Şimdi Ara

Omertacılar buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
23.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemsiz postalara bak belki oraya gelmiştir
  • bişey sorcam.. bana e-posta gelmiş ..şifrem yazıyo.. ama oyuna giremedim.herşeyi doğru yazdım.yüz kere denedim. girmedi..yardım edebilir misiniz?
  • ben
    3 koruma
    tomyy gun
    500 mermi
    0 para (hepsini kumarda kaybettim)
    baya esikim aslında niyeti bozmustum güçlencektim ama nedense oyundan sogudum heralde kumarda kaybedince oldu
  • Bende Yeni BaşLadım qüzeL oyuna Benziyo ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertacı

bu tr de profilden ölmeden evvel çekmiştim..
    http://img110.imageshack.us/img110/3581/trchiefprofilpr2.jpg
    buda aynı acc un durum dan gözüküşü bunu daa chief olmadan çekmiştim chief oldumda Hp ve mermiler arttı tabi he bi mermi fabrikalı chief e sıktım bf yemedim vede bunun üzerine banada bi ailenin babası geldi chief sıktı onuda bf den aldım ama bende öldüm
    http://img45.imageshack.us/img45/515/70kmermiylelcgenss4.jpg
    buda dm de o zaman sotto idim o/ sonra defalarca baba oldum ve scintillayı tekrar kurdum
    http://img107.imageshack.us/img107/553/vnvdfxguy6.jpg

harbi kolpacıymışın ha verdiği resme bak ne zaman aldın bunu reset atılırken mi suç girişimleri 1 ama ne hikmetse adam brug

http://img107.imageshack.us/img107/553/vnvdfxguy6.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: RapciBoy

quote:

Orjinalden alıntı: omertacı

quote:

Orjinalden alıntı: RapciBoy

Ben 2.4Tr de:
    %98 Bruglione
    130k bullets
    Market Full (ucak koruma falan filan )
    Pozisyon #1 idi

bence salllıyorsun brug olan adamın zaten market full olur sölemesinin bir mantığı yok bundan salladını anladım bence sen yeni başlamışsın vede burdakilere hgava atmaya çalışıyosun

BURDAKI COGU KISI BU OYUNU TAM OLARAK BILMEDIGIN ICIN OYLE BI ACIKLAMA YAPMA GEREGINDE BULDUM.
    ASIL SEN BILMIOSUN MERMİ FABRAİKASI OLAN CHİEF E SIKMISINDA BF YEMEMİSİN.
    OYUNU BİLSEN MERMİ FABRİKASI SAHIBI O MERMİLERİ KENDİSİ ALAMADIGINIDA BILIRSIN.
    YADA GİT #booze/narcs.tr ye güner i tanıyan varmı de orda da bulabılırsın beni.
    2.4 tr de oynadıysan Ares ailesini bilirsin ordakilere sor emmiyi tanıyosundur ona sor güner kim die
    bilip bilmeden konusup durmayın burda.
    rank kasmayı kolaylaştılar bilende bilmeyende rankını mermisini kastı kralım die dolaştı piyasada.
    2.5 te de savaş cıkmadı adam akıllı chief olmusun daha 1 cinayetin var
    ben bruglioneydim 2.5 tr de 20 ++ kill vardı 75 ks vardı.
    istersen her türlü konuda kapışırız kocum senle pm den msj at istedidign mirc kanalına geleyım orda konusurz burda cok bılmıslık taslayıp millet e artistlik taslamaya çalışma.
    ------
    Al buda 2.4 tr de okyanus ailesini kurdugum anlarda aldıgım bi ss pozisyon #2 assa ya 10k sıkmıştım.
    1 idim
    http://img338.imageshack.us/my.php?image=asdnj0.jpg
    okyy??

Sende kolpacısın birader asso ile aile kurulmaz

• oyunda en önemli şey mermi ve paradır ayrıca iyi bir ailede olmak.Siteyi Türkçe leştirmek için soldaki menülerden other profile ye girin en altta türkçe seçeneği var onu işaretleyip sayfayı yenileyin.Hotmail vermeyin şifre çok geç gelir mynet,yahoo,gmail verirseniz daha kolay olur.Aile kurmak kolay bir iş değil onun için bir sürü brug,chief,lc ve assa ya ihtiyaç var atrıca spot almanız ki bunun için 25m paranız olması gerekiyor.Ve tabi en önemlisi ailelerden izin almanız ailelerden izin almazsanız anında yıkılırsınız.
  • oyunda en önemli şey mermi ve paradır ayrıca iyi bir ailede olmak.Siteyi Türkçe leştirmek için soldaki menülerden other profile ye girin en altta türkçe seçeneği var onu işaretleyip sayfayı yenileyin.Hotmail vermeyin şifre çok geç gelir mynet,yahoo,gmail verirseniz daha kolay olur.Aile kurmak kolay bir iş değil onun için bir sürü brug,chief,lc ve assa ya ihtiyaç var atrıca spot almanız ki bunun için 25m paranız olması gerekiyor.Ve tabi en önemlisi ailelerden izin almanız ailelerden izin almazsanız anında yıkılırsınız.
  • bnm seviyem düşük ondan sıktı
  • benim adamım çok iyidi ama şifremi unuttum
    adamımı tanıtıyım
    Silah:Tommy Gun Assault Rifle
    Koruma:7 tane vardı
    Kurşun geçirmez yelek
    Kurşun geçirmez takım elbise
    Motosiklet
    Kurşun geçirmez lincoln.
    Uçak:Douglas DC-3
    Mermi sayısı:700
    adam nasıl ama.. ama ailem yoktu
    ama şifreyi unuttum unutmasam belkide şu anda bir ailedeydim
    bi de 2 villam vardı ama hepsi gitti çünkü oyuna giremiyorum

• Beyler bu oyuna nasil başliyabilirim bana link verirmisiniz
  • Oyuna basladim allah sonumuzu hayir etsin ama oyun gercekten guzel gibi geldi bana
  • ya şeyi sorcam arkadaşlar bu bazı forumlarda araba çalma yapın başka suç yapanları vururlar felan büyük ihtimalle yalan onlar bide ben shop lifter olcam hala para yok cepte pasoda yakalanıyorum zamanında adam çıkarmadık hapisten :D neyse bana tavsiyesi olan varmı
  • Nick:----

Pick(pocked) %53.71
    2.1 öldürme becerisi
    1 adam öldürdüm
    3 koruma
    tommy gun
    575 kurşun
    Aile biraz kötü ama GENESİS
  • Ben daha geçen hafta eski üyeLiqime tekrar ba$Ladım Süper oyun bence
  • Şu villaya o kadar para veriyonuz da nooluyo gizemsiz isimli adamın öldürme becerisi 2.1 ben rahat öldürürüm villa fln fark etmez...
  • 2 Brug. 1gf 2lc ile bıraktım oyunu... Ayrıca Times Crew'de görev aldım isteyen mirc'den de araştırabilir beni... FinsTernis Respect! Oyun hakkında takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz
  • full str 45 lvl blade.elimde 39lvl sos üstüm full 45-45 lvl.itim 43 lvl.theif.
  • biras yanlış forum oldu kusura bakmayın
  • arkadaslar yeni üye oldum oyuna vbe hic bir sey anlamadım ne yapmam gerek bahsedermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.