Şimdi Ara

Ominous Ominous... Stop me :) ¶ ¶ From logos ardream. GİR ÇAR GÖR :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline Sağlık Dostum..
    Güzel Video
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Eline Sağlık Dostum..
    Güzel Video

tşkler
  • video super olmuş tebrik ederim. Arkadaşlar bayağı anlatmıştı ( Veyseller ) super rogue kullandığını ama canlı görmek nasip olmadı :(
  • Harbiden güzel video olmus. Eline sağlık adamım. Sen bu işi gerçekten biliyorsun.
  • tesekkurler hepınıse
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

video super olmuş tebrik ederim. Arkadaşlar bayağı anlatmıştı ( Veyseller ) super rogue kullandığını ama canlı görmek nasip olmadı :(

tesekkur ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaakaaka

Harbiden güzel video olmus. Eline sağlık adamım. Sen bu işi gerçekten biliyorsun.

tesekkurler kardes
  • Yorumlara devam ^^
  • uppSS
  • Çok hoş video olmuş açıkcası ve ortalarda dönme dolap yaptığın yeri ayrı bi beğendim eline sağlık
  • yarasın
  • kardeş bişey dicem yanlış anlama bence cok hava yapıosun gibi geliyor video güzel eline sağlık
  • GüzeL video dostum sag tuş+ klavye minoru herkes beceremez hakketten yetenek işi videolara dewam^^
  • Çok güzel playersın inşallah yazın birlikte oynarız (4NG31F1R3)su an kasıyorum charı itemleri de yaza hazır olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Çok hoş video olmuş açıkcası ve ortalarda dönme dolap yaptığın yeri ayrı bi beğendim eline sağlık

tşk:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OminousDaqqers

quote:

Orjinalden alıntı: OminousDaqqers

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ingilizcenin %100 civarlarinda olmadigi belli. %30 falan belki. Sadece gerek konuya gerek videoya yazdigin Ingilizce yazilarda bir suru hata var. Turkcemiz varken neden Ingilizce kullanmak zorunda hissediyorsun ki kendini. Video da Ingilizce kullanmana karsi degilim de forumda kullanmak niye. Bu arada bundan sonra video cekersen Ty for watched degil Ty for watching yaz.

Amacim bu arada dalga gecmek degil. Ko bolumune de pek girmiyorum. Msnden biri verdi linki. Adamin Ingilizcesine bak yazmis msnden. Bende o sayede buldum bu konuyu ve videonu. Sadece Turkce kullanirsan daha saglikli olur diye dusunuyorum.

ok

Ayrıca arkadaşın da kuyruk acısı olduğuna dair şüpheliyim ^^

Allah askina sen kimsin ya? Ben uzun zamandir ko oynamiyordum zaten 1 hafta once basladim yeniden oynamaya. Seni tanimam etmem , yazi yazmakdan aciz hayati oyun olmus kisilerden birisin muhtemelen. Ben oyunu kendime sorun etmem , anlatabildim umarim. Sanirim senin o super Ingilizcene laf ettigim icin kuyruk acim oldugunu sandin ama gercekler oyle. Ingilizce bilmiyorsan kullanma. Kullanirsan boyle rezil olacak derecede hatalar yaparsin. Onceki mesajlarimi dalga gecmek icin yazmiyordum ama bu mesajin devamini artik dalga gecmek izin yaziyorum.

Ty for watched.

Aslinda simdi farkettim. Bu konuya birseyler yazmak bastan hataymis. Turkceyi kullanamayan bir adamdan Ingilizceyi adam gibi kullanmasini nasil beklediysem. OminousDaqqers.

Dimi qanqa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 22 Mayıs 2008; 4:58:51 >

• talha artık eskidi bu yeni bi video çek be
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

talha artık eskidi bu yeni bi video çek be

ardream defterını kapataı uzun zaman oluor :)

artık magem var onunlayım şuanda :P
  • heyyyyyyyyyyyyyyyy beee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.