ondan sıktı
benim adamım çok iyidi ama şifremi unuttum adamımı tanıtıyım Silah:Tommy Gun Assault Rifle Koruma:7 tane vardı Kurşun geçirmez yelek Kurşun geçirmez takım elbise Motosiklet Kurşun geçirmez lincoln. Uçak:Douglas DC-3 Mermi sayısı:700 adam nasıl ama.. ama ailem yoktu ama şifreyi unuttum unutmasam belkide şu anda bir ailedeydim bi de 2 villam vardı ama hepsi gitti çünkü oyuna giremiyorum
Beyler bu oyuna nasil başliyabilirim bana link verirmisiniz
Oyuna basladim allah sonumuzu hayir etsin ama oyun gercekten guzel gibi geldi bana
ya şeyi sorcam arkadaşlar bu bazı forumlarda araba çalma yapın başka suç yapanları vururlar felan büyük ihtimalle yalan onlar bide ben shop lifter olcam hala para yok cepte pasoda yakalanıyorum zamanında adam çıkarmadık hapisten :D neyse bana tavsiyesi olan varmı
Nick:----
Pick(pocked) %53.71 2.1 öldürme becerisi 1 adam öldürdüm 3 koruma tommy gun 575 kurşun Aile biraz kötü ama GENESİS
Ben daha geçen hafta eski üyeLiqime tekrar ba$Ladım Süper oyun bence
Şu villaya o kadar para veriyonuz da nooluyo gizemsiz isimli adamın öldürme becerisi 2.1 ben rahat öldürürüm villa fln fark etmez...
2 Brug. 1gf 2lc ile bıraktım oyunu... Ayrıca Times Crew'de görev aldım isteyen mirc'den de araştırabilir beni... FinsTernis Respect! Oyun hakkında takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz
full str 45 lvl blade.elimde 39lvl sos üstüm full 45-45 lvl.itim 43 lvl.theif.
biras yanlış forum oldu kusura bakmayın
arkadaslar yeni üye oldum oyuna vbe hic bir sey anlamadım ne yapmam gerek bahsedermisiniz