Şimdi Ara

Omertacılar buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
23.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profile gir orda arkadas ekle var yaz ismini ama enter basma ekle de
  • Bende oyuna yeni başladım oyunda nasıl para yapacağımı bilmiyorum lütfen biri bana yardım etsin....3 gün oldu başlaya lı ve sadece 700$ yapabildim
  • Ya ben hiç araba çalamıyorum delivery boy oldum ama hala çalamıyom. Bide bütün paralar kefalete gitti sakın kefalet ödemeyin
  • Bide araba çalarken bir başkasının garajına gir ve çal diyo orda bi yüzde veriyo bu ne anlama geliyo onu anlamadım. ben ordan birini seçince yüzde kaç şansın olduğunu nerden görücem???
  • mozilla yı nerden yuklucezz
  • Orjinalden alıntı: yaMMach

bunun türkçesi yok mu hiçbişi anlamıyorum ing.den

aşağıdawww.barafranca.gen.tr ye tıkla öyle gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutayBoz -- 15 Haziran 2006; 12:53:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:wolkan:.

Bide araba çalarken bir başkasının garajına gir ve çal diyo orda bi yüzde veriyo bu ne anlama geliyo onu anlamadım. ben ordan birini seçince yüzde kaç şansın olduğunu nerden görücem???

kişiye özel şansın yok orda kaç yazıyosa herhangi birinden calma ihtimali de odur.. kolay gelsin, çalarsın yakında sabırlı ol.
  • üye olduğum 2. günü oldürüldüm bea nası iş bu annamadım
    kimseye de dalaşmadım
  • .com da mobsterim.konuşmak isteyenler ulaşsın : Nevropat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [28] -- 22 Haziran 2006; 15:51:08 >
  • thief im devam ediyorum, yakında baba olucam inşallah..
  • Chief %30

ÖLdürme Becerim %86

varsa yardım isteyen iLgiLenirim.

www.barafranca.com
  • BACAGIMA ATES ETTIM NAPCAAAM
  • kan bankasına git ne kadar canın gittise o kadar kan al
  • ya bende takrar baslicam da okul zamani birakmak zorunda oldum icin oynuyamiyom gecenkinde chief tim aile patronuydm don oldum manyakti ama bi zaman sonra vurdular
  • yeniden başladım, 3 puanla 6100 küsürlerdeyim
  • arkadaşlar biri bana pm le anlatabilirse sevinirim birde oyunun içi türkçeleştirilebiliyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemoncraterhastası

arkadaşlar biri bana pm le anlatabilirse sevinirim birde oyunun içi türkçeleştirilebiliyomu

oyun türkçeleştirilebiliyor.

Sol taraftaki menüden Profile'ı bul en altta dil seçenekleri var Türkçeyi seçip Submitle.
    Sayfayı yeniledikten sonra türkçeleşmesi lazım..
  • beyler irc.barafranca.com çalışmıyor ya nereden omerta oynayanlar ile sohbet edebilirim bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkanguven

5 koruma
    Tommy Gun - 509 bullets
    Tüm protectionlar ( Lincoln vs. )
    Villa ( 2 yerde )
    Gelişmek lazım cok daha ...

arkadasm 2 tane villa alacagina mermi alsaydin bence daha yararli olurdu
  • selam bende omerta oynuorum ama forumdada ordada yenıyım:)ama cok basıt wede eglencelı bı oyun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.