Gayet guzel,ON'un eski berbat edilmemis versiyonu gibi dusunebilirsiniz.Trader uygulaması bile ON'un traderiyle birebir:) FX'te makaslar düşük. Ben de ON'dan gectim memnunum,kafa karıştırıcı birşey yok.Henüz müşteri olmadıysanız davet kodu verebilirim gelecek olan 200'ü bölüşürüz yarı yarıya:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (160. sayfa)

-
-
on plus %51,5 düşmüş.
-
İndirim kodunu kullanamıyorum diye şikayet kaydı oluşturmustum az önce Migros'tan aradılar kod kullanılmış kodu aldıgınız yerle iletişme geçin diyorlar :D
adamlar kullanılmış kod yolluyor :D şikayetvar.com a baktım aynı sorunu yaşayan bir suru kişi varmış.
-
on kredi kartı çıkarmış ama hiçbi yerde reklamı vs yok. başvurdum onaylamış. ilginç.
-
Bu kredi kartıyla yapılan harcamalar on plus harcama hedefine dahil ediliyorsa ben de alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edilmiyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartına başvurduk ama gelen giden bir hareket yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Davet kodu uygulaması devam ediyor mu?
banka kartım yok, qr kod çalışmıyormuş hiç. nereden alacağım ben? bimpara olmaz diyorsunuz, cüzdan uygulaları geçerli değil diyor. aradım mh bile bilmiyor. bir yapın şubat ayında gelmezse kayıt açarız diyor. benzincide veya restaurantta online nasıl olacak? valla yararlanmak istiyorum ama bir hal çaresi yok mu bunun?
-
Bende banka karti vardi a101 den pespese ayni gun yaptım bakalim. Bunlar sıkıntı genelde yapıyor sartlari normal bile yapsan. Kampanya yi degisik yazip katakulliye getirme seyleri var 3/4 yil onceden biliyorum. Sartlar dogru yapilsa bile kayit acilmalik durumu olabilir
Sana ozel 100 TL hediye ceki tanimladik. Hediye cekini almak ve kampanya detaylarini gormek icin hemen ON Mobil'e gir, Avantajlar Dunyasi'ndan hediye cekini al. Son gun 31 Ocak! ON Mobil:
Böyle mesaj geldi ama bulamadım bu çeki. Nerede oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiçbir yerde olmuyor direkt on mobil müşteri hizmetlerini arayın kayıt açtırın o kodu vermek zorundalar bana da mesaj geldi aynı şekilde mh aradım kayıt açtırdımquote:
Orijinalden alıntı: waybe
Sana ozel 100 TL hediye ceki tanimladik. Hediye cekini almak ve kampanya detaylarini gormek icin hemen ON Mobil'e gir, Avantajlar Dunyasi'ndan hediye cekini al. Son gun 31 Ocak! ON Mobil:https://on.com.tr/onmobil.html
Böyle mesaj geldi ama bulamadım bu çeki. Nerede oluyor?
Edit: bunu yazdıktan sonra avantajlar dünyasına gelmiş kodu moneypay pro ya ekleyebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Ocak 2025; 21:35:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
normal migros mağazasında geçerlidir birde alt limit yazmıyor
Teşekkürler hocam benim de gelmiş oraya.
Yükleme adımları nasılsın oluyor hocam, money uygulama var,money cüzdana giriş yapıyorum, para yukle-dijital kod ile yükle-kodu yapıştırıyorum
Yükleme yapılacak olan pro kartınız başka firmaya ait olduğundan isleminize devam edemiyoruz uyarısı veriyor,
Daha once farklı dijital kodlar yüklenmiştim, böyle bir uyarı yoktu.
Ekli pro kartı silin ama bakiye yoksa varsa önce onu kullanın yok ise silin kaldırın yani sonra yazdığınız adımı izleyerek (pada yükle/ dijital kod ile yükle) elinizdeki kodu yükleyin o şekilde olur ancakquote:
Orijinalden alıntı: fujigefYükleme adımları nasılsın oluyor hocam, money uygulama var,money cüzdana giriş yapıyorum, para yukle-dijital kod ile yükle-kodu yapıştırıyorum
Yükleme yapılacak olan pro kartınız başka firmaya ait olduğundan isleminize devam edemiyoruz uyarısı veriyor,
Daha once farklı dijital kodlar yüklenmiştim, böyle bir uyarı yoktu.
Moneypay pro kartı sildim, işlemleri yeniledim, şu anda devam edemiyoruz uyarısı alıyorum, moneykart pro bir işe yarıyor muydu? Ekleyeyim dedim tekrar kart bilgileri istiyor.
-
ben dün aldım:) muhtemelen gec baktın kod bitti. cünkü 500 stok diyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X