Şimdi Ara

OMG vs FNATIC -> Khazix --> Homeguard Boots bug?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Eğer bug olduğu tespit edilirse maçı fnc e versinler..

Böyle bir sey mümkün degil acıkcası.

Ne kadar %100 fnatic bitirirdi desek de o an her şey olabilirdi, soaz missclick yapabilirdi ufak bir hata yapabilirdi vs. her şeyin göz önünde bulundurulması gerek. Maç direkt fnatic'e verilmez ama şu durumda %90 ihtimalle maç tekrarlanır

Kendimle çeliştim biraz ama evet durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 27 Eylül 2014; 19:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

Maç tekrarlanabilir. Mart civarında SK vs GMB maçında bug olduğu için oyun tekrarlanmıştı.

OMG vs FNATIC -> Khazix --> Homeguard Boots bug??

Şaka maka çok üzüldüm içime oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 27 Eylül 2014; 19:05:15 >
  • kural hatası
  • Mac iptal edildirse cin takimlari olarak turnuvayi birakirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

The damage shield from hexdrinker stopped kha from entering combat. Everything fine, shields work that way.

quote:

At the very end of Kha'zix recall, he was attacked by magic damage. His Hexdrinker blocked the damage, but he was marked as 'in combat', so his Mobi-boots were deactivated correctly.

HOWEVER: Homeguard enchantment works and reads differently: "BONUS MOVEMENTSPEED AND REGENERATION ARE DISABLED FOR 6 SECONDS UPON DEALING OR TAKING DAMAGE".

It doesn't say anything about 'combat', only about damage. Mobility boots were disabled correctly, because Kha'zix entered combat, but Homeguard kept working because it only gets disabled when receiving actual damage, which Kha didn't.

çok da güzel açıklanmış, bilale anlatır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 27 Eylül 2014; 19:17:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Mac iptal edildirse cin takimlari olarak turnuvayi birakirdim

Niye biraksin tum takimlar oradaki maclari riot'un kurallarini kabul ederek oynuyorlar sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • report rito

• redditte okudum konuyu. Şimdi şöyle bir durum var ordaki commentlerde yazıyor yine, bunun için bir sistem yok. O botlar zaten base atma sürelerine göre ayarlanmış. Eğer siz base atmayı herhangi bir şekilde başarırsanız combatta değilsiniz var sayılıyor.

Aslında bununla ilgili çok teori ortaya atılıyor fakat hepsi fasa fiso olacak bu maçın sonucuna etki etmeyecek. Tabii üzücü mü? evet
  • bug tam olarak ne ben mi gözden kaçırıyom durumu :S homeguard dediğimiz sığınak oluyor de mi eğer öyleyse hız özelliği zaten rumble'ın ulti ile gidiyor :S

Edit: Soaz harbi saçmalamış, tehlike moduna girmiş zaten normal saldırılar ek hasar veriyor arkaya dönüp kha zixe zıpkın atacağına vursa nexusa almışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 27 Eylül 2014; 19:21:42 >
  • Eger macin sonunu etkileyen onemli bir bug yasanmizsa oyun tekrar edilir

• Her şeyi geçtim,Kha zaten base atarken Rekkles'ın ultisini yiyor ve Malmortius'un pasifi devreye giriyor.Yani base atışının engellenmesi gerekmiyor mu bu durumda?
  • Şöyle bir durum var arkadaşlar base atmasını engelleyemedikleri takdirde combatta sayılmıyor ve efsunlar çalışıyor. Fakat rumble ultisini attığı anda fightta sayılıyor ve efsunlar yok oluyor. Burada bug falan mevcut değil. Base atılmasını engelleyen bir damage aldığı halde attıysa ki bana öyle gözükmedi; riot bunu değerlendirmeli.
  • solo q da da 1 sn kala dmg yesen baseye ışınlanıyorsun bişey yok 2. olarakta basede dmg yemek homeguardı bozar doğru ama basedeyken tekrar can alıyorsa geri kazanır tekrarlanmasına gerek yok maçın
  • If you check in game, Homeguard is based on taking damage, not being in combat. Kha took no damage, as it was blocked by Maw. Results stand.
    https://twitter.com/RiotNickAllen/status/515899973838176256

özet:tekrarllanmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 27 Eylül 2014; 19:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Her şeyi geçtim,Kha zaten base atarken Rekkles'ın ultisini yiyor ve Malmortius'un pasifi devreye giriyor.Yani base atışının engellenmesi gerekmiyor mu bu durumda?

üzerinde shield varsa düz damage almanız base atmayı engellemez. cc yemeniz veya shieldın kırılıp canınınız gitmesi lazım

• khazix de teleport yokki teleport atsın. ilk msj biraz gazla mı yazılmış :D
  • quote:

Eğer bug olduğu tespit edilirse maçı fnc e versinler..

+1 çünkü orda atlamasaydı rumble belki 1 vuruş daha yapıcaktı orda ve sonuç elise bitiricekti

aslında şöyle bir şey var galiba tam kha b atarken vuruyor kha home guard alıyor kog un attığı şey 1 saniye sonra geliyor sonuç 1 saniye sonra gidiyor homeguard
  • Soaz'da benim gördüğüm en kafasız profesyonel oyuncu. 3 Sezondur adamdaki brain lag her maçta sıkıntı yaratıyor takımına zaten. Rumble gibi bir karakterin var elinde. Nexusta kule yok, BD yapıcaksın başka bir ihtimalin bile yok 20 saniye önceden belli bu. Sat şu Void staff'ı, armoru al bi Lich Bane eşşek kadar AP var üzerinde. Maksimum 4 vuruş. Değiştir şu botunu homeguarda çevir, khazix gelemeden kes nexus bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Her şeyi geçtim,Kha zaten base atarken Rekkles'ın ultisini yiyor ve Malmortius'un pasifi devreye giriyor.Yani base atışının engellenmesi gerekmiyor mu bu durumda?

üzerinde shield varsa düz damage almanız base atmayı engellemez. cc yemeniz veya shieldın kırılıp canınınız gitmesi lazım

V1.0.0.120: Will now mark you in combat for receiving/dealing any damage, even if it is absorbed by shields.

Buna ne diyorsun hocam patch notlarından?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

V1.0.0.120: Will now mark you in combat for receiving/dealing any damage, even if it is absorbed by shields.

Buna ne diyorsun hocam patch notlarından?

valla bilmiyorum her şey çok karışık :D 0.120 nin üzerinden nerden baksan 3 sene geçmiştir şimdi kontrol etmedim ama oyun değişiyor sürekli bazı şeyleri fixlerken bazı şeyleri bozuyorlar oyun hala beta gibi bazı konularda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.