Şimdi Ara

Omuz Genişliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
7
Favori
64.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler (: Ben 176 boyundayım ve 60 kiloyum omuz ölçüm 105 yada 107 cm sizce boyuma ve kiloma göre geniş omuzlumuyum yada neler yapabilirim ?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Omuz Genişliği: İdeal Ölçüler ve Önemi

Omuz genişliği, vücut şeklinizin önemli bir ölçüsüdür ve genel görünümünüzü etkiler. İdeal omuz genişliği, vücut tipine ve boyuna göre değişir.

Erkekler için Omuz Genişliği

• Geniş omuzlar genellikle 120 cm civarındadır.
    • 110 cm'nin altındaki omuz genişliği dardır ve 115 cm'nin üzerindeki genişlik fazladır.
    • Erkeklerde omuz genişliği genellikle boyun yaklaşık 1,6 katıdır.

Kadınlar için Omuz Genişliği

• Kadınlarda ideal omuz genişliği daha değişkendir.
    • Genel olarak, omuz genişliği boyun yaklaşık 1,4 katıdır.
    • 115 cm'nin üzerindeki omuz genişliği geniş kabul edilirken, 110 cm'nin altındaki dardır.

Omuz Genişliğinin Önemi

Omuz genişliği, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli yönlerden önemlidir:

• Görünüm: Geniş omuzlar genellikle atletik ve güçlü bir görünümle ilişkilendirilirken, dar omuzlar daha kırılgan bir görünüm verebilir.
    • Giyim: Geniş omuzlar, daha yapılandırılmış ve resmi kıyafetleri destekleyebilirken, dar omuzlar daha rahat kıyafetler için daha uygun olabilir.
    • Duruş: Geniş omuzlar, iyi bir duruşu destekleyebilir ve omurga sağlığını iyileştirebilir.

Omuz Genişliğini Artırma

Omuz genişliği genetik olarak belirlenir ancak egzersizle geliştirilebilir. Omuz kaslarını güçlendiren ve genişleten egzersizler omuz genişliğini artırmaya yardımcı olabilir. Yaygın egzersizler şunları içerir:

• Omuz presleri
    • Yan kaldırma
    • Ön kaldırma
    • Arkaya açma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cevap vercek biri yok mu ya?
  • çay iç yemek ye takıl ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

çay iç yemek ye takıl ya
    boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

çay iç yemek ye takıl ya
    176 yım ben de kilo 61-62 112cm omuzlar 1 aydır bodydeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    nerden nereye ölçülüyor çok merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

http://www.bodybuilding.com/fun/images/2007/drobson207n.jpg

arkayı da dolanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    2 yıl önce açıldı
    Dips ve omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben body'e gitmiyorum usta :) evde barfiks şınav falan sence iyi mi? yani standart mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

http://www.bodybuilding.com/fun/images/2007/drobson207n.jpg

arkayı da dolanıyor

Alıntıları Göster
    180 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanthippe

quote:

Ben body'e gitmiyorum usta :) evde barfiks şınav falan sence iyi mi? yani standart mı?

evde sinav barfix ile omuz genisletmen zor ben 1 yildir evde kendim yapiyordum fazla gelismedi yazin 3 hafta salona gitme firsatim oldu sadece o 3 haftada belli oldu cok iyi gelistirdim eskiye gore gozle gorulur fark oldu firsatin varsa kesinlikle salona yazil ve duzenli olarak yap cunku ordaki sirt-omuz calistiran makinalar cok cok farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

quote:

quote:

evde sinav barfix ile omuz genisletmen zor ben 1 yildir evde kendim yapiyordum fazla gelismedi yazin 3 hafta salona gitme firsatim oldu sadece o 3 haftada belli oldu cok iyi gelistirdim eskiye gore gozle gorulur fark oldu firsatin varsa kesinlikle salona yazil ve duzenli olarak yap cunku ordaki sirt-omuz calistiran makinalar cok cok farkli

Alıntıları Göster
    1,80 boy 72 kg. 120 cm. omuz 90 cm. bel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germ -- 18 Kasım 2010; 12:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

quote:

Anladım. Salona gitme şansım yok boş vaktim olmuyor pek. Dershane falan. Peki omuz ölçüm iyimi kiloma göre?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. Salona gitme şansım yok boş vaktim olmuyor pek. Dershane falan. Peki omuz ölçüm iyimi kiloma göre?

omzunu kestiremiyorum simdi bi yorum yapamam ama o boya 60 kilo az biraz daha kilo al evdeki programini agirlastir bodyforumtrden barfix sekillerne bak sirt ve kanata vuran cok faydali barfix hareketleri var simdi telden zor yaziyorum anlatirdim ama sen siteden resimlilere bak hem daha iyi anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynunuzun başlangıç yerinden kulağınıza kadar ölçün, sonra omzunuzu ölçün, o ayarda olması gerekiyor normal omuz ölçüsü için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

omzunu kestiremiyorum simdi bi yorum yapamam ama o boya 60 kilo az biraz daha kilo al evdeki programini agirlastir bodyforumtrden barfix sekillerne bak sirt ve kanata vuran cok faydali barfix hareketleri var simdi telden zor yaziyorum anlatirdim ama sen siteden resimlilere bak hem daha iyi anlarsin

Tamam ustam teşekkür ettim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Boynunuzun başlangıç yerinden kulağınıza kadar ölçün, sonra omzunuzu ölçün, o ayarda olması gerekiyor normal omuz ölçüsü için.

Anlamadım açabilir misiniz biraz daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    oha 1.75 boy ama 48 kiloyum

96 cm ölçtüm.

60-65 kilo olanlarınız var 100 cm.

an error has been occured
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Boynunuzun başlangıç yerinden kulağınıza kadar ölçün, sonra omzunuzu ölçün, o ayarda olması gerekiyor normal omuz ölçüsü için.
    110 cm de benim ama sporu bırakalı 1 sene oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben 1yıldır omuzlarımı genişletmek için uğraşıyorum şu an 110cm oldu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Ben 1yıldır omuzlarımı genişletmek için uğraşıyorum şu an 110cm oldu ..

1 yıl önce kaçtı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.