Şimdi Ara

BİR KIZI ÇOK SEVDİM AMA O BUNU BİLMİYOOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17 senedir bi mahallede yaşıyorum ama ilk defa gördüm bu kızı . haftada 2 gün aynı duraktan biniyoruz aynı otobüse onunla tanışmak için can atıyorum ama nasıl yaparım etkili bi şeklde nasıl bi cevap alırım hiç bilmiyorum bana yardım edinnn . anladıgım kadarıyla o da liseli indiği duragın yakınlardakı lıselerı tahmın edebılıyorum

• Bak kardeşim, sen 1000 yıl aşık olup kavuşamasan o kıza, kavuştuğun gün o aşk biter.Aşk geçici bir duygudur, iki taraf birbirine kavuşunca allah bu duyguyu alıyor kişinin içerisinden.Malesef bu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue DOGO

Bak kardeşim, sen 1000 yıl aşık olup kavuşamasan o kıza, kavuştuğun gün o aşk biter.Aşk geçici bir duygudur, iki taraf birbirine kavuşunca allah bu duyguyu alıyor kişinin içerisinden.Malesef bu böyle.

bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum kardeşim.. Ama elbet bigün mutlulugu bulucaksın bende mutlulugu bu kızda bulacagıma ınanıyorum ve eğer tanışmazsam bişekilde sonradan pişman olurum.
  • Madem sadece haftada iki gün aynı duraktan biniyosunuz o zaman o haftanın iki gününden birini değerlendir de git tanış kızla. Hangi okuldasın? Kaçıncı sınıf? vs. gibi basit sorular sor. Adını bile söyleme sormada. Yavaş yavaş gelişir olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Madem sadece haftada iki gün aynı duraktan biniyosunuz o zaman o haftanın iki gününden birini değerlendir de git tanış kızla. Hangi okuldasın? Kaçıncı sınıf? vs. gibi basit sorular sor. Adını bile söyleme sormada. Yavaş yavaş gelişir olaylar.

ama kız direk bana yavşıyo diye anlamazmı öyle sonuçta tanımıyo da benı
  • acılma bogulursun panpa
  • quote:

Madem sadece haftada iki gün aynı duraktan biniyosunuz o zaman o haftanın iki gününden birini değerlendir de git tanış kızla. Hangi okuldasın? Kaçıncı sınıf? vs. gibi basit sorular sor. Adını bile söyleme sormada. Yavaş yavaş gelişir olaylar.

İlla bir gün ayrılacağınızı göze alıyorsan arkadaşın dediği gibi git tanış.İlk adımı sen atmassan asla o atmaz.İlk gün klasik tanışma soruları sor ikinci gün daha samimi yaklaş, 3,4. gün derken kız sana selam vermeye başlar, telefon numarası ve facebook hesabını alırsın.1-2 ay sonrada bir yerleri gezelimmi gibisinden muhabbet kur, kız sana o süreçte ilgi duyduysa kabul edecektir zaten.Ama dediğim gibi illa birgün ayrılacaksınız bunu göze alıyorsan kıza koş derim

Edit = Kız asıldığını düşünmez kesinlikle, ama dozunda yapman gerekiyor herşeyin sırası var ilk gün sadece klasik şeyler sor, kıza ilk günden gidip sinemaya gidelimmi dersen tabiki asıldığını düşünür.Basamak basamak inersen problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 5 Ocak 2011; 16:11:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    8 ay önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

acılma bogulursun panpa

boğulmamak için yardım istiyorum bendee
  • quote:

quote:

İlla bir gün ayrılacağınızı göze alıyorsan arkadaşın dediği gibi git tanış.İlk adımı sen atmassan asla o atmaz.İlk gün klasik tanışma soruları sor ikinci gün daha samimi yaklaş, 3,4. gün derken kız sana selam vermeye başlar, telefon numarası ve facebook hesabını alırsın.1-2 ay sonrada bir yerleri gezelimmi gibisinden muhabbet kur, kız sana o süreçte ilgi duyduysa kabul edecektir zaten.Ama dediğim gibi illa birgün ayrılacaksınız bunu göze alıyorsan kıza koş derim

Edit = Kız asıldığını düşünmez kesinlikle, ama dozunda yapman gerekiyor herşeyin sırası var ilk gün sadece klasik şeyler sor, kıza ilk günden gidip sinemaya gidelimmi dersen tabiki asıldığını düşünür.Basamak basamak inersen problem olmaz.

ya çıktıgı falan varsa bi adım atmadan önce onu araştırmak istıyorum cevremde genıstr ama ne hikmetse kız hakkında hiçbişe öğrenemıyorum kımse tanımıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

quote:

quote:

ya çıktıgı falan varsa bi adım atmadan önce onu araştırmak istıyorum cevremde genıstr ama ne hikmetse kız hakkında hiçbişe öğrenemıyorum kımse tanımıyo

Dediğim gibi,aşama aşama.Sen kızın facebook hesabını öğrenince ilişki durumunuda öğrenirsin zaten.

• Sana taktik vermek isterdim de bende bunalımlardayım şu ara
    Kıza facebook telefon falan hiçbirşey sorma. Sadece git ve elinde kitap görürsen kaçıncı sınıfsın falan tarzında kitaba yönelik sorular sor görmezsende hangi okuldasın de bi şekilde aç muhabbeti. İlerletmeye çalışma. Sor ve geri çekil. Kıza çok dikkatli bakma ilgisini çekecek kadar dikkatli bakma en azından.
    Telefon numarasını falan sorma verme adını öğrenmeye çalışma kız söylerse ilerlesin muhabbet. O iki günü iyi değerlendir. İlk gün dersleri hakkında bilgi edinip sonraki hafta nasıl geçti kimya dersin tarzında sorular sorabilirsin. Bırak adını kız sorsun facebook'unu o istesin numaranı o istesin. Sen üstüne düşersen cılkı çıkar. Onu tanımaya yönelik sorular sormazsan kız iyice merak eder o araştırmaya başlar. Emin ol sana sormadan facebook'unu bile bulabilir.
    Baktın işler benim anlattığım gibi gitmiyo 2 hafta sonra "konuşuyoruz ama hala adını bilmiyorum ben Cabbar" tarzında adını söyleyebilirsin ya da dediğim gibi Cabbar diyip salak bi espri yapıp onu şaşırtabilirsin. Emin ol yüzündeki salak ifade hoşuna gidicektir
    Hadi aslanım tavlada gel şu kızı

• quote:

Sana taktik vermek isterdim de bende bunalımlardayım şu ara
    Kıza facebook telefon falan hiçbirşey sorma. Sadece git ve elinde kitap görürsen kaçıncı sınıfsın falan tarzında kitaba yönelik sorular sor görmezsende hangi okuldasın de bi şekilde aç muhabbeti. İlerletmeye çalışma. Sor ve geri çekil. Kıza çok dikkatli bakma ilgisini çekecek kadar dikkatli bakma en azından.
    Telefon numarasını falan sorma verme adını öğrenmeye çalışma kız söylerse ilerlesin muhabbet. O iki günü iyi değerlendir. İlk gün dersleri hakkında bilgi edinip sonraki hafta nasıl geçti kimya dersin tarzında sorular sorabilirsin. Bırak adını kız sorsun facebook'unu o istesin numaranı o istesin. Sen üstüne düşersen cılkı çıkar. Onu tanımaya yönelik sorular sormazsan kız iyice merak eder o araştırmaya başlar. Emin ol sana sormadan facebook'unu bile bulabilir.
    Baktın işler benim anlattığım gibi gitmiyo 2 hafta sonra "konuşuyoruz ama hala adını bilmiyorum ben Cabbar" tarzında adını söyleyebilirsin ya da dediğim gibi Cabbar diyip salak bi espri yapıp onu şaşırtabilirsin. Emin ol yüzündeki salak ifade hoşuna gidicektir
    Hadi aslanım tavlada gel şu kızı

ama reyiz kız beni utangaç bişey falan sanmasın sonra bende bişeklde muhabbete gırmem gerektıgını bılıyorum ama nasıl bı yaklasım yapmam lazım sonucları ne olur onları dusunuyorum sonradan pişman olmamak ıcın ince eleyip sık dokuyorum yani

• 3 sn kuralı diye birşey var. 3 Sn. ver kendine o 3 sn içinde tanışacaksan tanış. Tanışamazsan 3 sn.den sonra mümkün değil zaten.
    Niye utangaç sansın seni onu anlamadım ayrıca? Kızlar cesaretli erkeklerden hoşlanır. Biriyle tanışmakta cesaret ister.
  • quote:

3 sn kuralı diye birşey var. 3 Sn. ver kendine o 3 sn içinde tanışacaksan tanış. Tanışamazsan 3 sn.den sonra mümkün değil zaten.
    Niye utangaç sansın seni onu anlamadım ayrıca? Kızlar cesaretli erkeklerden hoşlanır. Biriyle tanışmakta cesaret ister.

Şu 3 sn. kuralını biraz daha acabılırmıyız :D
  • Kızı gördün. 3 saniyen var. 3 saniye içinde kafanda herhangi bir plan yokken gidip tanışabilmen lazım kızla. 3 saniyeden sonra düşünceler başka şeylere kayıyor çünkü. Ya reddederse, ya tokat atarsa, ya çantasından biber gazı çıkarıp bi tarafıma sokarsa tarzında düşünceler hakim olmaya başlıyor ne yazık ki. O yüzden 3 saniye içinde kendini o kızın önünde cümle kurmaya hazır ve sakin hissetmen lazım ki saçmalama oranın azalsın. Zaten cümle kurma aşamasına kadar geldikten sonra kurduğun cümlenin saçma olup olmaması önemli değil. Doğaçlama artık. Zaten kızın niyeti varsa ne kadar salak cümle kurarsan kur gülerek karşılık verir dalga geçmez.
  • quote:

Kızı gördün. 3 saniyen var. 3 saniye içinde kafanda herhangi bir plan yokken gidip tanışabilmen lazım kızla. 3 saniyeden sonra düşünceler başka şeylere kayıyor çünkü. Ya reddederse, ya tokat atarsa, ya çantasından biber gazı çıkarıp bi tarafıma sokarsa tarzında düşünceler hakim olmaya başlıyor ne yazık ki. O yüzden 3 saniye içinde kendini o kızın önünde cümle kurmaya hazır ve sakin hissetmen lazım ki saçmalama oranın azalsın. Zaten cümle kurma aşamasına kadar geldikten sonra kurduğun cümlenin saçma olup olmaması önemli değil. Doğaçlama artık. Zaten kızın niyeti varsa ne kadar salak cümle kurarsan kur gülerek karşılık verir dalga geçmez.

Çok haklısın o cesareti bulmam lazım en önemlı olanı yani.

• Gidip konuşacaksın hepsi bu, ama konuşsam mı konuşmasammı kem küm dersen zaten otobüs çoktan kalkar. Çıktığı varsa var dünyanın sonu değil eyvallah der çekilirsin aradan ama kıza eyvallah deme Zamanınızı aldım özür dilerim der çekilirsin, kızlara bu kadar bel bağlamayın zamanı gelince helalin zaten bulur seni sen helalini.
  • Evet ama şöyle bi durumda var aynı yerde oturuyoruz sonuçta olumsuz bişeyler olursa bidaha onun yuzune bakamam aynı yerdeyız dıyede surekli görme ihtimalım var tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Gidip konuşacaksın hepsi bu, ama konuşsam mı konuşmasammı kem küm dersen zaten otobüs çoktan kalkar. Çıktığı varsa var dünyanın sonu değil eyvallah der çekilirsin aradan ama kıza eyvallah deme Zamanınızı aldım özür dilerim der çekilirsin, kızlara bu kadar bel bağlamayın zamanı gelince helalin zaten bulur seni sen helalini.

Evet ama şöyle bi durumda var aynı yerde oturuyoruz sonuçta olumsuz bişeyler olursa bidaha onun yuzune bakamam aynı yerdeyız dıyede surekli görme ihtimalım var tabii..
  • usta kesinlikle ama kesinlikle kıza açıl hayır cevabını alacagını bilsen bile git konuş senden hoşlanıyorum de reddetsin hiç önemli deyil utanma git söyle söylemeden önce tanışırsn filan o senin bileceyin iş ama kesinlikle konuş içinde kalırsa yıllarca yaknırsın nie söylemedim diye hayır cvbnı alsan bile en azından için rahat eder
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.