< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ekim 2024; 13:28:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (145. sayfa)
-
-
ON Kartınla tek seferde yapacağın ilk 200 TL ve üzeri alışverişinlerinde 200 TL iade seni bekliyor. Kampanya koşullarını incele, harcamanı yap, fırsatı kaçırma! Herkesin uygulamasında var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Musteri hizmetleri hesabıma baktı, var dedi,
Herkesin uygulalamasında görünmüyor. Bende görünüyor ama SMS gelmedi ve şartlarda gelenler katılabilir diyor. Aradığımda SMS gelmeyen yararlanamaz dediler. Belki de yararlanabiliriz ama muallakta bir durum.
Bir kampanyayı bile net bir şekilde yapmayı beceremiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2019'dan beri burgan müşterisiyim, şimdi on'la kazan programına dahil edildiğime dair mobil bildirim geldi.
-
Bana da geldi. Ne yapmak lazım ki kazanmak için.
-
Arkadaşlar merhabalar ben yeni üyelik oluşturdum bu 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi için müşteri hizmetlerini aramam mı gerekiyor yoksa normal kredi başvurusu yaptığımda bana sıfır faiz olarak mı çıkacak bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildirim banada geldi ama uygulamada görünmüyor.sizde görünüyor mu
Bildirim banada geldi.Uygulamada avantajlar dünyası menüsünde bende görünmüyor sizde gorunuyormu
Öyle bir menü bende de yok.
burgan on 56 faiz icin bugun son gundur ..(31.10.2024 ..) musteri hizmetleri yarın kayit olun aralık ayında da 2 aylık %50-56 arasi faizden yararlanirsiniz dedi ...sanki bugun kayit olup , aralık ayi icinde 56 almam icin kasım ayında 5000 tl harcamam lazim ...Sizce bahsettigi gibi yarın yani ayın 1 inde mi on plus'a gecmek daha mantıklı ..
-
espressolab kodu olan ama bulunduğu şehirde şubesi olmadığı için kullanamayacak olan varsa benimle özelden paylaşabilir mi ? şubeden kullanacağım.
-
Hocam ben alışveriş yaptım. Görüştüğüm musteri hizmetleri temsilcisinin adını ve görüştüğüm saati aldim. Kendisi uygulamada varsa yatar dedi ve kontrol etti. 200 lira 10 Kasım da yapmazsa kayit olustururum.
Bana da geldi dün. Temsilciye sordum kayıt açtık bugün aradır. Sistem hatası olmuş siz eski müşterisiniz onla kazan a dahil değilsiniz dedi. Dalga geçiyorlar sanki
-
Ne alaka bunun için 5 bin lira harcama yapan adamlar eşek mi
Estağfurullah , ama akşam mesaj bana da geldi şaşırdım doğrusu,
birde 200 tl harcamaya 200 tl bana,
oğlumda ayın 28 inde 500 tl geldi, her 500 tl ye 50 tl diye bari bunu erken söylede yapalım ama nerdeee
-
Yani şimdi size bir ay on plus ücretsiz mi olmuş oldu. Valla bize mesaj bildirim falan gelmiyor demek ki uygulamayı hiç kullanmayıp para pul ne varsa çekip bir kuruş bırakmamak lazım bu bankada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 31 Ekim 2024; 19:28:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen hesabı pasif müşterilere yolluyorlar,bana zırnık yok, çıkacam Burgan'dan.. bide 5 bin harcayacakmışız oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X