10 kişilik gidilmiş diye duydum hocam |
OMÜ DİŞ HEKİMLİĞİ (2. sayfa)
-
-
Hocam yokatlas'tan kesin veriye bakabilirsiniz.Eger gidilmisse merak etmeyin gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir de samsundan bahsedebiilir misiniz? Herkes çok övüyor ve ben iiyice bağlanıyorum gittikçe sizce gelir mi bana?
-
bakıyorum şimdi hocam
-
samsun=öğrenci
gelir hocam sürekli sıralaması gerilemiş
-
10 kişi artmış hocam doğruymuş
-
inşallah hocam çok sınır sıralamada kalmışım omüyü çok istiiyorum gelmezse ne yapcağıma dair hiiçbiir fikrim yok umarım gelir.10 kişi de artmış bu sene
-
ben başka bir yerden samsun'a dönünce denizi ve tramvayı görüp mutlu oluyorumquote:
Orijinalden alıntı: has2016Hocam bir de samsundan bahsedebiilir misiniz? Herkes çok övüyor ve ben iiyice bağlanıyorum gittikçe sizce gelir mi bana?
Şehirden doyasıya bahsetmek isterdim fakat bende daha gitme şansı bulamadım maalesef
Ama genel olarak büyük bir şehir oluşu,deniz kenarında olması ve atakum hakkındaki izlenimler beni tatmin etmişti açıkçası tercih ederken.Pişman olunacak durum olduğunu düşünmüyorum kime sorsam Samsunla ilgili olumlu dönüş aldım şuana kadar tabii yaşayarak göreceğiz :))
Ben size kayacağını düşünüyorum kontenjan da arttı zaten geçen sene ben tercih ederken sıralamamın 2k ilerisindeydi omü fakat yerleştim,bu sene de artışlara bakarak gidişat yine kayacağını gösteriyor gibi
-
aynen hocam.Teşekkürler cevabınız iiçiin umraım gelir bana da
-
rica ederim umarım gönlüne göre olur
-
Hocam kaç kişi sınıfta kalıyor öğrenebilir miyim acaba?
Hocam bir de dişçilerin yaz tatili daha kısa diye bir şey duydum doğru mu?
Hocam yabancı dil muafiyet sınavının zorluk derecesi nedir acaba?
bu sene bütünlemeye 11-12 kişi kalmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam,2-3 kişi zaten bölüm değiştireceği için girmedi diye biliyorum,geri kalanının da büyük bir çoğunluğu geçmiştir diye tahmin ediyorum
Online geçen bir sene olduğu için sınıfta kalan kişi sayısının çok gerçekçi bir veri olabileceğini düşünmüyorum,hocalar uzaktan eğitimde zorlanmamamız için ellerinden geldiğince bize kolaylık sağladılar
-
Şuanki yaz tatilimiz diğer bölümlerle aynı uzunlukta genel olarak fakat ileriye doğru nasıl olur tam bilemiyorum
-
Açıkçası muafiyet sınavı yüz yüze yapıldığı için ben giremedim uzak bir şehirde yaşadığımdan fakat giren çoğu kişi standart düzeyde olduğunu ve kolayca geçilebileceğini söylemişlerdi o zamanlarda,zaten kalan sayısı da azdı
-
Hocam cevapladığınız için çok sağolun.Artık %99.9 oradayım :)
Samsun güzel ya yazılır
-
Ne demek hocam hoş geldiniz diyelim o zaman :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X