Merhabalar, 2012 model Mercedes C180 Selection Plus aracım var onu satıp sıfır Chery Omoda 5 Excellent paket almayı düşünüyorum. 1 çocuklu bi aileyiz daha çok şehir içi kullanım olur yılda bir kaç kez şehirdışı uzun yol da yapıyoruz. Baya memnun görünüyorsunuz araçtan. Fiyat/performans olarak bana da mantıklı geliyor baya özellik var araçta. Her yerde gördüğüm en büyük handikapı yakıt tüketiminin yüksek olduğu. Bir kaç kullanıcı şikayeti gördüm orta ekranın açılmadığı, sürücü ekranının donma kasma yaptığı ile ilgili direksiyonun sağa kırdığı, 6 aydır parça beklendiği vb gibi şeyler korkutuyor açıkçası Alman bi markadan Türkiye'ye daha önce girip çıkmış tekrar gelmiş Çin markasına geçiş tedirgin ediyor. Ama tasarım teknolojik özellikler vs çok hoşuma gitti. Belli bir süre daha geçmiş mesajınızın üzerinden bu süre zarfında araçta yaşadığınız herhangi bir problem veya dikkatinizi çeken bir olumsuzluk vs. var mı? Önerir misiniz? |
Omoda 5 almayı düşünüyorum, isabetli bir tercih olur mu ? - ALINDI (2. sayfa)
-
-
hocam 6 ay parça bekleme - ekran donma sağa kırma gibi olaylar bence baya nadir, diğer markalarda da yaşanabilen sıkıntılar diye düşünüyorum.
Yazılımı harika mı? bence değil, benim telefonum da android auto bağlıyken baya ısınıyor, uzun yolda uzun saatler gps + müzik olunca telefonumun donduğu oldu ama normal karşıladım
Fakat bahsettiğiniz gibi fiyat/performans aracı, bu fiyata sıfır modellerde benzeri yok (ötv muhabbeti bu durumu da değiştirir sıfır alacaklar için)
Yakıt konusunda ben performanslı kullanan biriyim, karma 9-10 litre yakıyor, uzun yolda 160'la gittiğimde 8.5-9 litre yakıyor. Benim gördüğüm kadarıyla tasarruflu kullanmak istenilince gayet 6 litreleri de görebilen bir araç, tamamen kullanıma bağlı yani, ne yaparsan yap yüksek yakar gibi bir durum yok
Benim 4 ay oldu, çok memnunum, hiç kafama takılan bir sorun yaşamadım, fakat fiyatına göre değerlendiriyorum, bu fiyata inanılmaz konfor, her yeri kaliteli parçalar beklemiyordum. Sıfır araç bakıyordum, polo - bayon bakarken üstüne 100k daha koyup bunu alabilmek çok tatmin edici bir deneyim oldu
-
Merhabalar epeydir foruma girmiyordum. Şu konudan anlayabilirsiniz özeti. Zaten sattım şükür zor da olsa. ( 3 ay sürdü tedarik süreci de )
https://forum.donanimhaber.com/omoda-5-icin-40-45-gun-plastik-parca-beklemek-normal-mi-daha-uzun-da-surecek--158583646
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X