Şimdi Ara

ÖMRÜMÜYEDİNÖSYM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mezunum.Geçen sene birşey yapamadım çalışmamaktan dolayı ama bu sene hedefim büyük.Uludağ üniversitesi inşaat bölümünü istiyorum.Son girdiğim denemede netim 70 e yakında dedim ben napıyorum arkadas cevremle iliskimi kestim diyebilirim.Gün icinde minimum 5 saat calısıyorum.Hafta sonu mesela bugün 8-9 saati bulucak neredeyse.Netlerimin bu kadar az olmasına karşın sizce bu calısma düzeniyle devam edersem istediğim bölüme gider miyim?Uludağ 50k ile alıyor.Ygs ye yaklaşık 3 ay var netlerimin yükseliceğine inancım tam ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Üniversiteye giden bu bölümü okuyan arkadaslarımız varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

• Valla benimde hedefim 120 net 2 deneme yaptim en son 74 yaptım.Çok çalışmak lazım gerçekten
  • son 1 ay kalıncaya kadar tüm gayretimle konuları tamamlamacak icin uğrasıcam.Son 1 ay sadece deneme çözmeyi düsünüyorum yapamadıklarımı dershanedeki hocalarıma sorucam.İnsallah hedefledigin yeri kazanırsın kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludağinşaatinş

son 1 ay kalıncaya kadar tüm gayretimle konuları tamamlamacak icin uğrasıcam.Son 1 ay sadece deneme çözmeyi düsünüyorum yapamadıklarımı dershanedeki hocalarıma sorucam.İnsallah hedefledigin yeri kazanırsın kardesim

Aynı rotayı bende izlicem hocam,inş sizde kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah kardeşim sağol
  • Bence yapabilirsin, neden olmasın? Ygs 50k gelmeyebilir ama LYSde çok rahat çekersin o sıralamaya. Bir de bu netlerinin sosyalsiz olduğunu varsayıyorum. Sosyal de çalış. Ezber diyip sona bırakma sonra çalışılmıyor. Üç dört günde bir iki sosyal konusu bitir baya ilerlersin. Sosyal baya arttırır net sayını. Ben de mezunum.
  • olicity kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerini dinleyeceğim.Şu sözü unutma yeteri kadar nedenin varsa, her şeyi başarırsın.Allah yardımcın olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.