Şimdi Ara

Ben Aramasam Hiç Bir Arkadaşım Aramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
23.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay boyunca kimseyi aramasam bi allahın kuluda merak edip aramaz. İnsanlar mı çok hayırsız bende mi problem var anlamadım. Hayır yani öyle kötü bi tip değilim. Saçma sapan konuşarak kafa şişirmem, aykırı davranmam, gayet efendi her ortama girebilecek biriyim. Hatta örnek vereyim; yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı. Hep ben arar sorardım birlikte takılırdık, dedim bi kerede o arasın ben aramayacağım, deyiş o deyiş adam 1 senedir ne aradı ne hal hatır sordu Yolda görürsem selam veriyorum o kadar başka yok

• Uzun zaman önce bıraktığım şey. Arkadaşlık dostluk yada kız olayı olsun farketmez. Karşılıklı değilse bazı şeyler zerre çabalamam. O yüzden ne uzun süreli dostluk nede arkadaşlık yürütebiliyorum.
    Amma velakin bu huyum hoşuma dahi gidiyor. Varsın yalnız kalayım, kukla olmadıktan sonra koymaz bana.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ben Aramasam Hiçbir Arkadaşım Aramıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Siz de "ben aramasam kimse beni aramıyor" diyorsanız yalnız değilsiniz. Pek çok insan, arkadaşlarının yalnızca kendileri aradığında iletişime geçtiklerinden şikayet eder. Bunun çeşitli nedenleri olabilir ve çözümleri bulunmaktadır.

Neden Arkadaşlarınız Sizi Aramıyor?

• Siz de Aramayabilirsiniz: Arkadaşlarınızın sizi aramamasının bir nedeni, sizlerin de onları aramamanız olabilir. Karşılıklılık ilkesi, insan ilişkilerinde önemli bir rol oynar. Siz çaba göstermezseniz, arkadaşlarınız da çaba göstermeyebilir.
    • Farklı İletişim Tarzları: Farklı insanlar farklı iletişim tarzlarına sahiptir. Bazıları telefon görüşmelerini tercih ederken diğerleri mesajlaşmayı veya sosyal medyayı kullanmayı tercih edebilir. Arkadaşlarınız sizin tercih ettiğiniz iletişim kanalını kullanmayabilir.
    • Zaman Sıkıntısı: Günümüzün yoğun temposu nedeniyle arkadaşlarınız sizinle iletişim kurmak için zaman bulamayabilir.
    • İsteksizlik: Ne yazık ki bazı kişiler, arkadaşlarıyla iletişim kurmak için isteksiz olabilirler. Bu genellikle utangaçlık, sosyal kaygı veya geçmiş olumsuz deneyimlerden kaynaklanabilir.
    • Arkadaşlıklarda Değişim: Zamanla arkadaşlıklar değişebilir ve iletişim sıklığı azalabilir. Bu normal bir süreçtir ve her zaman kötüye işaret etmez.

Aramayan Arkadaşlerle Nasıl Başa Çıkılır?

• İletişime Geçin: Arkadaşlarınızın sizi aramadığından endişeleniyorsanız, iletişime geçmekten çekinmeyin. Onları arayın veya mesaj gönderin ve nasıl olduklarını sorun.
    • İsteklerinizi Belirleyin: Arkadaşlarınızın sizi daha sık aramasını istiyorsanız, isteklerinizi açıkça belirtin. Ancak talepkar veya suçlayıcı olmaktan kaçının.
    • Farklı İletişim Yolları Deneyin: Arkadaşlarınız telefon görüşmelerini sevmiyorsa, mesajlaşmayı veya sosyal medyayı deneyin.
    • Ortak İlgi Alanları Bulun: Arkadaşlarınızla ortak ilgi alanları bulmak, iletişimi artırabilir. Birlikte aktivitelere katılmayı veya ilgi çekici konular hakkında konuşmayı deneyin.
    • Anlayışlı Olun: Arkadaşlarınızın neden sizi aramayabileceğini anlamaya çalışın. Zaman sıkıntısı, farklı iletişim tarzları veya isteksizlik gibi faktörleri göz önünde bulundurun.
    • Zorlamayın: Arkadaşlarınızı arayıp aramalarını zorlamayın. Bu, onları daha da uzaklaştırabilir.
    • İlişkileri Değerlendirin: Arkadaşlarınız hala sizi aramıyorsa, ilişkilerinizi değerlendirmeyi düşünün. İlişki karşılıklılık ve destek üzerine kurulmalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ismin ne hacı tam senin gibi bi arkadaşım var da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F049B707

ismin ne hacı tam senin gibi bi arkadaşım var da
    Şimdi kendimizi ifşa etmeyelim
  • Bende aynı durumdayım hep ben arayan taraf oluyorum ölsek haberleri olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

Bende aynı durumdayım hep ben arayan taraf oluyorum ölsek haberleri olmayacak
    Arama kanka boşver bende eskiden öyleydim şimdi bende aramıyorum hiç değilse kafam rahat
  • Numaranı ver arayayım. tek derdin bu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED7AF69A7

Numaranı ver arayayım. tek derdin bu olsun
    İmzama bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sene 1 hafta okula gıdemedım cok kotu hasta oldum.1 kısı bıle aramadı.okula dondugumde gecmıs olsun bıle demedıler.sonra anladım kı 200 tane boyle arkadasın olacagına 3 tane saglam olsun daha ıyı. Bazen ınsanlardan tıksınıyorum. Oyle sıvrı bır tıp de degılım Insanlarla ıyı anlasırım

• quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Gecen sene 1 hafta okula gıdemedım cok kotu hasta oldum.1 kısı bıle aramadı.okula dondugumde gecmıs olsun bıle demedıler.sonra anladım kı 200 tane boyle arkadasın olacagına 3 tane saglam olsun daha ıyı. Bazen ınsanlardan tıksınıyorum. Oyle sıvrı bır tıp de degılım Insanlarla ıyı anlasırım
    İnsanların çıkarına fayda sağlayacak birşeye sahip değilsen öyledir hep sen aramazsan aramazlar. Örnek olarak altında bir araban olsaydı, hergün farklı kişiler arardı.
  • Bir hayır varsa ana babadan var gerisi yalan dolan.. dünya kahpe dolu arkanızdan vurmalarına fırsat vermeyin hadi verdiniz kulağa küpe olsun deyip yol verin. Dünya bitmiş insanlık bitmiş haysiyetsizler cirit atıyor..
    Kötü hissediyorum be neden acaba?

• Bana da biz aramasak hal hatır sorucağın yok diyolar.en son 1 sene önce konuştuğum elemanlar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: faheka

Bir hayır varsa ana babadan var gerisi yalan dolan.. dünya kahpe dolu arkanızdan vurmalarına fırsat vermeyin hadi verdiniz kulağa küpe olsun deyip yol verin. Dünya bitmiş insanlık bitmiş haysiyetsizler cirit atıyor..

Bu devirde ana baba da kazığın alasını sokabiliyor. Sinirden anca sansürleyebildim ama insanın kendisinden başka dostu yoktur, olamaz da.

• Uzun zaman önce bıraktığım şey. Arkadaşlık dostluk yada kız olayı olsun farketmez. Karşılıklı değilse bazı şeyler zerre çabalamam. O yüzden ne uzun süreli dostluk nede arkadaşlık yürütebiliyorum.
    Amma velakin bu huyum hoşuma dahi gidiyor. Varsın yalnız kalayım, kukla olmadıktan sonra koymaz bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

quote:

Bir hayır varsa ana babadan var gerisi yalan dolan.. dünya kahpe dolu arkanızdan vurmalarına fırsat vermeyin hadi verdiniz kulağa küpe olsun deyip yol verin. Dünya bitmiş insanlık bitmiş haysiyetsizler cirit atıyor..

Bu devirde ana baba da kazığın alasını sokabiliyor. Sinirden anca sansürleyebildim ama insanın kendisinden başka dostu yoktur, olamaz da.

Hocam sizin bahsettiğiniz çok küçük istisnalar olabiliyor. Ama genelde bu böyledir. Ana baba insanın kendinden bile daha vefalı olabiliyor. Bazı şeyler ne kadar geç anlaşılsa da..
    İnsanın kendine yaptığı kötülükler kadar kimse ona kötülük yapmıyor bence. Ha bu devirde gene de ne varsa kendinde arayacaksın.

Hem en kötü düşmanınsın, hem de en iyi dostun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

quote:

quote:

Hocam sizin bahsettiğiniz çok küçük istisnalar olabiliyor. Ama genelde bu böyledir. Ana baba insanın kendinden bile daha vefalı olabiliyor. Bazı şeyler ne kadar geç anlaşılsa da..
    İnsanın kendine yaptığı kötülükler kadar kimse ona kötülük yapmıyor bence. Ha bu devirde gene de ne varsa kendinde arayacaksın.

Alıntıları Göster
    İşte bu yüzsüzlüğe tahammül etmediğimden dolayı fazla konuşmuyorum ve evet asosyalim.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Gönül isterdi ki şöyle arkamızda duran bir aile olsaydı da olumsuz yorum yapmasaydım ama bir şey isteyeceğim korkusuyla telefona dahi bakmıyorlar.

İnsan tek yaşayıp bir şeyleri yalnız halletmeye başladıktan sonra gerçekten hayatında başka birilerini aramıyor, daha doğrusu ihtiyaç hissetmiyor. Hata dahi yapsa en azından kendi başına yaptığı için ders çıkarmak daha kısa sürüyor. Bilemiyorum belki de alıştığım için böyle söylüyorum ama kendinden başkasına değer vermeye başladıkça insan daha çok harap oluyor ama öte yandan arkanda birkaç insan da olsa birilerinin olması şart. Paradoks gibi, biraz da kişilikle alakalı sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

İşte bu yüzsüzlüğe tahammül etmediğimden dolayı fazla konuşmuyorum ve evet asosyalim.

Alıntıları Göster
    Bu yüzden arkadaş ortamımı kökten değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

İmzama bak

Güzel imzamış moruk
  • Benim gibi bi tane saf daha varmıs. Arama sorma bosver. Yalnızlık cok güzel en azından kafan rahat. Gercek dost cok zor bulunur.

• Herkes birbirinden arama bekliyor,kimsenin kimseyi aradığı yok. Bende de durum böyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.