Şimdi Ara

OMÜ TIP DÜŞÜNENLERE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    illa omu diyosan turkcesi tutuyoken ingilizce yazma. ingilizce onemli ama sen zaten istedikten sonra gelistirebilirsin ingilizceni. tutuyoken ingilizceye giden arkadasim çok fazla keske diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpgo S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok saolun aklıma takılan bişey olursa sormak isterim yine

• Excalybour E kullanıcısına yanıt
    tabi cevaplamaya çalışırım
    Şimdi İngilizcedekiler genelde kendi slaytlarindan calisiyorlar ama yeterli olmayınca mecbur Türkçe kaynaklara tabi oluyorlar.Ayrica İngilizcedekilere Turkcedekilerden daha kolay soruyorlar İngilizce olmalari gerekçesiyle bence fazla yeterli değil ama yine de sen bilirsin illa İngilizce diyorsan.Bu sıralara en yakın İngilizce de zaten yıldırım bayezid diye biliyorum.

• Yıldırım beyazıt çok yeni bir üniversite kampüsleri daha inşaa halindeymiş.o yüzden sistemi daha yerleşmiş bir üniversite olsun istedim.Bana lazım olan ingilizceyi mezun olduktan sonrada halledebilir miyim yoksa bi şekilde yurtdışında seminerlere gitmek için ingilizce tıp şart mı?Başka alternatiflerimde eskişehir-erciyes ama gerek kampüs olsun gerek üni olsun omüyü çok beğendim.şunuda sorıyım benim için anlaşılabilirlik çok önemli sizce aynı dersi ingilizce almış birisiyle türkçe alan birisinin durumu aynı mı olur?yada kim daha çok zorlanır?ingilizce tıp okuyanlarla türkçe tıp okuyanlar arasında ayrım yapılıyor mu yada ing okuyanlara farklı bakılıyor mu?Biliyorum bi çok soru sordum hepsine cevap verebilirseniz çok memnun olurum hocam şimdiden teşekkürler.

• Konuyu OMU TIP hakkında açtım. Diger konular hakkında ve. "bana sormayacaginiz" sorulari yeni konu açarak veya özel mesajdan soracaginiz kisiye iletirseniz sevinirim.

Şimdi hocam öncelikle burada İng ile Türkçeye farklı bakmıyorlar ancak birçok İng arkadaşım rahatsız İng okumaktan çünkü anlatılan anlaşılmıyor kesinlikle Türkçe okumak daha avantajlı bana gore.İng fakülteler Hacettepe felan için ayırt edici özellik ama bu siralarda ben kesinlikle Türkçe tavsiye ediyorum.İngilizceyi kurslarda geliştirirsin mesela ben bu sene İng için kursa gitmeyi dusunuyorum.Zaten bu sıralamada İng ye gitmek saçma olur diye dusunuyorum çoğu kişi omunun turkcesine gitmek istiyor zaten.

Sonuçta konu yukarıda kalmış oluyor ayrıca burada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz ama yine böyle bir şey istiyorsan pardon arkadaşlar ozelden ulaşabilirsiniz.

• Kratos956 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben dün akşamdan beri burda millete yardım etmeye çalışıyorum gerek brdan gerek özel mesajdan millet onlarca soru sordu ben bunla uğraşmayadabilirdim ama siz tamamen farklı bi düşünceyi savunuyosunuz benim fikrim arkadaşların omüyü tercih etmemeleri yönünde bunun da nedenlerini açıklıyorum.Siz burda ingilizce mi türkçe mi diye tartışıyosunuz.Sana danışılmasını istiyosan burdan duyurma kendine tıp isteyenlere fikir veriyorum diye konu aç.
    Tamam kardeşim sakin ol bıraktım bu kadar sorun olduysa ama şunu da belirtmek isterim bir ortamda ne kadar farklı düşünce varsa o kadar yararlıdır dusundurur tamam neyse ben gittim.

• Öncelikle verdiğiniz bilgiler doğrultusunda baya aydınlandım.çok çok teşekkür ediyorum.Kratos hocama özelden yazarım.sarpgo hocamın da dediği gibi karışıklık olmasın.İlgi alakanızdan ötürü çok minnettarım.Malum tercih dönemi gençlerin kafası karışık oluyor.Çok güzel bir bilgilendirme sistemi.allah daim eylesin

yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • +
  • Geçme notunun 70 olması çok zorluyor mu?

Erkek yurtları nasıl,kyk,yarı özel?
  • Underc0ver kullanıcısına yanıt
    Ben yurtta değilim o konu hakkında bilgim çok yok ama bizim arkadaşlar arada yakınır eski yurt çünkü.Geçme notunun 70 olması tabiki zorluyor düşünsenize diğer üniversitelerde millet 60la zor geçiyor.Zaten tıp bu boru değil bi de 70 not koyuyolar.Sen hala karar veremedin mi kardeşim :D
    Hocam başka alternatif yokki ne yapayım
    niye olmasın kardeşim sıralaman kaçtı unuttum o kadar üni var sen sıralamam yancak diye düşünüyosun
    9.173 sıralamam yancak bir sıralama degil :D
    Çok var tercih edebilceğin üni trabzon,dumlupınar,sakarya,muğla,çanakkale vs bunlar forumda da çok konuşuldu
    Çomü düşünüyorum şimdi de ailemde gözümuzun önünde okumak varken neden Çanakkale diyor,allahim deliriyorum 😭 Gel de anlat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.