Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: id_spidey Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.381
Cevap
221
Favori
334.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet guzel,ON'un eski berbat edilmemis versiyonu gibi dusunebilirsiniz.Trader uygulaması bile ON'un traderiyle birebir:) FX'te makaslar düşük. Ben de ON'dan gectim memnunum,kafa karıştırıcı birşey yok.Henüz müşteri olmadıysanız davet kodu verebilirim gelecek olan 200'ü bölüşürüz yarı yarıya:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on plus %51,5 düşmüş.

• İndirim kodunu kullanamıyorum diye şikayet kaydı oluşturmustum az önce Migros'tan aradılar kod kullanılmış kodu aldıgınız yerle iletişme geçin diyorlar :D

adamlar kullanılmış kod yolluyor :D şikayetvar.com a baktım aynı sorunu yaşayan bir suru kişi varmış.

• on kredi kartı çıkarmış ama hiçbi yerde reklamı vs yok. başvurdum onaylamış. ilginç.

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Bu kredi kartıyla yapılan harcamalar on plus harcama hedefine dahil ediliyorsa ben de alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    edilmiyormuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartına başvurduk ama gelen giden bir hareket yok

• Davet kodu uygulaması devam ediyor mu?

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

banka kartım yok, qr kod çalışmıyormuş hiç. nereden alacağım ben? bimpara olmaz diyorsunuz, cüzdan uygulaları geçerli değil diyor. aradım mh bile bilmiyor. bir yapın şubat ayında gelmezse kayıt açarız diyor. benzincide veya restaurantta online nasıl olacak? valla yararlanmak istiyorum ama bir hal çaresi yok mu bunun?

• freeagle kullanıcısına yanıt

Bende banka karti vardi a101 den pespese ayni gun yaptım bakalim. Bunlar sıkıntı genelde yapıyor sartlari normal bile yapsan. Kampanya yi degisik yazip katakulliye getirme seyleri var 3/4 yil onceden biliyorum. Sartlar dogru yapilsa bile kayit acilmalik durumu olabilir

• Sana ozel 100 TL hediye ceki tanimladik. Hediye cekini almak ve kampanya detaylarini gormek icin hemen ON Mobil'e gir, Avantajlar Dunyasi'ndan hediye cekini al. Son gun 31 Ocak! ON Mobil:
    https://on.com.tr/
    ON Mobil
    https://on.com.tr/onmobil.html

Böyle mesaj geldi ama bulamadım bu çeki. Nerede oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: waybe

Sana ozel 100 TL hediye ceki tanimladik. Hediye cekini almak ve kampanya detaylarini gormek icin hemen ON Mobil'e gir, Avantajlar Dunyasi'ndan hediye cekini al. Son gun 31 Ocak! ON Mobil:https://on.com.tr/onmobil.html

Böyle mesaj geldi ama bulamadım bu çeki. Nerede oluyor?
    Hiçbir yerde olmuyor direkt on mobil müşteri hizmetlerini arayın kayıt açtırın o kodu vermek zorundalar bana da mesaj geldi aynı şekilde mh aradım kayıt açtırdım
    Edit: bunu yazdıktan sonra avantajlar dünyasına gelmiş kodu moneypay pro ya ekleyebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Ocak 2025; 21:35:11 >

• waybe kullanıcısına yanıt
    ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

• johnreeseback kullanıcısına yanıt
    normal migros mağazasında geçerlidir birde alt limit yazmıyor

• Can851 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam benim de gelmiş oraya.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Yükleme adımları nasılsın oluyor hocam, money uygulama var,money cüzdana giriş yapıyorum, para yukle-dijital kod ile yükle-kodu yapıştırıyorum

Yükleme yapılacak olan pro kartınız başka firmaya ait olduğundan isleminize devam edemiyoruz uyarısı veriyor,

Daha once farklı dijital kodlar yüklenmiştim, böyle bir uyarı yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

Yükleme adımları nasılsın oluyor hocam, money uygulama var,money cüzdana giriş yapıyorum, para yukle-dijital kod ile yükle-kodu yapıştırıyorum

Yükleme yapılacak olan pro kartınız başka firmaya ait olduğundan isleminize devam edemiyoruz uyarısı veriyor,

Daha once farklı dijital kodlar yüklenmiştim, böyle bir uyarı yoktu.

Ekli pro kartı silin ama bakiye yoksa varsa önce onu kullanın yok ise silin kaldırın yani sonra yazdığınız adımı izleyerek (pada yükle/ dijital kod ile yükle) elinizdeki kodu yükleyin o şekilde olur ancak

• Moneypay pro kartı sildim, işlemleri yeniledim, şu anda devam edemiyoruz uyarısı alıyorum, moneykart pro bir işe yarıyor muydu? Ekleyeyim dedim tekrar kart bilgileri istiyor.

• Aynı mesaj bana da geldi ama dünden beri kodu alamıyorum var mı aynı durumda olan ?

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    ben dün aldım:) muhtemelen gec baktın kod bitti. cünkü 500 stok diyordu

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.