Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
221
Favori
335.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar işi alıp çalışıyor görünme "sütüne" hasta, ideal ve örnek işe yarayan bir insan imajına tutkulu, zaten bu yüzden özellikle AK Parti sonrası Türkiye'deki kalite düşüşünden dert yanıyoruz bunların yeri maalesef mağara, tarım bile yapamazlar...

Bunu söyleyince de komplekse girip "aşağılama ama hadsiz" diyip bir de kendilerine öğretilen savunma cümlelerini sıralarlar, yıllar geçer bu aşağılık tiyatrodan aldıkları zevk azalacağına artar, gram evrimsel ilerleme olmaz fırsat sunsanız dahi 🤮🤮🤮

Bir de Arap bankası, dünyadaki kötü izleniminizi değiştirmek için biraz çabalayın işi sıkı tutup profesyonel davranın desek o da yok. Kurumsal olmayan firmaya artık bilinçli müşteri tüketici kati surette tahammül edemiyor. Sosyal medyada görülen videolardaki basit kezban kız halleri böğürtüyor kusturuyor

Off köylü kalmış ağasının poposunun kılı pis fakirler, maalesef kafama vura vura bunu öğrettiler, bunlar zombi ruhen ölü genetik olarak bitmiş zavallılar 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Surekli kullandigim kartti 10 gun once bütün parayi cekip artik kullanmadigim icin baktim simdi banada gelmis. Farkli gun sarti yok.

Genel bilgilendirme; Bimpara denemeyin olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasını davet et migros'ta indirim çeki kazan kampanyasından kazandıgım kodu migros uygulamasında girdigimde "kod kullanımında hata oluştu" hatası alıyorum.

migros ile iletişime geçtigimde sorunun kendilerinden kaynaklanmadıgını söylediler.

ON tarafına 1 hafta önce durumu bildirdim inceleyip dönus yapacaz dediler ama halen ses seda yok.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

yuklu kod varsa sıfırlayın

yoksa kartı kapatıp yenıden deneyın

bu çözümü size kralı gelse vermez migros ve banka mh den

Hocam mevcut kartı sileceksin migrosa kayıtlı olan pro kartını. İçinde bakiye olmaması gerekir yoksa bakiyede silinir. Daha sonra kod ekle kısmından ekleyebilirsiniz kodlarınızı yeni kart oluşturulup eklenecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yeni güncellemeden sonra fatura ödeme kısmını bulamadım on mobilde. Kaldırılması mantıksız. Yardım ederseniz sevinirim.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omer14 kullanıcısına yanıt

yeni bir migros hesabı açıp denedim onda da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 18 Ocak 2025; 19:1:10 >
  • _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

migrosa kayıtlı olan pro kart derken? pro kart ne oluyoki?

Pro kart fiziksel olarak veya sanal olarak oluşturulan bir ödeme sistemi. Money pay hesabınıza girip kontrol edebilirsiniz. 1 adet money pay pro kart olduğu için her sistemde farklı money pay pro oluşturuluyor. Hesapla alakalı sorunlar yaşanıyorsa içinde bakiye olmayan kartlar silinerek hata düzeltiliyor. Dün migros MT ile görüşmemde bu bilgi aktarıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan bi dizayn yapmışlar ya. Menü'de liste halinde olması gereken şey itilmiş kakılmış gibi duruyor.

• Ben hep sipariş aşamasında iken indirim kodunu girmeye çalışıyordum. Money uygulamasının cuzdanım kısmında da dijital kod girme yeri varmış. orda da denedim ama yine olmadı dijital kod bulunamadı diyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 18 Ocak 2025; 15:0:4 >

hocam money pay uygulamasından - money cüzdana girin -kartlarım sekmesine girin -en altta pro kart ve kartımı kaldır diyeceksiniz.( dikkat edin içinde bakiye olmasın.) Bu işlemi yaptıktan sonra çeşitli platformlardan kazandığınız veya satın aldığınız dijital kodları bu şekilde hesabınıza ekleyebilirsiniz. pro kart olarak ekleniyor kodlar otomatik.

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Pro kart bende zaten yokki

• Migros pro kart nedir la ?! niye bu başlıkta saçmalıyorsunuz ?

• Uygulamayı mahvetmişler. Kullanılacak gibi değil. Nkolay'a geçmeyi düşünüyorum. Uygulaması hızlı ve stabil mi? Arayüzü pratik mi? Kullanan birisi yorum yapabilirse sevinirim.

• on kart ile yapılan dijital platform ödemelerinde %50 iade vardı, bu kampanya bitti mi, güncelleme sonrası bulamadım.

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

bitti

• curky C kullanıcısına yanıt

tek işime yarayan kampanya da bitmiş.

• Asiveemavi A kullanıcısına yanıt

Kredi kartiniz geldimi özellikleri kampanyaları belli oldumu

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.