Şimdi Ara

OMÜ DİŞ HEKİMLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Son 4 yıl 19746-21700-22314-24801 şeklinde almış.Benim sıralamam 26780 sizce gelir mi? ve samsunda yaşayanlar öğrenci iiçiin şehri nasıldr falan anlatabilir misiniz? veya okuyan varsa omüde harhangi bi bölümde falan akademik kadrosu falan çok iyi baktığm kadarıyla yardımcı olabiliirseniz çok seviniriim

• Gerçekten samsunluyum diye demiyorum ama ailem burda olmasa net burayı yazardım.Atakum sahil 5 sene boyunca her gün gitsen sıkılmazsın emin ol.Sahil şeridindeki pbular vs. güzeldir.Tam öğrenci şehri ne inanılmaz pahalı ne de öyle çok uygun.Sen omü yazacaksan atakum civarında olacaksın.Travmayla ulaşım da inanılmaz kolay ve rahat bu arada.Eskiden travmay fakülteye kadar çıkmıyordu artık oraya da çıkıyor.Hani burda yaşıyorum ama burdan sıkılamadım.Kışı ayrı güzel. Al içeceğini otur sahile böyle bile doyamazsın.Tebrik ederim tekrardan hayırlısı olsun senin için.
  • upup

• Samsun iyidir. Omü diş hekimliğide iyidir. Hatta sadece Samsun değil çevre illerden bile omü diş fakültesine tedavi olmaya geliyolar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten samsunluyum diye demiyorum ama ailem burda olmasa net burayı yazardım.Atakum sahil 5 sene boyunca her gün gitsen sıkılmazsın emin ol.Sahil şeridindeki pbular vs. güzeldir.Tam öğrenci şehri ne inanılmaz pahalı ne de öyle çok uygun.Sen omü yazacaksan atakum civarında olacaksın.Travmayla ulaşım da inanılmaz kolay ve rahat bu arada.Eskiden travmay fakülteye kadar çıkmıyordu artık oraya da çıkıyor.Hani burda yaşıyorum ama burdan sıkılamadım.Kışı ayrı güzel. Al içeceğini otur sahile böyle bile doyamazsın.Tebrik ederim tekrardan hayırlısı olsun senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyelaizen -- 30 Temmuz 2021; 4:21:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsun atakum çok rahat bir yer ulaşım da acayip kolay

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam cevabınız için.O dediiğinizi duymuştum zaten çok köklü bi hastane ve okul.Umarım tutar arada 2k var normalde hep atyor 2-3k ama bu sene de inşallha atar.

• anyelaizen A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için.Şehir çok güzel,okulun kalitesi zaten laf edilemez.İnşallah tutar arada 2k var.Her sene atıyor 2k-3k.Umarım bu sene de atar.

• yusswf Y kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• Samsun atakum ilçesi sahili ve kafeleri vs güzel şehir fakat öğrenci için biraz pahalı bir şehir olduğunu düşünüyorum

• Opheltes O kullanıcısına yanıt

aynne hocam bende öyle duydum ama çokta dara sokcak bi pahallığı yoktur diye düşünoyrum.İzmirden gideceğim bende çünkü eğer gelirse öyle çok fark etceğini düşünmüyorum ek olarak

• has2016 H kullanıcısına yanıt
    Hocam direk fiyat vereyim öğrenci dolmuşlar 3 tl.
    Tramvay 3 tl çekiyor iade veriyor ama üniversite uzaktaki duraklar olduğu için az iade verir. Diğer büyükşehirlerdeki gibi tramvaydan inip otobüse aktarma falan da yok.

• Opheltes O kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkürler

• Hocam samsun çok güzel bir şehir gerçekten. Şehir içinde otobüs, tramvay, minibüsler var. Çoğunlukla insanlar artık tramvay kullanıyor. Öğrenciysen kart 3 tl çekiyor 1+ tl geri iade veriyor. Sahil şeridinde pub, cafe vs fazlasıyla var. Sosyal hayat da çok aktif insanlar çoğu şehre göre daha medeni. OMÜ kısmına gelirsek yukarıda kalan biyer fakat oraya kadar bile tramvay gidiyor. Üniversite de iyi diye biliyorum. Tebrikler şimdiden :))

• suzuyajusoou kullanıcısına yanıt

anladım hocam çok teşekkürler.İlk tercihimi omuden yana kullanacağım galiba.Umarım ufak sıralamayla kaçırmam.

• Ben Omü Diş Hekimliğinde okuyorum eğer eğitimle ilgili bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

• Gelebilir.Bir inceleyin kontenjan artisina gitmisse %90 gelir.

• kararsızbiri1323 K kullanıcısına yanıt
    Okul ve dersler hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz acaba ? (Sınavlar,hocalar vb)

• londes L kullanıcısına yanıt

Pandemi nedeniyle okula gitmem mümkün olmadı maalesef ama 1.sınıf için yorum yapmam gerekirse genelde temel tıp dersleri ve diş morfolojisi dersleri aldık,temel tıp derslerine tıp fakültesi hocaları giriyor zaten her dersimizi alanında uzman en az 2-3 farklı hoca ile işledik.Sınavlar açısından bize çok fazla zorluk çıkarmadıklarını düşünüyorum,yoklama açısından da online olduğu için kolaylık sağladılar.

Diş morfolojisine gelince aslında okulu 2.dönem açma planları yapılıyordu fakat mart ayında samsunda yaşanan vaka artışı sebebiyle pratik dersler ertelenmek zorunda kaldı,bir süre uzaktan verildi ama verim açısından sıkıntı oldu tabii.Önümüzdeki dönem okula gideceğimizi ve bu kalan dersleri halledeceğimizi söylediler.

Klinik Bilimler hocalarından bahsetmem gerekirse çok fazla derslerine girme şansım olmadı henüz fakat girdiğim birkaç dersten yola çıkarak genelde ilgili ve bilgili olduklarını düşünüyorum,zaten bu sıralamada yazılabilecek köklü ve akademik kadrosu gelişmiş fakültelerden biri olduğu için tercih etmiştim bende.Genelde stajlarlarda hasta sıkıntısı olmadığını ve bol bol pratik yapılabildiğini duydum ama dediğim gibi daha deneyimleme şansım olmadı

Tercih etme durumunda pişman olacağınızı düşünmüyorum şahsen ben bu sıralamayla gelebileceğim en iyi yerlerden birine geldiğimi düşünüyorum,daha başka sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

• kararsızbiri1323 K kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Aklıma bir şey takılırsa yine sorarım.

• londes L kullanıcısına yanıt

rica ederim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.