Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
14.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin iyiliğini isteseler asgari ücrete zam gelir. Buradan anlayacaktınız. Tüm devletlerin sgksına çöküyor rockefeller/rothschild devletlerde bu adamlardan borç alıyor. Milletler bunların gözünde inek. İnsan olduğunu sanıyorsan ispatlaman/düşünmen/araştırman hayır diyebilecek kadar belge dökmen gerekir. Ama tvlerde onların kontrolünde. Sağlık sektörü chip sektörü finans... nasıl sivilpolis göstericilerin arasına girip gösterici rolü ile bir yere taş atıp göstericiler taş attı diyerek göstericileri tutukluyor ise... milletleri de sürüler gibi düşünün. Bir metoroloji balonu geçebilir nanometrik boyutta buhar salabilir. veya tvde aniden bir virüslü biri bulundu diye başlar. senaryo. Ayrıca bu senaryolar rockefeller web sitesinde 2010 pdfde yazdı. Resident evil/umrella hesabı şirketler. Senaryolar filmler hiç biri boşa değildir hepsi denemeler yapar. Hafızalara rendera işlem koyar. Kendinin farkında olmayan o kadar çok insan var ki. O yüzden bu olanlar normal. Önce OSHO'nun farkındalık kitabını okuyun.

• Aşı olmayanları eleştiriyordum fakat aşı maşı da yalan. Bi salın şu milleti giden gitsin kalan kalsın da bi düzlüğe çıkalım. 3 senedir kumaş parçası olmadan sokağa çıkamaz oldum yeter da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanları korkutmayın. dsö bile bu varyant daha öldürücü diyemiyor. hatta semptomları daha hafif. muhtemelen covid kendini bitirmeye başladı. omicrondan da ölen yok bildiğim kadarıyla. bu varyantla ölümler önemsenmeyecek dereceye kadar inebilir. aşılar da muhtemelen boşa gidecek.

• İnşallah bir yakının falan geberirde yada sen geberirsin o zaman anlarsın virus gerçekmi değilmi veya aşılar ne işe yarıyormuş sen gibiler yüzünden yüzlerce insana hastalık bulaşıyor

• Senkron2 kullanıcısına yanıt
    Resmi rakamlarda 5,300,000 ölü var, haydi bunu 20 milyon yapalım yine de 8 milyarlık bir dünya nüfusunda çok da az değil mi? Eğer ki insanlık nüfusunu azaltmak için üretildiyse, kesinlikle başarısız oldular...

• Bıktık aga bitsin artık şu salgın hayret bişe

• Yabancı medyada aynı şekilde haberler çıkmıştı. Virüsün doğası dedikleri şey gerçek oluyordur umarım. Hızlıca yayılıyor vücuda uyum sağlıyor ama etkisi azalıyor aynı grip gibi.

@amadeus99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 10 Aralık 2021; 0:47:21 >
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Size de bir Türkçe yaması yapsalar yarı Türkçe yarı İngilizce ne idüğü belirsiz tarzanca konuşmayı güzel bir şey zannediyorlar kompleks midir zihinsel tembellik mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim sinirlendiğim olay, daha omicron'u bile incelememişken hemen nasıl diyebildi Biontech şirketi "benim aşım etkili" diye. Arkadaşım insan sağlığı üzerine spekülatif yorumda bulunmak bu kadar kolay mı? Önce bi incele, laboratuvarında test et, sonra sonuçları açıkla. Ardından 3.doz aşılarını topla omicron'u da etkisiz kılacak şekilde güncelle geri sat. Zarar etme korkusuyla aşılarımızı geri iade edecekler diye ne bu yaptığınız yani? Şimdi millet size olan güveni de sorgulamaya başlayacak. Aşı olmayanlar 1 milyonsa 3 milyona çıkacak. Saçmalığa bak ya.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Aşısız yaşama evet diyen 23 Milyon Türk'ten biri olmam neden bu denli battı ki :) Bak Emine Erdogan da aşısız yaşama diyenlerden neden ona da kızmıyorsun yoksa o zengin ona kızmam mı diyorsun :) Ne dersen de, bu yorumunu Emine Erdogan için de yapmış oluyorsun :) Sakıncalı şeyler yapıyorsun bak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bak hayret ya. Arkadaşlar aşı olduğunuzda hastalığı daha hafif geçirmenizi sağlıyor. Olmasaydınız görürdünüz pozitif olunca dünya kaç bucak.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Türkçe konusunda ben de duyarlıyım. Ancak esas gözdağı İngilizce'den cok Arapça kullanımı, bence. Geçenlerde banka, onaylamam için bir sözleşme dokümanı verdi. Sözleşmede ne yazar, sözleşme ya da anlaşma yazar değil mi? Yok, başka birşey "muvafakatname" yazıyordu. Sözleşmeyi okuyormuş gibi yaptım sonra onaylamadığımı söyleyip kağıdı geri uzattım, görevli şaşırdı, neden dedi. "koşulları begenmedim" dedim.

"aşıya bile subscription getirdiler resmen" tümcesindeki "resmen" Arapça kökenli sözcük. Türkçesi var: "açıkça"

eksiksiz Türkçe ile o tümce "aşıya bile üyelik getirdiler açıkça" :) :)

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Roger Waters, TV'den "aşı olun" çağrısı yaptı. İlginç olan şey, sistemin eğitim adı altında insanların yaşamlarından 12 yıl çalmasını (we dont need no education) ile eleştiren bu kişi aynı sistemin sağlık adı altında milyarlarca kişiye onmilyarlarca sıvı şırıngalamasını desteklemesi. Çelişkinin adı, Pink Floyd :)

• Keşke aşılarda çip olaydı da güncelleme atardık

• Kardeş çok yanlış yerdesin seninki gibi bir mantık yok dilde.

Bin yıldır bir dilde dolaşımda olan bir kelime artık Türkçeleşmiştir o haliyle Türkçeye dahildir. Subscription gibi hiçbir şekilde Türkçeyle bağlantısı olmayan, kullanımına ihtiyaç da olmayan sözcüklerle bir tutulamaz.

Bir kelimenin kökeni başka bir dile ait olabilir önemli olan o kelimenin senin dolaşımına girip günlük hayatta, edebiyatta, kültürde her alanda var olup anlam kazanmasıdır. İngilizce kelimelerin oranını tam bilmiyorum ama çok yüksek oranda yabancı dil kökenli olması gibi.

Yabancı kelime hiç olmayacak demek mantıksız ve sakat bir anlayış, ben niye yabancı kökenli kelime kullanılıyor demek istemedim zerre kadar lisan bilgisi olan da demez. Yoksa 50-100 kelimeyle apışıp kalırsın, ne kültür oluşturabilirsin ne edebiyat ne sanat ne bilim yapabilirsin.

Hangi kökenden olursa olsun Türkçeye mal olmuş, dil içerisinde yüzlerce binlerce yıllık dolaşım tarihi olan kelimeler Türkçenin parçasıdır. Subscription gibi kelimeler ne alaka, Türkçede bir kullanım alanı yok ihtiyaç da yok tamamen İngilizce konuşmayı bir kompleks haline getirip geliştiğini zannederken tarzanlaşan Türkçe cahili davranışı.

• Git şikayet et o halde söylediğim yalan değil ayrıca nerden biliyosun olup olmadığını gözünle gördünmü saraydaki doktor falanmısın sen 23 m kişi aşı olmamış sen kendini kandır ancak :D

• hyksl H kullanıcısına yanıt

abd de yasiyorum ben yapacak bir sey yok, oluyor arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 10 Aralık 2021; 7:8:24 >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

Gerçekten saçmasapan bir vaziyete gidiyor bu iş. Baştan aşınızı olun her türlü varyanta karşı koruyor diyorlardı. Sonradan yeni çıkan varyantlarda aşılar şu kadar etkili 3. doz ile etkisini azaltabilirsiniz demeye başladılar. Şimdi de nerdeyse zorunlu gibisinden konuşmaya başladılar, ağız değişti.

• Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Hmm anlıyorum yurtdışında yaşayınca olabiliyor öyle.. Ben bunu marifet zannettiği için bu şekilde yazıyorsun gibi düşündüm ilk başta, eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.