Şimdi Ara

omron tansiyon aleti almayı düşünüyorum sizce nasıl kaliteli mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
9
Favori
92.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omron iyidir tavsiye edililir, ancak aldiktan sonra ilk dokor muayenesinde yaninizda goturup kalibresi yapilmis bir cihazla kiyaslamanizi tavsiye ederim, bu tarz cihazlarda kalibrosyon isi cok onemli, hastanelerde belli araliklarla kalibre ediliyor cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 19 Aralık 2015; 0:55:58 >
  • Tansiyon aletleri artık internet üzerinden satılmıyor yasa gereği.

Omron m6 için en uygun fiyatı nerde bulurum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Tansiyon aletleri artık internet üzerinden satılmıyor yasa gereği.

Omron m6 için en uygun fiyatı nerde bulurum acaba?

bende arıyorum açıkcası bu modeli uygu fiyatla bulursam inşallah...

OMRON M6 HEM-7322U-E COMFORT
  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar çeşitli hastane ve eczanelerde, çeşitli marka ve aletler ile ölçtürdüm. Bazıları dinlenmiş durumda, çoğu dinlenmeden hatta merdiven çıktıktan sonra, kimisi yatarak vs. Erka gibi, civalı, havalı, büyük makine şeklinde görüntüleme olarak çeşitli cihazlarla ölçtürdüm. Hiçbir zaman 13-9 üstü çıkmadı. Genellikle 12-8 gibi. Ama evde ne zaman omronla ölçsem 14-10, 13.5-9.5 gibi rakamlar çıkıyor. Acaba dinlenme halinde mi tansiyonum yükseliyor, yoksa bu alet fazla mı ölçüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Bugüne kadar çeşitli hastane ve eczanelerde, çeşitli marka ve aletler ile ölçtürdüm. Bazıları dinlenmiş durumda, çoğu dinlenmeden hatta merdiven çıktıktan sonra, kimisi yatarak vs. Erka gibi, civalı, havalı, büyük makine şeklinde görüntüleme olarak çeşitli cihazlarla ölçtürdüm. Hiçbir zaman 13-9 üstü çıkmadı. Genellikle 12-8 gibi. Ama evde ne zaman omronla ölçsem 14-10, 13.5-9.5 gibi rakamlar çıkıyor. Acaba dinlenme halinde mi tansiyonum yükseliyor, yoksa bu alet fazla mı ölçüyor?

eğer Ankara daysanız buyrun gelin eczaneme. gelirken tansiyon aletinizi de getirin,kontrol edebilirim. ama ben genel olarak omron m3 ve üst modellerini tavsiye ediyorum. özellikle m2 , m2 basic ve bilekten modeller çok kötü gerçekten. ama benim ilk tercihim Beurer-Sanitas . sormak istediğiniz cihaz varsa bilgi verebilirim. Braun kesinlikle almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaci20 -- 12 Aralık 2016; 16:41:31 >

Maalesef İstanbuldayım, yinede teşekkürler :) Herhangi bir eczane kalibre-kontrol eder mi? Her zaman gittiğim eczacımda Erka klasik (mekanik fısfıslı) var.
  • quote:

Maalesef İstanbuldayım, yinede teşekkürler :) Herhangi bir eczane kalibre-kontrol eder mi? Her zaman gittiğim eczacımda Erka klasik (mekanik fısfıslı) var.

ben de Erka ile kontrol ediyorum. kontrol ettirebilirsiniz ama kalibre için mor elma -izmir e göndermeniz gerekiyor
    Arka arkaya ölçümlerde hep aynı çıkıyor. Bu durumda, erka ile kontrol edip, sapma ne kadarsa, onuda ekleyip ya da çıkartarak ölçebilirim. +1, +2 vs. gibi.
  • quote:

Arka arkaya ölçümlerde hep aynı çıkıyor. Bu durumda, erka ile kontrol edip, sapma ne kadarsa, onuda ekleyip ya da çıkartarak ölçebilirim. +1, +2 vs. gibi.

15 dk ara ile ölçüm yapın. erka ile kıyaslayarak tahmini ölçüm değerlerinizi bulabilirsiniz
    Teşekkürler yardım için
  • selamlar bende omron rs3 modelını bugun alıcam sanırm arkadaşlar varmı daha once kullanan veya sunu al diyebilcegınız bilekten başka omron modeli RS2 sordum Fiyat 125 Tl eczanede RS3sordum internette tek biyerde var 169 TL artı olarak RS3 kan basıncını vede kalp nabzını olcuyor bildigim kadarı ile sizcede aliyim mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

selamlar bende omron rs3 modelını bugun alıcam sanırm arkadaşlar varmı daha once kullanan veya sunu al diyebilcegınız bilekten başka omron modeli RS2 sordum Fiyat 125 Tl eczanede RS3sordum internette tek biyerde var 169 TL artı olarak RS3 kan basıncını vede kalp nabzını olcuyor bildigim kadarı ile sizcede aliyim mi:)

bilekten ölçüm yapan cihazları tavsiye etmiyorum. eczacı olarak fikrim bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

selamlar bende omron rs3 modelını bugun alıcam sanırm arkadaşlar varmı daha once kullanan veya sunu al diyebilcegınız bilekten başka omron modeli RS2 sordum Fiyat 125 Tl eczanede RS3sordum internette tek biyerde var 169 TL artı olarak RS3 kan basıncını vede kalp nabzını olcuyor bildigim kadarı ile sizcede aliyim mi:)

bilekten ölçüm yapan cihazları tavsiye etmiyorum. eczacı olarak fikrim bu yönde

bende bu yönde bilgi ile aldım ve koldan olanı tercih ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

quote:

eğer Ankara daysanız buyrun gelin eczaneme. gelirken tansiyon aletinizi de getirin,kontrol edebilirim. ama ben genel olarak omron m3 ve üst modellerini tavsiye ediyorum. özellikle m2 , m2 basic ve bilekten modeller çok kötü gerçekten. ama benim ilk tercihim Beurer-Sanitas . sormak istediğiniz cihaz varsa bilgi verebilirim. Braun kesinlikle almayın

eczacı 20 ustad öncelikle ilk verdiğiniz üretim yerleri ile ilgili bilgiler için tşk ederim.Benim size sorum şudur ki NEDEN Beurer ? Onca forum karıştırdım okudum ettim ki DH ta yazan doktorlarımız (en azından öyle olduklarını beyan edıyorlar ) OMRON M6 diyor..Japon teknolojisi ve sensörü iyi şeklinde övgülerle.Alman malı beurer in esamesı bile okunmuyor(bırkac kere gordum sadece) mic... panasonic philips vsvs bırkac marka daha..Neden siz Bu Beurer i öneriyorsunuz bunu bir belirtseniz ? M6 200-270 arasında fıyatlarda satısı var gg de.. Beurer için Ankdan 130-40 lı fıyatlar konusuldu...Uzakdogu cıhazları ulastırma malıyetlerı sebebıyle pahalıdır evet fıyat kalıte endeksı yapmadıgımı belırtmek ıcın soyluyorum Neden Israrla ALMAN Malı olsn dıyorsunuz..Omron da pıyasada baya söz sahıbı ama yetkılı servıs ve satıs noktası agı olarak ulkemızde zayıf onu da bılıyorum.Kısacası tavsıyenıze sebep olan KRITER (kalıte yetkılı servıs agı garanti vsvs ) nedir ? Ve Hangi modeli Modeller Arası fark ? Kıyas babında sunu da ekleyeyım omronda 5 cesıt varsa Beurer de 15 cesıt var ve bılekten cesıtlerı gayet bolca..Madem bılekten ölculmemesı gerekıyor neden yapıyorlar bunu almanlar ve japonlar ? Ve Biraz araştırıncada cok cesıtlı fıyat farklılıklarını görunce sunuda dusunmeden edemıyorum acaba bazı markalar daha ıyı kar mı bırakıyor ?

• www.beurershop.com
    Sehr geehrter Besucher
    http://www.beurershop.com/medikal/tansiyon
  • Tansiyon ölçme cihazları yasaklandımı yaw

bildik hiçbi sitede satılmıyor artık

bilekten cihaz almak istiyorum ama çoğu markanın sitesinde kaldırılmış bile bunlar bir bilgi yok

ne omron ne braun

birtek beurerin sitede var onunda kalitesini bilmiyorum braun veya omron a göre

diyeceksiniz koldan al bilekten alma

evimizde 15 yıldır kullandığımız braun bp 1650 var

koldan ölçmeli panasonic ve omron m3 veya 5 bilmiyorum aldım şimdiye kadar

artık eskidi yanlış ölçer diye ama hala diğerleri ne gösterirse buda aynısını söylüyor söylenenlerin aksine

yani hep doğru ölçüyor

bp 2200 düşünüyorum

2000den farkı ne bilmiyorum

üst model başka cihaz yok braunda

omron var ama bilmiyorum fazla bilekten ölçen cihazlarını

beurer var bide nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 29 Mayıs 2017; 23:32:38 >
  • dijitallee hep yanlış gösteriyor,braun marka iyi diye aldım acayip yanıltıyor,geçenlerdehanım ölçüp çok düşük çıkınca korkup hastaneye koşmuş,orada bakmışlar normal çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende braun bbp2200 modelini aldım berbat. Fakat aynı marka koldan ölçeri çok güzel.
  • omron m6 alicakken n11 yada sanalpazar uzerinden antalyada 200 yada 2010 a ankda tanidik eczaneciden 130 liraya breuer alindi. tanidik olunca geri cevrilemedi aklim hala omronda omron arastirmalarim somucunda yillardir doktorlar hemsireler tarafindsn kullanilmakta .breuer ise ank medikal piyasasinda yer edinmis birde mic ile baslayan cin mali tum eczanelerde tansiyon olcmek icin mevcut..breuer i sirf tanidik ve garantisi odur diye aldik..suana kdr problem sikinti sorun yanlis olcme yok(manuel ile karsilastirildi)

kullanmadigim halde yorumlara guvenerek oncelikle omron diyorim sonra breuer...medikal urunlerin int satisi yasaklandi fakat g

hala bi sekilde satanlar mevcut olmadi gerekli yerlerle kapida odeme vs ile artik...

koldan olcmeli alinmali bilekler hikaye ve yanlis olcmelerk kacinilmaz tansiyonda sakaya gelmez 17 18 sinirlarindan sonra heleki..Herkese gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omron m3 ve m 6 fiyat performans bilgisi olan yazabilir mi .? Nerden en uygun bulabilirim.
    M3 için 135 d m başlıyor gördüklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.