< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (7. sayfa)
-
-
Bilime inanmayın şarlatanlara inanmaya devam edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şuradan meyve suyuna takılayım. Meyve suyu fabrikasında çalışmışlığım var. İçtiğin meyve suyunda konsantre olarak meyve evet var. Hatta bu oran gıda mühendisi ve teknikerleri tarafından ölçülür. Meyve suyunun içinde olmayan şey şeker yani bildiğin toz şeker. Glikoz şurubu katılıyor. Hamallık, stoklama ve diğer maliyetleri azalttığından istisnasız glikoz şurubu var. Glikoz şurubunda ne var dersen vallahi bilmiyorum. Ancak net söyleyim, evine alamadığın kalitede meyveler özellikle şeftali vişne meyve suyuna geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hi amk!
-
Son gelen bilgiler. Bu arada bu başlığı hiçbir halt bilmeden açana selamlar.
Aşılar yakalanma konusunda neredeyse etkisiz. Kaçış mutasyonları dolayısı ile bekleniyordu zaten.
Ağır hastalığı engelleme konusunda çift aşı için bana gelen son gelen rapor yüzde 85 etkili olması bekleniyor diyor.
3. doz olunursa yüzde 25 yakalanmaya karşı etkili yüzde 50'de çok hafif neredeyse semptomsuza yakın . Ağır hastalığı engelleme gene 90'nın üstünde olması bekleniyor.
Bu arada omicron için gelen ön raporlar mild diyor. Ama daha tam bir inceleme yok.
Edit: merak edenler için ön raporlar için ayrıntıda vereyim. 3 araştırma var şimdilik.
Biri 40 kişilik 30'u aşılı sadece aşısızlardan biri hastanede 3 gün kalmış. Yoğun bakım yok.
3 aşılı(moderna ve çift biontech 3 biontech gibi) falan7 kişi tamamı baş ağrısı, kuru öksürük gibi şeylerle 5-7 günde iyileşmiş.
Birde 13 kişi tamamı çift biontech aşılı gene tamamı ateş, gece terlemesi baş ağrısı kuru öksürük gibi şeyler ile evde geçirmiş.
En enteresan kısım koku ve tad kaybı hiçbirinde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hani omicronun global olarak güncel tablosu ne durumda acaba. Türkiye'de hala çıkmamıştır eminim
-
Yeni bir asi uydurana kadar 5 doz olun omikronada iyi gelir derler. Sonra omikron icin bir asi uydirinca bu asiyi olmaniz gerekir yoksa korumaniz yoktur derler. Yani asi ise yarasada yaramasada her halukarda asi olun derler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde TV'de Fauci çıktı "insan kendisi düşünemez, yargıya varamaz onlar yerine biz düşünürüz. kimi kişiler aşıya karşı ancak biz aşıların gerekli olduğunu biz düşünüyoruz dolayısıyla herkese aşı yapacağız" seklinde bir konuşma yaptı :) Videosunu gönderirim sonra .)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı sevdalıları üzgün
Aşı sevdalıları tedirgin
Üzülmeyin hemen sizin için 3 doz yeni güncellenmiş aşı haberi gelir.
Ben covid aşısı olmadım. Aşısız olarak covid de geçirdim. Hala da olmayı düşünmüyorum. 2 doz biontech ve 2 doz sinovac aşılılardan hafif geçirdim bu arada.
Aşıların bir halta yaradığını düşünmüyorum.
En son incelediğimde glikoz şurubunun gerçekte o denli bir sakıncası olmadığı kanısına varmıştım. Cunku glikoz gövdede kullanılıyor, enerji vererek gövdeden atılıyor.
Amerikan prof Loren Cordain 'in fasulye, mercimek, bezelye türü bitkilerde bulunan lektin adlı molekül üzerine çalışmalarını ayrıca her ikisi tıp doktoru olan William Davis ile David Perlmutter 'ın bugday arpa türündeki besinlerde bulunan gluten başta olmak üzere türlü ögeler üzerine belgelerini de okudum. Uzun dönemde o ögeler gövdede birikerek kimisi oldukça kötü türlü yıkınlara yol açıyor. Örnegin gluten bağırsakları bozuyor (çölyak) ki bunu coğu kişi biliyor, ancak daha az bilinen olarak, lektin özbağışıklık sistemini bozarak MS'e bugday kategorisi de göz merceğini bozarak katarakta yol açıyor. Bunları en cok bilinen 2 hastalık old için örnek olarak ilettim yoksa daha bircok başka duruma yol açıyor.
Peki ne yiyeceğiz içecegiz ? Benim çözümüm hayvansal besinler artı portakal kivi gibi meyveler, bugday, fasulye türünde olmayan maydanoz, havuç gibi bitkiler. Son 3 yıldır bu sekilde ilerliyorum şu anda kapı gibiyim :) 3 yıl önce zayıf, güçsüz, soluk, enerjisizdim üstüne bir de iş alanımdan kaynaklı bel ağrım vardı. Şimdi hiçbiri yok :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ulkemizdeki ekonomi ve Para kuruda keske vaka sayilari kadar sabit olabilseydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Aralık 2021; 23:19:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık çok takamıyorum. Eskiden dana etine karşıydım hayvanlar çok yıllık olduğundan illa ilaç kullanıyor yada birikimi oluyor diye koyun kuzu eti yerdim. Evlendikten sonra hanım koyun eti kokuyor diyince o bile yıkıldı artık ne varsa onu yiyorum. Hatta ekmek yemezdim günde 1 ekmek yer hale geldim. Görüşüne göre siz bakliyatı komple çıkartmışsınız. Et, yeşil sebze, meyveye dayalı gidiyorsunuz gibi. Bel fıtığı bende de vardı. Vardı derken tabi bundan iyileşmek diye birşey yok ameliyat oldum. Siz şu beslenme listenizi bir atın bende denemek istiyorum.
-
ya hala şu aşı olmamak için bahane üreten arkadaşları anlayamadım gitti. Dünya nüfusunu yarıya indirmek isteseler bunu virüsle aşıyla yapmak yerine koy kolaya cipse zehiri zaten direk %90 nüfus silinir. Kolanın frito layin girmediği ülke yok mesela. Afrikadan kıtasından Asyaya kadar tüm ülkelerde var bu markalar ve ürünler. Biraz mantıklı argüman sunun.
-
Benim tek beklentim dinozorlar çağında meteor düştü tümü yok oldu diyorlar ya bize ne zaman düşecek bu meteor düşsede kurtulsak kısa yoldan ne virus kalır ne geçim derdi ne para hırsı
Arkadaşlar ben 1981 doğumluyum. Bolu'nun küçük bir ilçesinin 20 hanelik bir köyünde büyüdüm. Köyde o zamanlar taşımalı eğitim yoktu. 12-18 civarı değişen çocuk sayısı ile karma eğitim alıyordum. Öğretmen de bizim köylüydü. Kış aylarında çok kar yağdığından insanlar genelde evinden bile çıkmazdı. Köyde 3-5 kişi ilçede ki fabrikada, 2-3 kişi de orman işletmesinde memur olarak çalışırdı. Yani oldukça yalıtık bir köyde yaşamamıza rağmen yine de grip olurduk. Biz gribi üşüdüğümüz için olduk sanırdık fakat bu elden ele gelen bir virüs olduğuna göre nasıl bu kadar yalıtılmış küçücük bir köyde grip virüsü bizi gelip buluyordu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 11 Aralık 2021; 6:33:41 >
Bu hikayenin etkisi 2023 e yaklaştıkça azalacak..
-
Senin gibi tiplere zaten aşı israf olur gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X