Şimdi Ara

OMG vs FNATIC -> Khazix --> Homeguard Boots bug?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Eylül 2014; 20:20:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen şimdi dikatlice baktım videoda 41 ve 42 saniyede Rekkles, Loveling'e base atarken bariz bir şekilde vuruyor ve Loveling'in Maw of Malmortius'u devreye giriyor.

OMG vs FNATIC -> Khazix --> Homeguard Boots bug??

OMG vs FNATIC -> Khazix --> Homeguard Boots bug??

Fakat seninde dediğin gibi SoloQ'da base'e giderken son anda yediğiniz damage pek bi anlam ifade etmiyor karakter gene base atıyor buraya kadar tamam ama MOM devreye girmiş ve aktif olarak hala savaşda gözükürken base'e gittiği gibi homeguard ile can doldurması söz konusu olmuşsa bu sanırım buga giriyor. Tam base'e düştüğü anının can barı lazım Loveling'in.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Her şeyi geçtim,Kha zaten base atarken Rekkles'ın ultisini yiyor ve Malmortius'un pasifi devreye giriyor.Yani base atışının engellenmesi gerekmiyor mu bu durumda?

üzerinde shield varsa düz damage almanız base atmayı engellemez. cc yemeniz veya shieldın kırılıp canınınız gitmesi lazım

V1.0.0.120: Will now mark you in combat for receiving/dealing any damage, even if it is absorbed by shields.

Buna ne diyorsun hocam patch notlarından?

Bu base atmakla ilgili değil mobility boots ile ilgili bir şey. Yani bug yok arkadaşlar nick allen açıklamış zaten bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aemon -- 27 Eylül 2014; 19:56:22 >

• Kalkan devreye girmiş falan tartışmaya gerek yok. Hasar alsanız bile devreye giriyor. Kanıtı asağıdaki videoda. Kesinlikle bug!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrelevance -- 27 Eylül 2014; 20:09:17 >
  • yukarıda redditten alıntıları yapmıştım. Belli bir şeydi bu zaten. Boşa yaygara kopardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

If you check in game, Homeguard is based on taking damage, not being in combat. Kha took no damage, as it was blocked by Maw. Results stand.
    https://twitter.com/RiotNickAllen/status/515899973838176256

özet:tekrarllanmayacak

Attığım videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Ayrıca şöyle bir şey var. Eğer siz hasar alırsanız maw devreye girer. Riot burada kendiyle çelişiyor. Kesinlikle bug

• Maçın Fnatice verilmesi lazım bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot'un dediğinin doğruluğuna nasıl güveniliyor? RiotNickAllen twitter'dan dediğine göre Kha'zix base atarken ana canı damage alamış MoM sayesinde, o yüzden homeguard devreye girmiş ve bug yokmuş.

Şimdi yukarda paylaşılan videoda hayret verici.

Burada da MoM falan yok ve son anda hasar aldığı halde gider gitmez Homeguard devreye giriyor. Şimdi Bu video bugün eklenmiş ve büyük ihtimal 4.17 yamasından.

Worlds 4.14 ile oynanıyor. Acaba 4.14'de sorun yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 27 Eylül 2014; 20:17:17 >

• Fnatic in yerinde olsam base atma şeysi ile itiraz ederdim her ne kadar eski olursa olsun madem homeguard bug değilmiş

• Acayip heyecanli gecmis be suna bak Kacirdim ama bu grubun maclarini hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 27 Eylül 2014; 20:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Kalkan devreye girmiş falan tartışmaya gerek yok. Hasar alsanız bile devreye giriyor. Kanıtı asağıdaki videoda. Kesinlikle bug!

bu video ya göre tekrarlanması lazım bariz bug ama maw bozuyo olayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Marksman1

khazix de teleport yokki teleport atsın. ilk msj biraz gazla mı yazılmış :D

Teleporttan kastım summoner spell olarak değildi :)
  • geri zekalı soaz ultiyi başta atmasaydı ve zhonyayı kullansaydı haketmedikleri oyunu almış olucaklardı
  • Şuan yapılan tekrar yayını mı yoksa maç tekrarlanıyor mu?

• ilginç
  • +Eğer ana canı hasar almadıysa mom nasıl devreye giriyor ? Sonuçta canının inmesi gerek mom ın devreye girmesi için.

+Ana can hasar aldıysa home guard çalışmamamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Kalkan devreye girmiş falan tartışmaya gerek yok. Hasar alsanız bile devreye giriyor. Kanıtı asağıdaki videoda. Kesinlikle bug!

bu video ya göre tekrarlanması lazım bariz bug ama maw bozuyo olayı :D

maw olayını da şöyle açıklayayım. maw sen hasar almadan devreye girmez, gelen hasarı emmez. eğer sen hasar alırsan devreye giriyor.

Yani örnek verecek olursak kha'nın canı %30 un altında. kog ulti attığında aktif olacak maw gelen bütün hasarı emmez çünkü önce aktif olması lazım. Bunun için de 100 vuracak kog ultisi, kha'ya 1 hasar verir geri kalan 99 hasarı maw tarafından emilir.

• Orda kha baseye vadığında üstünde göz var yani bu demekki kog ulti tarafından vuruldu.O gözün alamı ise bilmeyenler için söyleyim mesela çalıdaki birine kog ulti atarsa o kişi görünür olur aynısı lee de falanda var.
  • sauron çok mantıklı bir noktaya inmiş, belirli bir canın altına inmeden mom devreye girmiyor. 1 can dahi de olsa inip ardından aktive olan bir item söz konusu. ben sadece bir hit değil fazlasıyla hit yapabileceğini düşünüyorum. zira o mana ve health değerlerini doldursa ve speed boost almasa soaz bile bitirebilirdi bence tek başına.
  • 70 dakikalık maçı bunun için tekrarlatmazlar, fanboyluğun anlamı yok. Sadece o oyuna özel bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.