Arkadaşlar bir aile kursak nasıl olur godfather olan varmı ki?
bunun türkçesi yok mu hiçbişi anlamıyorum ing.den
valla bend oynuyodum öldüm adım:hotsauce rank:soldier mermi:7000 ucak:dougles silah:tommy gun market:full hp:1k küsür dü ks:25 di
diidididididi
şimdide thief im
profile girin ordan türkce secin ya hemen türkce olcak yada yarın olcaktır
beyler 2 soru gördüm onu cevaplim hemen 1- aile kurmak için local chief olmak yetiyo godfathere gerek yok 2- oyunu turkce yapmak için aşağıda profile var oraya tıklayın en aşağılara doğru turk bayrağpı var ordan yanındaki boşluğağa tıklayın ve change yapın sonra siteden cıkın tekrar girin turkceleşir
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
9 günde mobster %15 olmuştum narc/booze sağolsun 7000 küsür mermim vardı 2000 tane satmıştım 2700 tane de adam öldürmeye harcamıştım.Toplamda 12000 e yakın mermi ediyo yani.Mermiler her dakika nın 5. saniyesinde çıkıyodu en son oynadığımda.Şimdi değiştimi bilmiorum.Kolay mermi almak için şu siteye bi bakın derim www.omertaturk.com/mermi.html
Oyuna reset atıldıktan sonra tekrar oynamaya başliicam şu aralar yazılılar filan bastırdı hiç bakamıyorum.İlk hesabım Damess ikincisi Dabigmess di. İkisindede mobster ken öldüm.
Sakın mermi satmayın.Omerta mirc kurun ve narc booze kanalına girin douglas ınız varsa sürekli buradaki fiyatları takip edip booze yapın.Narcotiği sonraya bırakın.Bustout(hapisten kaçırma) yapmaya gayret edin.Bir kez brug olup ölmeden ve bir kez de aile kurup godfather olmadan oyunu tam olarak öğrenemezsiniz. 3. hesabınıza kadar yüzeysel oynarsınız sonra aklınız başına gelir bi aileye girersiniz sonra yavaş yavaş öğrenmeye başlarsınız ka filan.Öğrenince daha bi zevkli oluyo oyun.
İyi oyunlar...
şöle sölim godfather deil de brug olup ölmeden almasılmaz doğru diyo hemen bi ucak alın kendinize gere douglas almaya yoksa 200k lık ucaktan alın bi süre onla idare edin
eger beyler aram ısda local chief ve 20 miloyn dolar parası olan birisi varsa hemen kendimze bi aile kuralım burdaki herkez birleşelim olmazmı
Ulan local chief ken aile kurunda görün başınıza ne gelio.İkinci güne dağılır o aile.Aile kurcaksanız öncelikle 3 tane brug toplanıp öyle bi top3 belirleyin sonra aile kurun yoksa hemen dağıtırlar.Ama en iyisi 3 ününde godfather olmasıdır tabii.Ulan oyuna bi reset atılsın o zaman geliyorum bekleyin beni.
onay kodu hala gelmedi
Arkadaşlar hesap oratklığı yapcam kimse bakmıyor biraz bakın lütfen gökhan abi sende yardım et
beyler tamamdır oyunu açtımda türkçe deil bayrak falanda yok
beyler hallettim çok saolun adım Cerrahlv yeni başladım oyuna bakçam şimdi taktikler verseniz olurmu
hep soygun yap bir araba bir öbür soygunlar KESİNLİKLE KEFALET ÖDEME BASLARDA sonra o arabalları sat sonra onla bir tommy gun ve bolca kursun al ve bu sırada seviyenden yükselek hep soygun yap kkoruma al kursun al tommy gun al öbürlerini alma kefelat ödeme ayrıca sakın birilerinin parasını ve arabasını calma ben birinden caldım adam beni öldürdü biirde not bırakmıs
kapkaccılık kötü biir seydir diye
bidaha başlayacakmısın sen
bir kere araba çaldım o kadar soonrakilerde a ağaca çarpıyorum yada düz vitese gidemiyorum napçam
anaokulu soydum 4 dolar kazandım bu paramı yaw
araba çalmak için ne yapmam lazım sadece bir kere çaldım
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Ulan local chief ken aile kurunda görün başınıza ne gelio.İkinci güne dağılır o aile.Aile kurcaksanız öncelikle 3 tane brug toplanıp öyle bi top3 belirleyin sonra aile kurun yoksa hemen dağıtırlar.Ama en iyisi 3 ününde godfather olmasıdır tabii.Ulan oyuna bi reset atılsın o zaman geliyorum bekleyin beni.
2 gunde hiç bişe olmas aileye çünkü 1 hafta bekliyolar buyuk aileler buyumesse dağıtıyolar ayrıca bastakinin rütbesiyle alaksı yok ailenin
beyler bende başladım sew. shoplifter.nick:ganghisshh isteyen arkadaş listesine eklesin memnun olurum hatta