Nick : Gizemsiz Seviye : Thief Öldürme becerim : %2,1 Para : bankada 1,000,000 cebimde 4,000 şuan paralar kumara gidiyo 1 villam 1 tommy gun ım 5 korumam bir motosikletim bir kurşun geçirmez lincholn üm bir kurşun geçirmez takım elbisem bir uçağım var bi mermim yok
ve hala yaşıyorum
Hocam cebindeki paranın, sahip olduğun evin hiçbir anlamı yok.Mermi bu oyunun kilit noktası. korumalarında hiçbir işe yaramadığını sölim. Ksyi arttırmak istiyosan bol bol şişe vurmaya çalış ve kendinden bir düşük rankteki adamları vur. Ks ve bilhassa mermi oyunun kilit noktaları.
quote:
Orjinalden alıntı: player_X2
bu neyaw
arkadas bu internetten oynanan bir mafia oyunudur.araba calarak hırsızlık falan yaparak seviyeni yükseltiyorsun.tabi birseyler caldıgın zaman para kazanıyorsun.o para ile istesen silah koruma falan alıyorsun istersen bankaya koyup 1 gün sonra faiz ile alıyorsun.tabi oyuna dah yeni basladıgın zaman seviyen düsük oldugu icin ilk baslarda araba falan calmada kokerecci soymada basarısızlık yaşaman dogal.seviyen yükseldikce daha az hapse atılıyorsun ve daha fazla basarılı oluyorsun.basarız oldugun zamanda hapse atıyorlar.hapisten de ya belli bir süre bekleyip(örn.2dk) kendi cıkcak yada kefalet ödeyeksin. ayrıca oyunda kumarda oynama sansın var.birini öldürcegin zaman dedektif yolluyor eger dedektifler yerini tespit edip sana uygun biriyse öldürebiliyorsun.
bencede oyunda en önemli seylerden biri MERMİ. benim tavsiyem önce bir tommy gun sonra baya bir mermi al tabi paran varsa sorun olursa buraya yaz ki yardımcı olalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Deadend
Hocam cebindeki paranın, sahip olduğun evin hiçbir anlamı yok.Mermi bu oyunun kilit noktası. korumalarında hiçbir işe yaramadığını sölim. Ksyi arttırmak istiyosan bol bol şişe vurmaya çalış ve kendinden bir düşük rankteki adamları vur. Ks ve bilhassa mermi oyunun kilit noktaları.
iliyomda mermi fabrikasında mermi olmuyoki
Evet mermi bulup almak zor fakat onunda kolay bir yolu var. Ben her ne kadar uygulamasamda mozilla internet sağlayıcı kullananların yükledikleri bir yama ile mermi alımı daha kolaylaşıyo.Nası olduğunu bilmediğim için yazamıyorum ama alie forumunda vardı bi bakim...Mesela ben assassinim sadece 14.000 mermim var fakat benimle aynı rankte olupta bu özellikten faydalanan arkadaşımın 48.000 mermisi var. Aradaki fark ortada...
Linki burda..Umarım çalışır, daha fazla yardım etmek isterdim fakat son gecem, yarın askere gidiyorum
ben hesap istiyorum.
devretmek isteyen varsa pm atsın.
arkadaslar eski bir capo ve top3 olarak biraz bilgi vereyim dedim sizlere.oyunu 2.1 den beri oynarim , bu ara biraktim cunku islerim cok yogun.
yanlis bilgi verenler var once duzeltme ;
villa , araba ise yaramiyor diyen, oyunu bilmiyor.Her turlu staff daha fazla koruma sagliyor saldiri aninda.DAha fazla korumanin diger yollari , aile uyesi olmak , capo regiminde olmak , 5 koruma , villa , ailenin bulundugu sehirde logout olmak ve orada saldiriya ugramak.
backfire settings genelde 2x olarak ayarlanir.ama her zaman pre-shoot yeme olasiliginiz var , gerci yuksek rankli biri yok burda sanirim , o yuzden bu kismi simdilik pek ilgilendirmiyor sizi.
mermiler local bullet factory de 1 ile 2 dk arasinda random olarak 400 'er yuklenir.fiyatlari 250$ ile 750 dolar arasinda random belirlenir.1 sn icinde aldiniz aldiniz.yoksa benim gibilere 200,000 mermi yaptirma yolunu acarsiniz :) ( Bir brug oldurmek icin 60,000 mermi lazimdir en az haberiniz olsun )
mozilla eklentisi : autoform ( sadece firefox ( 1-1.0.5 ile calisir , o versiyonu indirmeniz lazim )
bol ranklar...
size bir hatira , gecen versiondan ;) mermiler biraz az ama , kusura bakmayin artikin
Arkadaşlar Kızılay'dan :) nasıl kan alacağız. Kan grubumuzu kafadan mı yazacağız. Var olan kanlardan mı almak zorundayız? Yardımcı olursanız sevinirim.
%60 pickpocketim çldürme becerisi 4.2
quote:
Orjinalden alıntı: hoooker
Arkadaşlar Kızılay'dan :) nasıl kan alacağız. Kan grubumuzu kafadan mı yazacağız. Var olan kanlardan mı almak zorundayız? Yardımcı olursanız sevinirim.
kızılaya gir orda su kadar satın al var sen oraya ne kadar kan grubu alcagını yaz sonra ok de alır o?kan grubu falan yazma yani oke
Cok sağol.
Status de kan grubun yazar , 0 , A , B , AB dir gercekte de oldugu gibi. Alma-verme ilkeleri orda da gecerli. eger kanin 0 ise , sadece 0 alabiliyorsun , AB ise , istedigin kan grubundan al ( en ucuz hangisi ise tabiiki )
onemli olan alabildigin en ucuz kani alman , merak etme ucuz kan seni bozmaz :)