Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
3
Favori
14.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savunduğun şeyler doğru olsa bile verdiğin örnekler çok saçma. Müzisyenlerin gençliğinde hippi veya anarşist takılıp yaşlılıklarında terslerine dönmeleri çok sık rastlanan bir durum. Bu konuya bağlaman komik.

• Aşı kapitalizmine covid az geldi sırada omicron var ,daha voleyi tam vuramadılar herhalde ‼️‼️❓

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covite yakalandim aşi yaptirmamiştim 2 gun agirlastim sandalyeden kalkamiyordum.hastaneye yattim 7 gun hastane kaldim hastanede kalANlarin %95 aşi olmayanlardi. Benim gibi yani vucudum 40 derece atesle savasiyor midem bulaniyor basim donuyor.dehset bir tufanin icindeymisim gibi geliyordu bana.cok zor cok zorlu bir mucadeleyi kazandim 45 yasindayim .hic bir hastaligimda yokdu ve vucudumada cok guveniyordum .ama bu covit ringe cikipda 24 saat sureyli boksorden dayak yemisişim gibi oldum.Şimdi 10.000 tl verip bionteck asisi olurum.ben yaşadim covit yalan abattiliyor para kazancaklarua derdim .küfurler ederdim .yaşamadan bilemessiniz

• Halâ keklenen var mı? Oltaya gelmeyin nokta

• unixx U kullanıcısına yanıt
    " hastanede kalANlarin %95 aşi olmayanlardi." kısmını açabilir misiniz ? Hastanede oda oda dolaşıp elinizde kamerayla anketörlük mü yaptınız yoksa hastane veritabanı kayıtlarından mı baktınız ? Her iki durumda elinizde belge olmalı. Belgeleri gösterebilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Müzisyenler sanılandan daha az varlıklı. İleri yaşlarda bile para getirecek işler yaparlar. Bir örneği ABBA grubu. 1982'de dağıldıktan sonra 39-40 yıl sonra özel bir konser düzenleyecekler. söyleşide ABBA (grubun klavyecisi) ne "yıllar sonra bir konsere sizi nasıl yönlendirdiler, böylesine zor birşeyi nasıl onayladınız" gibi soru soruldu, ABBA "parası cok iyiydi" dedi :) Sonra "money money money" şarkısını mırıldandı :) Demek ki neymiş, para olduğu sürece herşey yapılabilirmiş. Roger Waters'a sağlam para vermişlerdir, o da "yazma" yeteneğini kullanarak aşı olun aşı ile salgın bitecek diye okumuştur :)

• Dünya bu konuda tek adım atmalı. hep birlikte hareket etmedikçe ve koronayaa karşı tek bitirici aşı çıkmadıkça bu 10 sene de sürer 50 sene de sürer...

Yeni aşı çıktı diyelim ? ee o aşıdan da kurtulan başka varyanta gelecek. sonra tekrar yeni aşı bekle dur.

• Antor kullanıcısına yanıt

Son 3 yıldır uyguladığım diyet biraz değişik. 2018 ilkbaharında iyice artan bel ağrım için bana da bel fıtıgı başlangıcı denildi. O sırada rastlantılar sonucu Aajonus Vonderplanitz 'in Internette "Primal Diet" belgesini buldum. Gövdemizdeki her organ, doğal besin alırsa iyileşir şeklinde özetlenebilecek yöntem gereği, Kasım 2018 de kuzu yürek hiç pişirilmemiş şekilde 1,5 ay boyunca 10 tane yedim. soğuk preslenerek üretilmiş susam yağı aldım, duş sonrası belimdeki sorunlu omurilikler üzerine ovaladım. Deri susam yağını tümüyle emiyor. Susam yagının içeriğini incelersen inanılmaz yararlı bir şey olduğunu göreceksin. Susam yağı emildikten 5-10 an sonra magnezyum yağı (magnezyum klorit, yalnızca kimi işyerlerinde ya da Internette satılır) sürdüm onu da emdi. Böylelikle içerden kuzu yüreğindeki organik ögeler, dışardan susam yağı + magnezyum ile beslenen omurilikler daha ilk günden iyileşme belirtisi gösterdi ki bu doğru yolda olduğumu gösteriyordu. Sonraki günlerde sakatatcıdan kuzu boyun aldım annem söğüş olarak pişirdi. Boyun etrafında bircok kıkırdak, bag dokusu, yağ, et var Onları yedim. Kıkırdak ilk başta sert gelir ancak dişlerle birkaç kez çiğneyince birden dağılıp yutulabilir oluyor bunu o sırada sezinledim. Belimdeki derin ağrı azalmaya başlamıştı. Yatay egzersizlere başladım. Omurilikler yatayda iken üstüne binen basınç azalıp daha cok besin cekiyor, daha hızlı iyileşiyor. 2 ay sonrasnda bel ağrım tümüyle geçti eskisinden de güçlü oldu. Hiç operasyon (arapça deyimiyle ameliyat) hiçbir em (arapça deyimiyle ilaç) kullanmadan 100% doğal ögelerle belimi iyileştirdim.

sonraki aylarda 2019 Şubat-Mart gibi, eskisi gibi yemeye içmeye başladım. fasulyegilleri (arapça deyimiyle bakliyat) diyetimden komple çıkarmadım. Belirli koşullar altında pişirilmiş k.fasulye arasıra belli ölçüde (1 tabağı cok geçmeyecek şekilde) yiyorum. prof. Loren Cordain, fasulye yüksek basınç altında (düdüklü tencere dediğimiz şeyde) belirli süre (10dk gibi) pişirilince içindeki lektin gibi gövdeye sakıncalı moleküllerin tümüyle dağıldığını, gövdemiz için sorun olmaktan cıktığını belirtiyor (adam bunu da araştırmış ;) nitekim, annem de öyle pişiriyor, oldukça leziz yemekler yapıyor. Kaldığımız yer yakınlarında Adıyamanlı bir market var. Ta Adıyamanda yapılmış turşuları bile getiriyor adam. Tümüyle organik. Fasulye yanında o turşu ile şahane oluyor. Ekmek olarak ise kara bugday denen ekmeği yeğlemiyorum. Tıp doktoru William Davis, Wheat Belly belgesinde beyaz ekmeğin, kara ekmege oranla daha iyi olduğunu belirtiyor! Sonuçta ekmeği az yiyorum.

Aajonus Vonderplanitz 'in belgelerinde + özellikle seminerlerinde pastörize edilmemiş çiğ inek manda sütü üzerine bircok saptamaları var. Öncelikle süt yetişkinler için de yararlı, günümüz yiyeceklerinin ne denli yetersiz old düşünüldüğünde gerekli. Arasıra çiğ manda sütü alıp içiyorum. Tadı süper. özellikle uzun dönemde gövdeyi güçlendirici enerji arttırıcı etkileri var. Bir tek, özellikle inek sütü cok içildiğinde bağırsaklarda peklik (arapça deyimiyle kabızlık) yapabilir. Bende ilk başta öyle yaptı sonradan manda sütüne ağırlık verince hafifledi. Şu anda sorun yok. Covid döneminde buna değinince kimi süper beyinliler "çiğ manda sütü ile covidi iyileştireceğini sanıyor" şeklinde komik yorumlar yaptı ancak medyada hastanelerde Covid yaygarası kopmadan yıllar önce çiğ sütü anlatıyordum :) Kimi başka kişiler de "köyde amcam süt sağarken inek dışkısını yapar dışkılardan birkaçı süt kovasına düşer, amcam eliyle onları alıp kovadan çıkarırdı" şeklinde komik yorumu da aşıp bizi güldürdü cunku köylerde bile süt artık elle değil, memeye bağlanan özel aygıtlarla sağılıyor.

Yıllardır hiç hastalanmadım, pilot bölge seçilmiş kimi hastanelerde, medyada kopan covid yaygarası boyunca bırak hastalanmayı hiç öksürmedim bile. Belim süper güçlü. "Belini kırmak" diye bir deyim var. Birşey beli güçlendiriyorsa o şey iyidir. Benim izlediğim yöntemler, hastalıkların, saçmalıkların belini kırıyor :) Bu yöntemleri ise medyada hastanede TVde ne gördüm ne duydum, araştırarak kendim buldum, kendim denedim. İnsanlar, medyada, hastanede geçmeyen, TV'de bi doktorun çıkıp söylemediği şeylerin yapılmasından korkuyor. Bu bağlamda ben TV'deki ya da hastanedeki doktorun dediği şeylerin tersini yapıyorum :)

• enja kullanıcısına yanıt
    Meteorlar düştü derken yeryüzündeki o yuvarlak izlerin meteor düşmesinden olduğu %100 kanıtlı değil o yalnızca bir sav :) Ancak bilim yayınlarında "bilimsel" TV kanallarında gerçekmiş gibi iletiliyor :) İzleyiciler de gerçek sanıyor :) Bu şeye "bilim" deniliyor :)

• aşı karşıtlarında yalan dolan karalama... çöp haber...

• yuh adam o kadar cahil ki... meteor kraterlerini meteor yapmadı diyebiliyor... deneylerle kanıtladılar... neyin kafası bu...

• hastanelerde TC kimlik numarasından kayıt ediliyor... aşılı aşısız belli oluyor... aşısızlar ölecek... istatistik o yönde... çiçek hastalığı ve tüberkuloz aşısı olmuşlarsa o zaman işler değişiyor... bazı insanların daha hassas olduğu gerçeğinide unutmayın... kalp kası iltihabı bile onlarda çıkıyor zaten doğal eleme diyor bazı tipler...

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bilim; Mutasyon geçiren virüsün aşısı olmaz.

• Gecmis olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Personel müdiresi değil ama size yine de ölen bu kişilerden haberleri de vermek gerek ilgilenmeseniz de.

"Kovid-19 aşısına inanmıyorum" diyen gazeteci koronavirüsten öldü.

https://www.indyturk.com/node/413731/haber/kovid-19-a%C5%9F%C4%B1s%C4%B1na-inanm%C4%B1yorum-diyen-gazeteci-koronavir%C3%BCsten-%C3%B6ld%C3%BC

• "Aşı olmadı" denmişti: Uğur Şahin'den iddialara fotoğraflı yanıt

BioNTech'in kurucularından Uğur Şahin, sosyal medyada aşı karşıtları tarafından ortaya atılan videoların gerçeği yansıtmadığını bir fotoğraf ile kanıtladı.

www.cumhuriyet.com.tr
    Aşı olmadı denmişti: Uğur Şahin'den iddialara fotoğraflı yanıt
    https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/asi-olmadi-denmisti-ugur-sahinden-iddialara-fotografli-yanit-1891875
  • Uğur Şahin aşıları göndermese baya bir sıkıntı çekerdik. Varyant delisi olacağız 2022’de.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Yeni aşı çıkar olur biter sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.