Şimdi Ara

Omuz genişlemesi? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kızmayın hocamboyum 1.85 ama zayıfım yani geniş olsa bile kemikli bir görünümde olduğu için bana geniş gibi gelmiyor ama eminimki 15 kilo kadar alınca 125 cm falan olacaktır kemiksi görünümü de gittiği çok geniş duracaktır.
  • :-) dar degil omuzlarin sadece hacimsiz sen kas olarak kilo almaya bak vucutta calistin mi tamamdir. @Bestanden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zayıf ama geniş omuzlu arkadaşlar da kusura bakmayın ama T cetveli gibi duruyorsunuz :D pek hoş bir görüntü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Şu zayıf ama geniş omuzlu arkadaşlar da kusura bakmayın ama T cetveli gibi duruyorsunuz :D pek hoş bir görüntü değil.

Hacim eklerkerse de kivanc tatlitug gibi :-) bnde snn by yontemn kullanarak kndmi motive edydm ama ymyo artk

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Şu zayıf ama geniş omuzlu arkadaşlar da kusura bakmayın ama T cetveli gibi duruyorsunuz :D pek hoş bir görüntü değil.

Hacim eklerkerse de kivanc tatlitug gibi :-) bnde snn by yontemn kullanarak kndmi motive edydm ama ymyo artk

Benim omuzlar 124 cm :) Hacimli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Benim omuzlar 124 cm :) Hacimli.

Aferin

• @alfredborden
    Senin de onayı aldık güzel :D
  • keşke benimde geniş omuzlarım olsa
  • Beyler bu konularda cahil sayılırım. Yeni konu açmakda istemiyorum omuzunuzu nasıl ölçüyorsunuz acaba?
  • Omuz Geliştirmek isteyenler Dumbell,Bar ile Omuz Press yapabilir yada Omuz Press makinasında zaten Spor salonunda sizi yönlendiriyolar Program seti çıkartırken Hocana özellikle Omuzlara önem verdiğini söylersen ona göre hareketler verir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.