Şimdi Ara

OMÜ TIP DÜŞÜNENLERE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen de paü mü istiyorsun kardeşim
  • Açıkçası Trabzon yerine banko samsun omüyü bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok biraz dengesiz olabilir ona lafım yok ama insan alışıyor bir sure sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos956 kullanıcısına yanıt
    hocam ben trabzonla samsunu karşılastırmadım bu konuda siz de yanlış anlayanlardansınız samsunu yerin dibine de sokmadım trabzon için ben sadece üninin kötü olduğunu söyledim
  • sarpgo S kullanıcısına yanıt
    Aklımda var düşünüyorum sen hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haskin97 H kullanıcısına yanıt
    ben omü tıp 3e geçtim hocam sizlere yardım için geldim öyle
  • Siralamam 8.1 k konya selcuk tercih edicem ama gelmez gibi fikirleriniz nelerdir alternatif olarak

• Gerginsan G kullanıcısına yanıt
    bence gelir size olmazsa da çanakkale falan iyi gibi size
  • Egitimi hakkinda bilginiz var mi canakkalenin vs ilk seneden yatay gecis denicem gibi duruyo zaten ama bakarsiniz hosuma gider universite herkes orayi oneriyo aslinda selcukta da arkadaslarim var kampusun cok guzek oldugunu soyluyolar tip icin de bulmasi imkansiz nerdeyse oyle bi kampus ama gecen sene 8200lerde almis en son benim 8137 siralamam olur mu bilmiyorum kontenjani 15 artmis gerci

• Gerginsan G kullanıcısına yanıt
    olursa ki bence olabilir konya yaz olmazsa çanakkalenin güzel olduğunu duydum
  • Trabzon insanı gibisi var mı be ? Adamlar baya delikanlı. Şehir nasıl güzel değil ? Böyle cennet gibi yerler varmış yoksa orası Rize miydi
    İngilizcesi geçen sene 11k ile almış , bu sene nolur tahmini ?
  • Brkburak22 B kullanıcısına yanıt
    Bunu tamamen tercihler belirler çok dusedebilir degismeyedebilir yükselir belki de yorum yapamam. hala kararli mısın yav bi de ingilizce diyosun o sırada mis gibi tiplar var başka

vallaha hocam tutarsa uçarak gelirim :D ama belli olmaz peki İngilizcesinin kontenjanı kaç ? ve kontenjan nolacak, artacak mı azalacak mı?
  • kontenjani azaldı galiba bu arada siralaman kaç hangi sehirdesin

• Bana da bi yardımcı olusanız 7.8k deniz kenarı ve nemli biyer istiyorum omüyü çok beğendim ingilizce düşünüyorum.Ne olur bana? allah rızası için yardım

• Ayrıca kariyer noktasında ingilizce şartmış.İngilizce olarak başka tercih edebileceğim biyer yok.Ne yapmalıyım?

• Excalybour E kullanıcısına yanıt
    Hocam İngilizce yerine Türkçesini seç İngilizceyi halledersin sıkıntı olmaz ben de buraya 7.8 k civarı son tercihle gelmiştim. İlk önce önyargım vardı ama olayın içine girince alisiyorsun bir sure sonra hoşuna gidebiliyor.Ancak samsun da bir sure sonra yapacak bir şey bulamadığın da doğrudur.

• Kratos956 kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizcesi ne durumda fakültenin yani yeterlilik anlamında inglizce yazsam tüh keşke türkçe yazsaydım bişe anlamıyorum zaten yine türkçe kitaplardan çalışıyorum.Boşu boşuna eziyet oluyo dermiyim onu çok merak ediyorum.

• 5104ten Akdeniz yazmayı düşünüyorum 800 kişi öndeyim kesin gelir mi?

• Hayırya H kullanıcısına yanıt
    Bence gelir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.