Şimdi Ara

Ömrümde hiç bir kızın elini tutmadım ve ya dokunmadım ;( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

quote:

Orijinalden alıntı: cCcOsbirCekenLiselicCc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cCcOsbirCekenLiselicCc

quote:

Trolluyon mu ciddi misin la ona gore oneri vericem yardim edicem

Yemin ederim ciddiyim bak hatta şuan kızların benim hakkımda konuştukları aklıma gelince gözüm bile doluyor

Maddi durumunu bilmiyorum fakat ilk once kiyafetlerini cantanu vs guzellestirerek dis gorunusunle baslayabilirsin. Ondan sonra kendini cesaretlendirmeye calis laf koyduklarinda utanma cevabini yapistir uzatirlarsa kes la de tersle. Tipinde de eksiklikleri bulup duzeltmeye cais. Cilizsan yemek ye bolca evinde spor yap fitles. Sacini basini git guzelce kestir. Ki emin ol universiteye gectiginde tipin oturacaktir duzeleceksindir. Gaza gelecek filmlerde izleyebilirsin bugun mesela never back down gibi

Yav maddi durumumuz aylık 1500 TL de kaşlarım bitişik mesela bu gün alsam yarım okulda rezil olcam o yüzden bişi yapamıyorum ;( İçimden bi ses Üniyi bekle diyor her şey güzel olacak diyor ama neyse yorumun için sağol

Yok be al sorarlarsada aldim de sorun olmaz. Cogu erkek aliyo ben dahil. Ha cok utaniyosan yavas yavas al hepsini birden degilde. Ama dedigim gibi ilk kendini cesaretlendirerek basla her sey icin

Ya sadece o değil öğretmenlerde gördümü gülecekler bana çünkü okuldaki tüm hocalar tanıyo beni Ooo Serkan martıyı bölmüşsün gibi bişey derse biri sinir krizi geçiririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.