Şimdi Ara

Ömrümde hiç bir kızın elini tutmadım ve ya dokunmadım ;(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler çok merak ediyorum ya tenleri nasıl yumuşacık mı ;( hiç biriyle konuşamıyorum hemen dilim tutuluyor yaw Yolda güzel bir kız gördüğümde bakmaya doyamam tabi o bana bakana kadar o bakınca mecbur başka bi yere bakmak zorunda kalıyom

Özelliklerim:
    15 years old
    Okul 1. si
    Okulda hiç arkadaşım yok , hiçbir insanla konuşmadan günlerce durabilirim ( oturduğum yerde hayallere dalarak ve düşünerek)
    Oldukça inek ve çalışkanım.

Kızlar bana '' Sen suda batmazsın çünkü senin tipin kayık '' diyince yüzüm kızarır ordan gözüm dolu bir şekilde giderim ve evde saatlerce ağlarım

Yav valla hayatımdan nefret ediyorum tek hedefim para bi 18 yaşıma geleyim Tayland a gitcem zaten de belki ordaki kızlardan da utanırım off of nolcak benim bu halim herkes arkamdan konuşuyo

Ayrıca beden derslerinde tüm erkekler oyun oynar ben okul tuvaletine gider ve saatlerce ordaki çiş kokusuyla efkar yaparım ;( Çünkü korkuyom toptan felan

Ve okulda adım ana kuzusuna çıktı

Ve ayrıca bilgisayar bilgim çok iyidir FTP ile site kurmayı , database felan , cpanel bunların uzmanı oldum pc başında kala kala ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incici weled -- 1 Ekim 2014; 13:40:27 >

• Okumayın 15 years old
  • Ya ders çalışın da asosyal olmayın.
  • Trolluyon mu ciddi misin la ona gore oneri vericem yardim edicem
  • yazık lan boşa oksijen tüketiyorsun
  • nick mesaj
  • bak karrdeşim!!benim adim julian assange,
    wikileaks'in kurucusuyum belki
    duymussundur, hayatim hackerlikla,
    internet aktivistligiyle geciyor. zamanimin
    cogunu, yerin 500 metre altinda bir
    siginakta kelle koltukta geciriyorum. 70
    milletten sukiastci ve interpol pesimde, bu
    stresli hayatim nedeniyle saclarima ak
    dustu, karim beni terk etti, anam babam
    her hafta ulke degistirerek yasiyor ve ben
    her gun agliyorum. hayatimdaki tek
    rahatlama kaynagim bu site, sagolsun
    burdaki caycimiz munir abi bana turkceyi
    ogretti ve ben her gun burda yasadigim
    stresi unutabiliyodum, taki senin actigin
    basliklari gorene kadar. bana bak , seni ip
    adresinden buldum, ilk okul karnene bile
    ulastim, gunde kac kez mastürbasyon
    yaptığını bile biliyorum ve butun hayatimi
    riske atarak kimligimi desifre ettim ve
    turkiyeye ucak bileti aldim ve buyuk
    ihtimalle bu son yolculugum olucak ama
    senide yanimda goturmeden bana rahat
    yok, munir abiyle geliyoruz.ölüceksin!!.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qanqi futbol oyna özqüven artıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bak karrdeşim!!benim adim julian assange,
    wikileaks'in kurucusuyum belki
    duymussundur, hayatim hackerlikla,
    internet aktivistligiyle geciyor. zamanimin
    cogunu, yerin 500 metre altinda bir
    siginakta kelle koltukta geciriyorum. 70
    milletten sukiastci ve interpol pesimde, bu
    stresli hayatim nedeniyle saclarima ak
    dustu, karim beni terk etti, anam babam
    her hafta ulke degistirerek yasiyor ve ben
    her gun agliyorum. hayatimdaki tek
    rahatlama kaynagim bu site, sagolsun
    burdaki caycimiz munir abi bana turkceyi
    ogretti ve ben her gun burda yasadigim
    stresi unutabiliyodum, taki senin actigin
    basliklari gorene kadar. bana bak , seni ip
    adresinden buldum, ilk okul karnene bile
    ulastim, gunde kac kez mastürbasyon
    yaptığını bile biliyorum ve butun hayatimi
    riske atarak kimligimi desifre ettim ve
    turkiyeye ucak bileti aldim ve buyuk
    ihtimalle bu son yolculugum olucak ama
    senide yanimda goturmeden bana rahat
    yok, munir abiyle geliyoruz.ölüceksin!!.
    biğa keyfi yap gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Trolluyon mu ciddi misin la ona gore oneri vericem yardim edicem

Yemin ederim ciddiyim bak hatta şuan kızların benim hakkımda konuştukları aklıma gelince gözüm bile doluyor
  • cccOKUMAYINLISELIccc
  • eheheheheneheje
  • O nicki değiştirmekle başla ilk. Nicki görünce kızların yanına tombala çekerek gidiyorsun sandım. (Hayır, yılbaşı gecesi oynanan olan değil.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcOsbirCekenLiselicCc

quote:

Yemin ederim ciddiyim bak hatta şuan kızların benim hakkımda konuştukları aklıma gelince gözüm bile doluyor

Maddi durumunu bilmiyorum fakat ilk once kiyafetlerini cantanu vs guzellestirerek dis gorunusunle baslayabilirsin. Ondan sonra kendini cesaretlendirmeye calis laf koyduklarinda utanma cevabini yapistir uzatirlarsa kes la de tersle. Tipinde de eksiklikleri bulup duzeltmeye cais. Cilizsan yemek ye bolca evinde spor yap fitles. Sacini basini git guzelce kestir. Ki emin ol universiteye gectiginde tipin oturacaktir duzeleceksindir. Gaza gelecek filmlerde izleyebilirsin bugun mesela never back down gibi

• Bu troll olmamış. Yeniden yapın bunu
  • Ilk nickini değiştir sonra vücüt geliştirmeye git . Her gün ders çalışarak olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Ilk nickini değiştir sonra vücüt geliştirmeye git . Her gün ders çalışarak olmaz
    okumayın törtivancı
  • quote:

quote:

quote:

Maddi durumunu bilmiyorum fakat ilk once kiyafetlerini cantanu vs guzellestirerek dis gorunusunle baslayabilirsin. Ondan sonra kendini cesaretlendirmeye calis laf koyduklarinda utanma cevabini yapistir uzatirlarsa kes la de tersle. Tipinde de eksiklikleri bulup duzeltmeye cais. Cilizsan yemek ye bolca evinde spor yap fitles. Sacini basini git guzelce kestir. Ki emin ol universiteye gectiginde tipin oturacaktir duzeleceksindir. Gaza gelecek filmlerde izleyebilirsin bugun mesela never back down gibi

Yav maddi durumumuz aylık 1500 TL de kaşlarım bitişik mesela bu gün alsam yarım okulda rezil olcam o yüzden bişi yapamıyorum ;( İçimden bi ses Üniyi bekle diyor her şey güzel olacak diyor ama neyse yorumun için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

Ilk nickini değiştir sonra vücüt geliştirmeye git . Her gün ders çalışarak olmaz

Her gün ders çalışmasam başarım da düşecek en azından öğretmenlerin gözündeyim o da olmazsa yaşayamam ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav maddi durumumuz aylık 1500 TL de kaşlarım bitişik mesela bu gün alsam yarım okulda rezil olcam o yüzden bişi yapamıyorum ;( İçimden bi ses Üniyi bekle diyor her şey güzel olacak diyor ama neyse yorumun için sağol

Yok be al sorarlarsada aldim de sorun olmaz. Cogu erkek aliyo ben dahil. Ha cok utaniyosan yavas yavas al hepsini birden degilde. Ama dedigim gibi ilk kendini cesaretlendirerek basla her sey icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.