yaklaşık bir aydır telefon almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim iphone n96 5800 omnia arasında kaldım
şık tasarımı internet kamera gibi özelliklerden dolayı omnia almak istiyorum ama yavaş olduğu söyleniyor
omnia kullanıcıları ürün hakkında buraya yorumlarını yazarlarsa mutlu olurum Artık telefon almak istiyorum :D:D
arkadaşımvalla bende 5800 ile omnia arasında kaldım bu gün gittim bi baktım dartyden ben omna istiyom ama kullanımı biraz zor alışmak gerek ama dokunmatikliği ile ilgili bi sorun yaşamadım
kullanımı karışık olması sorun değil çözülür elbet esas sorun telefon yavaş mı?
quote:
Orjinalden alıntı: onur_fb1907
ya pek yavaş değil yavaşlığada alışılır her güzelin bi kusuru vardır .
quote:
Orjinalden alıntı: onur_fb1907
Windows Mobile olduğu için diğerlerine göre yavaş.
Kesinlikle iPhone derim.iPhone aldığında asla uygulama sıkıntısı çekmezsin.Ekranı süper.Dokunmatiği diğerlerine kıyasla daha iyi.
windows mobile in yeni sürümü gelince daha hızlancak diyolar doğru mu
telefonuna ne kadar temiz bakarsan o kadar iyi performans alırsın.ve ayrıca omnia yavaş falan da değil sonuçta wm işletim sistemı var telefonda.omnia ya ne kadar uygulama yüklersen yükle bi yavaşlama görmedım arkadaşlarımın telefonlarında.ben omina kullanmıyorum ama biraz fiyatının düşmesını bekliyorum belki alabilirm
Ahh Ahh omnianın fiyatı düşse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme