< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 10 Temmuz 2022; 19:45:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 10 Temmuz 2022; 19:45:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 10 Temmuz 2022; 21:43:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
%30 ingilizce bunu bilerek yaz. Ben tercih döneminde bundan dolayı yazmamıştım yoksa iyi bir üniversite diye anlattılar bana da. O sıralamalara Bolu'yu da tavsiye ederim. Akreditasyon içinde başvurdu ve çalışılıyor alınır mezun olununa kadar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ailenize yakın olması avantaj. o zaman Ktü sizin için mantıklı yurt fiyatları otobüs ücretleri falan bayağı uçtu ve hala da artacak gibi duruyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 11 Temmuz 2022; 15:33:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
söğütlü çok yakın değil ev tutacaksanız havalimanı taraflarına bakın derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |