Şimdi Ara

omron tansiyon aleti almayı düşünüyorum sizce nasıl kaliteli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
9
Favori
92.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar omron almayı düşünüyorum koldan ölçmeli fiyatı çok uygun sıfırı 60 tl falan sizce kalitesinde bir sorun olmasın eczanelerde 110 lira tansiyon aletleri omronu alırsam kalite sorun olur mu işimi görür mü

• güzel kardeşim ben sadece "1 (bir)" tane alacağım diyorum ki neden aynı ürünün fiyatları farklı ve aynı model olmasına rağmen farklı ürünler var diyorum sen takmışsın 10 tane alırsan 150 yaparım felan pazarlamacılık yapmıyoruz burda

neyse evet arkadaşlar mıt elite de kafama yattı bayağı kullananlar varsa yorum alalım birde kola sarılan manşet genişliği nasıl?
    Yapay Zekanın Yanıtı

Omron Tansiyon Aletleri: Kaliteli ve Güvenilir bir Seçim

Omron, dünya çapında tanınan ve saygı duyulan bir tansiyon aleti üreticisidir. Onlarca yıllık deneyimleri ve yenilikçi teknolojileri ile Omron tansiyon aletleri, sağlıklarını takip etmek isteyenler için kaliteli ve güvenilir bir seçenek sunar.

Omron tansiyon aletleri, doğru ölçümler sağlayarak güvenilir sonuçlar sunar. Gelişmiş sensör teknolojisi ve klinik olarak doğrulanmış algoritmalar, doğru ve tutarlı ölçümler garanti eder. Bu doğruluk, kan basıncını doğru bir şekilde izlemek ve sağlık durumunu yönetmek için çok önemlidir.

Kullanıcı yorumları, Omron tansiyon aletlerinin kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı konusunda oldukça olumlu. Kullanıcılar, aletlerin kurulumunun ve kullanımının basit olduğunu ve uzun ömürlü olduğunu belirtmektedir. Ayrıca, bazı kullanıcılar Omron tansiyon aletlerinin diğer markalara göre daha doğru sonuçlar verdiğini de bildirmektedir.

Ancak, bazı durumlarda Omron tansiyon aletlerinin yanlış ölçümler verdiği yönünde yorumlar bulunmaktadır. Bu yanlış ölçümler, genellikle kullanım hataları veya aletin düzgün kalibre edilmemesi gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır. Kullanım kılavuzunu dikkatlice takip etmek ve aleti düzenli olarak kalibre etmek, doğru ölçümler elde etmek için çok önemlidir.

Genel olarak, Omron tansiyon aletleri, kaliteli, güvenilir ve doğru ölçümler sağlayan mükemmel bir seçimdir. Dayanıklı yapıları ve kullanıcı dostu özellikleri, onları sağlıklarını takip etmek isteyenler için ideal bir seçenek haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz araştırıp omron m3 modelini aldık. En iyi tansiyon aleti diyince googleda zaten çoğu kişinin omronu önerdiğini görüyoruz. M3 ALMANI TAVSİYE EERİM 90-100 tl falan ama almışken biraz özellikli olanından al. Ha biz de m6 alcaktık ama alışveriş merkezindeki diğer mağazyı bilmediğinden bizimkiler gidip m3 almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Biraz araştırıp omron m3 modelini aldık. En iyi tansiyon aleti diyince googleda zaten çoğu kişinin omronu önerdiğini görüyoruz. M3 ALMANI TAVSİYE EERİM 90-100 tl falan ama almışken biraz özellikli olanından al. Ha biz de m6 alcaktık ama alışveriş merkezindeki diğer mağazyı bilmediğinden bizimkiler gidip m3 almışlar.

kardeş dedigin modele baktım pompalı degil pompalı olmayan pili çabuk biter bu 1 ayrıca pili büyük pil mi küçük pilse yine çok gider pil internette satan insanları görüyorum sıfır diyorlar ama garanti yok almalımıyım sence
  • urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/saglik/omron-m3w-koldan-tansiyon-aleti-81682906
    bu ürünü tavsiye edermisin kardeş
  • Bizim aldığımız model de bu. Koldan ölçüyo Doktorlar da koldan ölçümlü öneriyorlar. Biz memnunuz. Anneme aldık. Kola doğru takmadığın zaman ikaz işareti gibi güzel özellikleri var. Aldığın zaman kullanım kılavuzunu oku yalnız. Baya ince noktalar var.
  • Bu m3'ün bir üst modeli sanırım. Arama yaparken ben dikkat etmemştim. Dedim ya zaten m6 almaya karar vermiştim kısa sürede, belki de ondan fazla bakmadım ama bizimkiler ben yokken gidip m3 almışlar.
  • Bu arada cihazlar bimeks ve teknosada var. Diğer elektromarketlerde de vardır. İnternetten daha pahalı olabilir ama garanti, fatura, açılmamış kutu alma vs. bakımlardan görerek almak daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Tabi her zaman alışveriş yaptığın güvendiğin bir site varsa o başka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markayı ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

markayı ilk defa duydum

Ben de ilk kez duymuştum ancak tansiyon aleti markası bu. Daha önce duymamış olmamız normal.
  • Şimdi araştırdım da adamlar elektronik kardiyografi makinesi bile üretiyorlarmış. Kalp ritmini ölçen bir makine sanırım.

• nerden satın alınıyordur peki?
  • Elektronik marketlerde var. ( 200-250 tlnin üstündeki modelleri olmayabilir) İnternette tüm modelleri var. M6 modeli ideal bence. 150 tl civarı.
  • bir arkadaş verdi bu site linkini.

yeri de fatih, fındıkzade, karagül iş merkezinde imiş. zaten medikal ürünlerin satıldığı belki de en büyük iş merkezi. buradan çok daha uyguna bulabilirsiniz. vaktim olduğunda gidip omron m6 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bir arkadaş verdi bu site linkini.

yeri de fatih, fındıkzade, karagül iş merkezinde imiş. zaten medikal ürünlerin satıldığı belki de en büyük iş merkezi. buradan çok daha uyguna bulabilirsiniz. vaktim olduğunda gidip omron m6 almayı düşünüyorum.

hani link nerde
  • arkadaslar hepsiburada da omron Q-142 var bu ürünü tavisye eder msiniz ? nasıldır acaba ?
  • Ben eczacıyım.eczanemde Omron m2 basic sattım.güzel bir cihaz.ancak nette çok fazla tamir görüp tekrar piyasaya verilen ürün var.güvendik siteler hariç çok fazla tercih etmeyin.şu an eczanemde Beurer BM40 ve Microlife BP A100 modellerini internetten bile daha ucuza verebiliyorum. Beurer Türkiye piyasasında ki Avrupa da üretim yapan 2 firmadan birisidir.biri Hartmann diğeri Beurer(Almanya üretimli-uzak doğu değil) Beurer BM 40 için 80 tl istiyorum. Microlife a gelince zaten kalitesi tartışılmaz bir firmadır.isviçre dizayn edilip çinde üretilmektedir.fiyatı 85 tl dir.tüm ürünlerim faturalı ve garantilidir.ayrıca elimde Omron R6 bilekten ölçen cihaz var. japonya dizaynlı çin üretimlidir.fiyatı 100 tl ve Medisana MTP 51047 modeli var(10 yıl Goldmaster garantilidir)fiyatı 120 tl dir.Almanya dizaynlı çin üretimlidir.Ankara da olan eczaneme gelip görerek alabilirler.özellikle Beurer ve Microlife modellerinde fiyat olarak çok iddalıyız. tansiyon aletlerinden isteyen pm atabilir.5 tl farkla kapıda kredi kartı ile ödeme Ankara içi bağlı ilçelerde mümkündür

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

Ben eczacıyım.eczanemde Omron m2 basic sattım.güzel bir cihaz.ancak nette çok fazla tamir görüp tekrar piyasaya verilen ürün var.güvendik siteler hariç çok fazla tercih etmeyin.şu an eczanemde Beurer BM40 ve Microlife BP A100 modellerini internetten bile daha ucuza verebiliyorum. Beurer Türkiye piyasasında ki Avrupa da üretim yapan 2 firmadan birisidir.biri Hartmann diğeri Beurer(Almanya üretimli-uzak doğu değil) Beurer BM 40 için 80 tl istiyorum. Microlife a gelince zaten kalitesi tartışılmaz bir firmadır.isviçre dizayn edilip çinde üretilmektedir.fiyatı 85 tl dir.tüm ürünlerim faturalı ve garantilidir.ayrıca elimde Omron R6 bilekten ölçen cihaz var. japonya dizaynlı çin üretimlidir.fiyatı 100 tl ve Medisana MTP 51047 modeli var(10 yıl Goldmaster garantilidir)fiyatı 120 tl dir.Almanya dizaynlı çin üretimlidir.Ankara da olan eczaneme gelip görerek alabilirler.özellikle Beurer ve Microlife modellerinde fiyat olarak çok iddalıyız. tansiyon aletlerinden isteyen pm atabilir.5 tl farkla kapıda kredi kartı ile ödeme Ankara içi bağlı ilçelerde mümkündür

ankara dışı için nasıl olacak?

lütfen koldan ölçen modelleri ve fiyatları söyler misiniz?

• isterseniz kapıda ödeme ile gönderebilirim.kargo bedeli size ait olacak şekilde.ama kargo şirketleri yaklaşık 10 tl elden teslimat ücreti istiyor.bu da ürünlerin size piyasa ile aynı fiyata gelmesi anlamına geliyor.ücretini havale edip dekontunu fax ya da mail şeklinde gönderirseniz sadece kargo ücretini ödeyerek(sanırım en fazla 10 tl tutar)ürünü alabilirsiniz.hangi şehirdesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Unutmuşum.

http://www.bayisindenal.com/

verdiğiniz adreste iki adet birbirinden farklı omron m6 modeli var hocam.bizde almayı düşünüyoruz.daha seçemedik
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.