Şimdi Ara

Ömür Boyu Garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı ürünlerde özellikle ram bellekler için ömür boyu garanti ibaresini sıkça görüyoruz

konuyla iligili kafa karıştıran açıklamalar var ürünün ömrü boyunca deniliyor peki örnek olarak gskill için ömür boyu garanti ne kadar süreyi belirtiyor? gskill resmi sayfasında ömür boyu garantinin ülkelere göre farklı süreleri baz alabildiği yazıyor

Rusyada ömür boyu garanti 10 yıl ile sınırlıymış..Türkiyede?

• Güç kaynağın sağlamsa, hızaşırtma yapmazsanız, hdd hariç masaüstü pc 20 sene sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.
  • Anarko1 A kullanıcısına yanıt

o ayrı bir konu benim merak ettiğim sınırlı ömür boyu garanti ne kadar süre ile sınırlı?

• Anladığım kadarıyla her ülkenin bakanlığı süre belirliyor. Firmalar da kelime oyunu yapıyor. Ömrü 10 yıl demeyip. Sonsuzluk anlamı katıyorlar. Bizde 7 yıl galiba.
  • Bu firmaların politikasına göre değişiyor. Ben Corsair'e RAM göndermiştim, direk ömür boyu garantiden değiştiriyor.

Gönderdiğim yer Hollanda'da olduğu için Rusya'yı bağlamıyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

işte bende o yüzden türkiyedekini merak ettim onu soruyorum .Geçtiğimiz günlerde gskill ramları vektrona gönderdim baştar bişeyler saydı ama resmi prosedürden bahsetmedi firma insiyatifi dedi kabul etti yani yaklaşık 8 yıllık ramlar

• beylergüncellemeyi unuttum...kusuruma bakmayın vektrona yollladığım 8+ yıllık ramlar değişimi kabul edildi. Vektron açıklamada şöyle söyledi gskill firması destek verdiği sürece bizde süresiz destek vermeye devam edeceğiz yani ömür boyu garanti gskill firmasının insiyatifinde ömür boyu garanti... diğer türlü yasal oalrak 5 yılı kapsıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.