Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtta oda arkadaşlarınız sabun kokusundan, alçıyla uğraşmanızdan, sesten vs rahatsız oluyor mu? Yurtlara yerleştirilirken aynı bölümden kişiler aynı odalara mı denk geliyor genelde? Çalışmalarınızı nerede yapıyorsunuz? Yurtlarda çalışmanız için bi yer var mı sessiz olmanız gerekmeyen? Çünkü pratikte illaki ses olur diye düşünüyorum

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yurtta hallediyordu arkadaşlarım ama genelde prekliniğe gidip hallediyorduk.sabun vs basit işler merak etme ama alçıya dikkat etmen lazım biraz
  • Hocam odadakiler rahatsız olursa nolacak? Oda değiştirmek kolay mı acaba?
  • Hocam bizim kykda diş odası var orada diş hekimliği öğrencileri çalışıyor

• şöyle diyeyim genelde aynı bölüm öğrencileri çıkar kykda ama olmasa da yurtta diğer dişçi arkadaşların odasına gidersin lakin ödevden sonra 1 hafta içinde prekliniğin boş olduğu zaman gitmen daha doğru olacaktır.
  • Her kyk da var mıdır acaba hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Hekimliği
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağ olun hocam
  • O kadarını bilemiyorum
    Dişte kontenjan artısı var mı bu sene

• Var diye biliyorum hocam
  • Soru kykya yonelik zannedersem.Bizim kykda diş ogrencilerinin pratik dersleri icin ayrilmis bir oda yok.Malum mum odevleri oluyor.Mum odevleri icin de ispirto ocagi ve ispirto sıvısı gerekiyor.Bunlari yurda sokmamiz yasak.Biz de fakulteye gidip yapiyorduk ya da kimisi saklayarak bir şekilde sokuyordu bu esyalari.Fakultede de amfide yapiyorduk.Temizligimizi filan yapiyorduk cikista.

Sabun ve alciya yonelik malzemeler sıkıntı degil.Oda arkadaslari da sikinti cikarmaz.

Bizde ayni bolumde olanlara ayni oda cikmadi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 26 Haziran 2019; 17:29:8 >
  • Uruk dişte kontenjan artışı var mı
    Bizim kyk ispirto falan yasak değil o konuda rahatız :))

• eskovwını kullanıcısına yanıt
    Var 500 küsur artmis kontenjan.

• Aynen hocam daha çıkmadı ama neyse Fakülteye yakın bir yurtta olmak daha avantajlı o zaman değil mi?
  • Kesinlikle oyle.Yalniz boyle bazi şeyleri en ince detayina kadar arastirmak lazim.Mesela kendisine ait binasi olan yani tip fakultesinde egitim vermeyen dis fakultelerini oneririm.Yani teknik imkanlari daha iyi olsun.Yeni acilan yerleri de onermem.Soyle bir en az 5 yillik gecmisi olsun.Sistem oturmus olsun.Cikmis sorular vs.ulasilabilmesi kolay olsun.

Zannedersem dis icin secme lüksün olabilecek fakulteler geliyor.Sehrin sosyal imkanlarini,kalacak yer,burs isleri vs.gibi arastir.Sinifta kalma oranin dusuk oldugu fakulteleri yaz.Bana sorarsan hangileri bu açıdan uygun bilmiyorum.Alttan alma imkani olan bir yer olursa cok daha iyi olur mesela.Bir ders yüzünden 1 senen gitmesin mesela.

• Hocam belki görmüşsünüzdür sene içinde ben Hacettepe istiyorum en iyilerden olduğu için pek araştırma gereği duymadım sizce başka fakültelere de bakmalı mıyım? Diş hekimliği binası ayrı Hacettepe'nin
    Ama alttan ders yok. Geçmek çok zor değilmiş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 26 Haziran 2019; 18:53:1 >
  • Ürük Hocam paralı diş değer mi

• PcMert kullanıcısına yanıt
    Bence değmez.Ama ailenin maddiyatina da bagli.

• Hacettepe ilk sirada olduguna gore mutlaka iyidir.Gecme orani da yuksekse iyiymis.

• Bizim yurtta dişçiler için ayrı bir çalışma odası vardı bodrum katında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.