Şimdi Ara

Beni tanımıyor bile ama ona söyleyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 4'üm. Şu ana kadar başıma 1 kez gelmişti yine geldi aşık oldum. Sıradan bir hoşlantı değil kendimi biliyorum... Kız lise 1. Hemen sübyancı falan demeyin beni erken vermişler okula 2 yaş fark var yani. Herneyse. Aynı servisteyiz ama kızın benden haberi yok resmen. Ama söyleyeceğim ona hislerimi. Nasıl yapacağımı bilmiyorum yarın ve pazartesi gideceğim daha gitmiyorum 2. döneme kadar. Ne zaman konuşmalıyım ve ne demeliyim. Biliyorum reddedileceğimi fakat içimde kalmasından iyidir.

Not: Dersler konusunda sıkıntım yok fen lisesinde okul 2.siyim. Lise 4'sün boşver falan diyecekler için. Zaten pat sevgili olmak istiyorum falan diye bir amacım yok, karşılık bulursam sınavdan sonra bakarım artık. Ama daha beni tanımıyor bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There and Back Again -- 16 Ocak 2014; 17:38:04 >

• durumunuzu bilmedigim icin birsey diyemem ama bence gelecege bak belki birseyler gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden ik hafta önce otobüste sürekli gördüğüm bir kız vardı kız beni bende kızı tanımıyordum ama sürekli başında dikiliyordum bir gün tesadüf işte facebook'tan buldum bunu yazdım benim seninle çok önemli birşey konuşmam lazım sonrası çorap söküğü gibi geldi şimdi ayrıldık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzyuze konusucam beyler yardim lutfen :( nasil cagirayim nasil baslayayim konusmaya

• Kardeş çekinme söyle. Kesinlikle konuş. Şimdi üni 2. sınıftayım lise 4 te sana benzer bir durumdaydım.Nasıl olsa okuldan ayrılcam il dışına çıkıcam bidaha nasıl denk gelirim diyordum konuşmadım aradan 2.5 sene geçmesine rağman hala bazen aklıma gelir konuşmadığıma pişman olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Kardeş çekinme söyle. Kesinlikle konuş. Şimdi üni 2. sınıftayım lise 4 te sana benzer bir durumdaydım.Nasıl olsa okuldan ayrılcam il dışına çıkıcam bidaha nasıl denk gelirim diyordum konuşmadım aradan 2.5 sene geçmesine rağman hala bazen aklıma gelir konuşmadığıma pişman olurum.

Konusucam ama bir yol gosterin lutfen ne diyecegimi bilemiyorum :-(

• Benim gibi okul bahçe sinde önünü kes ve reddedil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yol gosterecek biri yok mu?

• Sübyancı

• quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Yuzyuze konusucam beyler yardim lutfen :( nasil cagirayim nasil baslayayim konusmaya

seni tanımayan bir kıza pat diye hislerini söylersen, "hayır" cevabını alacağının garantisini verebilirim. ilk önce kızla tanış, ya da en azından kızın gözünde bir profilin olsun. farklı olduğunu belli et.

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Sübyancı

Hocam 2 yas var yazdim ya

• kesin reddedileceksin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Sübyancı

Hocam 2 yas var yazdim ya

Şaka yaptım sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kesin reddedileceksin

Yuksek bir ihtimal fakat icimde kalmasi kalbimi yiyip tuketebilir

• İlk önce tanışmayı dene ortak arkadaş vb yolla bir yere gidin

• Cinsellik düşkünü ve odun biri olmadığım için reddedildim ve benden daha odun biri benim yerime tercih edildi. Bunlar kızlar anlamak çok zor kızla önce tanış nasıl olsa aynı servistesiniz. Anladığım kadarıyla duyguların saf kız seni kullanmayı deneyebilir. Ne kadar aşık olsanda bütün duygularını kıza hemen açma ilerleyen zamanlarda bunu yapmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

İlk önce tanışmayı dene ortak arkadaş vb yolla bir yere gidin

Bu iki gun ya soyleyecegim ya soyleyecegim baska carem yok imkanlar bunu gerektiriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Kardeş çekinme söyle. Kesinlikle konuş. Şimdi üni 2. sınıftayım lise 4 te sana benzer bir durumdaydım.Nasıl olsa okuldan ayrılcam il dışına çıkıcam bidaha nasıl denk gelirim diyordum konuşmadım aradan 2.5 sene geçmesine rağman hala bazen aklıma gelir konuşmadığıma pişman olurum.

Konusucam ama bir yol gosterin lutfen ne diyecegimi bilemiyorum :-(

Bir elma şekeri al ver ona sonra konuya gir. Şaka bir yana boş işler benim gibi pişman olursun sonra ama benimki emsalimdi.

• quote:

Yol gosterecek biri yok mu?

önce birkaç gün selam ver.pat diye olmaz bu işler.

• pat diye olmaz aynısı benim başıma geldi sakın sakın sakın sakın çook pişman olucaksın kızla sadece konuş sonra olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 16 Ocak 2014; 22:13:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.